Προς το περιεχόμενο

alex8850

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    405
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με alex8850

  • Ημερομηνία γέννησης 26/01/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

alex8850's Achievements

  1. alex8850

    ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ HONDA FORCA

    Καλησπέρα. Ψάχνοντας να δω τι θα κάνω με αυτό το scooter forza 350 '22 είδα το σχόλιό σου και θα με ενδιέφερε αν μπορείς να μου προτείνεις τα προϊόντα που λες για μπροστά και πίσω ανάρτηση. Θα δω διαφορά όντως ή θα πρέπει να αλλάξω scooter για να μην πονάει η μέση μου?
  2. Τα πράγματα είναι απλά. Τα πρόστιμα μπαίνουν, παίρνει τα λεφτάκια της η Ε.Ε και μετά νομοθετεί υπερ μεγάλων. Πως γίνεται αυτό θα ερωτηθεί κάποιος. Θα σας πω ένα απλό παράδειγμα. Την εφαρμογή GDPR ή HIPAA ποιός είναι πιο εύκολο να την διατηρήσει-επιτύχει. Ο μικρός που μπαίνει στην αγορά η μια μεγάλη εταιρεία? Ακούγεται ωραίο αλλά έτσι δεν μπαίνουν εύκολα στην αγορά ανταγωνιστές και κάπως έτσι αυξάνονται τα κέρδη.
  3. alex8850

    TP-LINK Archer VR400 Version 3 - VDSL/ADSL

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/02/2024 01:56 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το VDSL/ADSL router της tp-link. Είναι για γραμμή μέχρι 100mbps. Το δίνω γιατί το πήρα για δοκιμές σε άλλα router. Υπάρχει εγγύηση μέχρι και τον Αύγουστο. https://www.skroutz.gr/s/25503534/TP-LINK-Archer-VR400-v3-VDSL2-Asyrmato-Modem-Router-Wi-Fi-5-me-4-THyres-Gigabit-Ethernet.html#reviews Τιμή 30 ευρώ. Περιοχή Αθήνα. Στέλνω παντού με boxnow. Specifications Σύνδεση Ethernet/LAN: ✅ Ζώνη Wi-Fi: Διπλής ζώνης (2.4 GHz / 5 GHz) Top Πρότυπο Wi-Fi: Wi-Fi 5 (802.11ac) Αριθμός θυρών ethernet LAN (RJ-45): 4 Ρυθμός μεταφοράς δεδομένων WLAN (μέγιστο): 1167 Mbit/s Wi-Fi πρότυπα: 802.11a,802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n),Wi-Fi 5 (802.11ac) VDSL2: ✅ Υποστήριξη αλγορίθμου ασφαλείας: 64-bit WEP,128-bit WEP,WPA,WPA-PSK,WPA2,WPA2-PSK

    30 €

  4. Τώρα έχεις ή δεν έχεις εγγύηση όταν αλλάζεις κάτι? Έχεις πάει ποτέ σε service? Δεν χρειάζεται να φανταστώ κάτι.
  5. Άμα μπορείς να επισκευάσεις αντιστάσεις σε μέγεθος κόκκου και επεξεργαστή 4nm έλα και πες το μου. Επίσης είναι εκτός θέματος αυτό που λες. Το αν είναι η όχι επισκευάσιμο κάτι δεν το καθορίζει η νομοθέτηση για minimum εγγύηση αλλά η ίδια η φύση των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Πρώτον όλα αυτά ανεβάζουν το κόστος. Αυτά τα φαινομενικά 2 έτη είναι όπως η μπαρούφα με τα δωρεάν λεπτά στην Ε.Ε που όταν έγινε όλες οι εταιρείες στην Ε.Ε αύξησαν τα τιμολόγια. Δεύτερον αν υπήρχε πραγματικά ελεύθερη αγορά θα γινόταν ακριβώς το ίδιο με τον υδραυλικό που ανέφερες.
  6. Ο σκληρός έχει από μόνος του εγγύηση. Άρα αν διαγνωστεί έτσι κι αλλιώς θα γινότανε η αλλαγή. Άρα προς τι επιπλέον θα προσφέρει η νομοθέτηση? Ότι γίνεται και τώρα. Ένας δίνει το minimum 3 μήνες εγγύηση, άλλος δίνει ένα χρόνο και ο καταναλωτής διάλεγει. Οι δύσκολες περιπτώσεις να αποδείξεις ως καταναλωτής ότι κάτι έχει πάει λάθος είναι σε μηχανικούς αυτοκινήτων, υδραυλικούς κλπ. Αλλά και πάλι ας υποθέσουμε ότι μπει η νομοθεσία πιστεύεις ότι με μαύρες δουλειές θα έβρισκες το δίκιο σου?
  7. Η βιομηχανία του gaming όπως και οι καταναλωτές θα πρέπει να δουν το παράδειγμα των συνδρομών καθώς οι συνδρομές έχουν στόχο στην ποσότητα του περιεχομένου και όχι στην ποιότητα. Να το θυμόμαστε όλοι αυτό. Ας πάμε και στο παράδειγμα των παιχνιδιών. Όλοι έχουμε δει την διαφορά ποιότητας των παιχνιδιών που βγαίνουν κάθε χρόνο με αυτά που κάνουν 5 και 10 για να βγάλουν ένα sequel.
  8. Το 2014 νομίζω. Πριν είχαν oyster cards κάτι σαν το ηλεκτρονικό εισιτήριο. -------------------- Έχουμε και εμείς πρωτιές. Στην μόνιμη γκρίνια για οτιδήποτε καλό έστω και καθυστερημένα αλλά και για καλά όπως την ταυτότητα στο wallet.
  9. Ίσως να μην έγινα ακριβώς αντιληπτός. Όταν θα πουλήσει περισσότερα τεμάχια air-condition, θερμοσίφωνα κλπ. Αυτό βέβαια έχει γίνει ήδη. Προγράμματα έχουν τρέξει ήδη.
  10. Και μετά θα βγάλουν ένα εξοικονομώ ή αλλάζω θερμοσίφωνα και τα 2εκ θα γίνουν 10εκ - 2εκ. 8συν. Παίζουν το παιχνίδι οι πολιτικοί ότι μας σώζουν και είναι win win. btw. Εγώ δεν συμφωνώ καθόλου με τέτοιου είδους πρόστιμα. Τόσο κάνει άμα θες πάρτο. Ειδικά στην εποχή του ιντερνετ που μπορείς να δεις πόσο κάνει κάτι.
  • Δημιουργία νέου...