Προς το περιεχόμενο

papabiris

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    220
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

papabiris's Achievements

  1. 3η Ανακοινωση: Release Date of Halflife 3 will not be released
  2. δεν το γυρνατε στις καρτουλες υπερατου μπας και μαθετε τιποτα λεω γω?
  3. Αν νομιζεις οτι με το ποστ σου ενιωσα ασχημα που αγορασα το ενλογω λαπτοπ θα σε στεναχωρησω. Μπορεις να γκρινιαζεις οσο θες για το πλαισιο αλλα το λαπτοπ που πηρα ειναι καλο και δεν βρισκεις καλυτερα χαρακτηριστικα σε αυτα τα λεφτα. Επισης δεν πληρωσα για τον ssd απλα περισσευε απο προηγουμενο setup και φυσικα οτι και να εχω παρει απο το πλαισιο δεν μου εχει χαλασει ποτε. Μου εχουν χαλασει toshiba, hp, acer μεχρι και dell ακομα και samsung. Ολα μετα το ανοιγμα της συσκευασιας. Απο το πλαισιο ειναι ολα τα pc στο χωρο εργασιας μου και δεν εχει χαλασει κανενα. Ασε να μη πω για τα 150+ στικακια τουρμπο-χ που δεν γυρισε κανενα πισω και τα αναλωσιμα που ειναι ολα οκ. Γενικα αμα θελω και γω να απαντησω σαυτο και να τσιτωσω κοσμο σαν ενας διακριτικος κακουλης μπορω να πω πολλα και διαφορα, "αγαπητέ" αλλα δεν θα το κανω. ΥΓ. Η τεκμηριωση σου χρειαζεται λιγη βελτιωση και μαλλον δεν εχεις ψαξει καλα την αγορα για να δεις οτι αυτα που ζητας εσυ σε αλλες μαρκες εκτος πλαισιου θελουν κατα μεσο ορο 200-500+ ευρω για να τα αποκτησεις.
  4. εμενα μη με ανακατεψετε παντως δεν εχω καμια σχεση με αυτο που φανταζεστε
  5. οντως βιασου ειδα το αποθεμα στον υπολογιστη τους . ειναι 1 ανα καταστημα εκτος στουρναρη πουχει κανα δυο. και αμα ειναι το τελευταιο βαλτον να στο ανοιξει επιτοπου πριν το παρεις να δεις εστω και προχειρα οτι δουλευει οκ. αμα σου πει δεν το ανοιγω πες οκ φευγω κρατα το.
  6. γεια και απο μενα Η συντομη κριτικη για το εν λογω λαπτοπ με ωθησε να παω να το δω απο κοντα στο πλαισιο. Το εψαξα το δοκιμασα και τελικα πεισθηκα και το πηρα. Θα γραψω και γω μια συνοψη pros-cons: PROS: 1) στιβαρο σασι. ακαμπτο σχεδον σε ολα τα σημεια. ωραιο σχημα με γωνιες 2)αν και μου παραδοθηκε με hdd750gb 7200rpm εγω κουμπωσα εναν 840samsung και δεν προλαβαινω να δω ποτε μπαινει στα windows και ποτε βγαινει. ειναι σαν να το ανοιγεις απο standby 3)τρομερη ψυξη για λαπτοπ. υστερα απο μια ωρα gaming ο αερας που βγαινει απο πισω ηταν κρυος. ασε που δεν χρειαστηκε να δουλεψουν οι ανεμιστηρες τερμα. 4)φουλ hd αναλυση και ωραια χρωματα 5)Αναβαθμισιμος. ευκολη προσβαση στο σκληρο και οχι μονο. αλλαζεις cpu ram και vga "για πλακα" (σε περιπτωση που η 670 δεν μας φτανει) χωρις να χαλανε εγγυησεις οπως με ενημερωσε ο πωλητης του πλαισιου. -μενει να αποδειχτει αυτο- 6)συνδεσιμοτητα dvi hdmi firewire esata cardreader usb3 και δε συμμαζευεται 7)αντε βρε παιδι μ να και ενα λαπιτοπ που ερχεται με windows dvd και drivers dvd 8)τιμη προσφορας 1099 αρκετα καλη. CONS: 1)στιβαρο ακαμπτο με ωραιο σχημα αλλα τελικα με κακο χρωμα και φινιρισμα. αμα δε το δεις να δουλευει νομιζεις οτι ειναι προσφορα ενος απλου λαπτοπ των 399 ευρω. 2)εγγυηση 1 ετος πλαισιο. εδω οσοι ξερετε ξερετε. δεν θα αναλυσω την εγγυηση του πλαισιου.αν θες πληρωνεις 90 ευρω με την αγορα (120 μετα την αγορα)για δυο χρονια επεκταση εγγυησης μονο για τα ανταλλακτικα. 3)η οθονη θα επρεπε να ειναι ενα κλικ πιο φωτεινη. εντος σπιτιου δεν εχεις προβλημα βεβαια αλλα δεν ξερω αν παλευεται εξω Γενικα: Τωρα αν περιμενει κανεις με ενα γκειμινγκ λαπτοπ υψηλη αυτονομια θα ηταν ματαιο. παρολα αυτα η nvidia δινει την επιλογη integrated γραφικων (intel4000) και ο i7 υποχρονιζεται στα 1,2 ghz. μενει λοιπον να τεσταριστει η αυτονομια σε περιπτωση που καποιος θελει να δει πχ μια ταινια. Για παιχνιδια δεν θα δοκιμασω γιατι εγω προσωπικα δεν θελω να ξεζουμιζω βιαια μια μπαταρια. Οσον αφορα το βαρος στα 3,1 κιλα για μενα παλι ειναι καλο. Ενα midrange λαπτοπ ζυγιζει περι τα 2,5 κιλα αντε 2 και αυτο δεν ειναι midrange βεβαια. Το υψος των 4 εκατοστων(κλειστο) μπορει να τρομαζει καποιους. Αυτο το υψος οφειλεται εκτος των ογκοδων υποσυστηματων και στο καλο συστημα ψυξης (αφθονος χαλκος που φαινεται χωρις να ανοιξεις το λαπτοπ) αλλα και στον λιγο περισσιο χωρο που υπαρχει μεσα. Μολις αυτοι οι καποιοι λοιπον δουν οτι το μηχανημα δεν δουλευει για να σου ζεσταινει το σπιτι σαν αεροθερμο αλλα μονο σαν λαπτοπ θα το εκτιμησουν. Αρχικες εντυπωσεις λοιπον πολυ καλες και οπως επραξε ο φιλος απο πανω ψαχνω και εγω για τα αγαπημενα μου αυτοκολλητα σχεδια αν δεν βαρεθω θα ακολουθησουν μπεντσμαρκς
  7. Απλ Αιφον ===> Μειντ ιν Τσαινα, μπειμπι Αιφον Νεο Ουαν ===> Μειντ ιν Μπραζιλ Αι ρεστ μαι κεης
  8. καλημερα! ακουσα σημερα στον best 92.6 στις 10.00 ακριβως μετα τις διαφημισεις ενα τραγουδι που ελεγε στο ρεφραιν(γυναικεια φωνη) : "I dont know where you are but i keep on looking for you everywhere i go.. you saw me on the future...you show me on the past" δεν μπορω να βρω απολυτως τιποτα στο ιντερνετ. οποιος ξερει κατι ας βοηθησει. Ευχαριστω προκαταβολικα!
  9. εγω ευτυχως ημουν τυχερος με το ανεμιστηρακι που ειχε προβλημα. η mgmanager απο οπου το πηρα μου εδωσε καινουργιο σε λιγοτερο απο 24 ωρες(!!!) με το doa που ισχυει. μεχρι τωρα ολο καλα με το δευτερο
  10. Μολις σημερα το αγορασα και γω το εν λογω dv6. δυστυχως καποιες εντυπωσεις δεν θα μπορεσω να προσθεσω γιατι με το που πατησα το "on" μου εφυγε το πλατυ χαμογελο απτο προσωπο μου. Το ανεμιστηρακι κανει θορυβο σα να χτυπαει καθως γυρναει.(αν δουλευει και φουλ δε το συζητω κανει σα μιξερ). Ευτυχως υπαρχει το doa το οποιο ισχυει για την περιπτωση μου. μακαρι να υπαρχει στοκ και να μην περιμενω
  11. papabiris

