Προς το περιεχόμενο

foxgre

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    540
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

9 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με foxgre

  • Ημερομηνία γέννησης 17/10/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Κρήτη

Πρόσφατες Επισκέψεις

14.064 προβολές προφίλ

foxgre's Achievements

  1. Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι αν δε πουλήσει στην αρχή θα ανακαλύψουν "κενα" ασφαλείας και όλως τυχαίως θα μπορεί να παίξει σαν emulator handheld τα πάντα μέχρι ps2, ps3 να σου πω εγώ μετά εάν γίνει ανάρπαστο.
  2. 'Αντε τώρα να δούμε και υποστήριξη για 2Κ και έδεσε το γλυκό.
  3. Το ζήσαμε κι αυτό. Πιτσιρίκια ήμασταν και ανοίγαν μύτες για το ποια εταιρεία είναι καλύτερη.
  4. Φοβερό τρέιλερ και η μουσική ήρθε και έδεσε. Ανυπομονούμε όλοι οι φανς πιστεύω, αλλά ρε φίλε στην αρχή που ήταν στο ψυχολόγο του, νόμιζα ότι μπέρδεψαν το Matrix με το John Wick. Έπρεπε να αλλάξουν λίγο το στυλ στον Ριβς γιατί είναι λες και έκανε παράλληλα γυρίσματα στις 2 ταινίες.
  5. Εγώ πάντως που δουλεύω στην Αμερικάνικη Βάση είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Έχουν σπάσει μπροστά μου τηλεοράσεις, ΧΒΟΧ 360, έχουν καταστρέψει ρούχα, παπούτσια και πριν μερικές μέρες ανοίγανε final fantasy VII για PS4 και τα κόβανε με το ψαλίδι. Όταν ρώτησα το παλικάρι γιατί το κάνουν και δε τα δίνουν η απάντηση ήταν αφενός χρειαζόντουσαν τα ράφια και δεν είχαν χώρο στις αποθήκες και αφεταίρου εάν τα δίνουν κόβουν πωλήσεις. Δε θα μπω στο τρυπάκι να αναλύω καπιταλισμό, κομμουνισμό κτλ γιατι δεν ειμαι ο ειδικός, αλλά αυτό που έβλεπα είναι το λιγότερο τοξικό. Μας κοστίζει η αποθήκευση αλλά δεν τα δίνουμε για να μην κόψουμε μελλοντικές πωλήσεις. Λύση? Τα καταστρέφουμε.
  6. Η πιο τίμια υπηρεσία από όλες του είδους. Δίνει συνέχεια πρωτοκλασάτα παιχνίδια χωρίς καμμία υποχρέωση συνδρομής κτλ.
  7. Πολύ καλή επιλογή. Δεν το έχουν και πολύ στην επιλογή cast όσο αφορά videogames. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Holland θα παίξει τον Drake στο Uncharted, καταλαβαίνει.
  8. Αρνητικό το ότι αφαιρέσανε την είσοδο οπτικής. Τουλάχιστον για εμένα που ενισχυτής μου είναι λίγο παλιότερος και τη χρησιμοποιούσα για την απόδοση DTS.
  9. Σίγουρα έχεις να παίξεις πολλές μέρες γιατί επέστρεψε και το trios μαζί με quads και solo. Και 99% στο επόμενο update θα έχει και duos. Και όσοι λέτε για κολλήματα και bugs για παίξτε pubg που το πληρώνεις κι όλας.
  • Δημιουργία νέου...