    XBOX 360 Topic v1

    ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!
  12. papabiris

    XBOX 360 Topic v1

    ρε παιδια πληκτρολογιο και ποντικι υπαρχει τροπος να βαλω σε χβοχ? μαρεσουν τοσο πολυ τα παιχνιδια τα γραφικα και οτι δινει αυτη η κονσολα αλλα δεν τα μπορω αυτα τα χειριστηρια. (αν εχει ρωτησει κιαλλος παραπεμψτε με γιατι δεν μπορω να το βρω, ευχαριστω)
  13. papabiris

    Crysis

    παιδια σορυ για το οφτοπικ αλλα με καψατε με ολες αυτες τις φωτο. σε λιγο καιρο θα παω για αλλαγη καρτας γραφικων :mrgreen: . απλα μια ερωτηση θελω να κανω: Αξιζει να αγορασω αυτο το μηνα μια 8800gtx gainward bliss? Η καλυτερα να περιμενω λιγο ακομα?
  14. Φιλε ktulu_gr τελικα δεν φενεται να θελει κανεις αλλος το vga μπλοκ θα το παρεις μιας και το ζητησες εσυ. Flying_Dutchman εχεις pm:-D @spock το θες ακομα το μπλοκ του τσιπσετ?
  15. οι φιλοι ktulu_gr, vatos_locos και spock ελαβαν pm για να επικοινωνησουν μαζι μου για τα water blocks:-D μενει ακομα ενα μπλοκ για vga6800/7800/7900 και ενα ψυγειο 2χ120mm απο mini cooper. οποιοι τα θελουν ας ποσταρουν εδω
  • Δημιουργία νέου...