Προς το περιεχόμενο

jowl_tnt

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    506
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με jowl_tnt

  • Ημερομηνία γέννησης 23/05/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.798 προβολές προφίλ

jowl_tnt's Achievements

  1. Αμα δεν υπαρξει η δυνατοτητα εγκαταστασης .ipa εμεις δε κερδιζουμε τιποτα... 🏴‍☠️
  2. Περυσι τετοιο καιρο παρηγγειλα απο το e-shop προσφορα iPhone12 mini με παραλαβη απο το καταστημα. Ειχα καποιες δωροεπιταγες απο την Cosmote, δε τις δεχτηκαν. Αλλη μια φορα, μου χαλασε HDD εντος εγγυησης απο e-shop και παραλαβη απο καταστημα. Μου ειπαν θα μου τον αλλαζαν επιτοπου αν δεν ηταν η παραγγελια απο e-shop αλλα επρεπε να παρω στο e-shop και να ερθουν να τον παραλαβουν για ελεγχο κτλ. Δεν ειναι νεο οτι υπαρχει διαχωρισμος. Περιεργο που σε πολλους εδωσαν το κουπονι απο παραγγελια e-shop.
  3. Τελειωσε; Δε μου κοβει τιποτα 🥹 edit: Βγαλαν τα παιχνιδια της Sony απο την προσφορα...
  4. Apple watch 6 (ολοκαινουριο μαλιστα γιατι το προηγουμενο πνιγηκε) φουλ bugs παντου στο watchOS 10 και δε διορθωνεται τιποτα με δυο ακομα αναβαθμισεις που πηρε, ουτε beta να ηταν. Δε ξερω πως τα παει στα επομενα μοντελα.
  5. Μια χαρα βλεπω 2+ χρονια με το 12mini. Οσο περιεργο και να σας φαινεται υπαρχουμε και μεις που θελουμε κινητο να χωραει στην τσεπη. Δε βλεπουμε ταινιες, υπαρχουν τα tablet, καποτε βλεπαμε nokia 8210, 8850 και μας τρεχανε τα σαλια, δε μας ενοιαζε που δεν ειχαν wap σα το 3330 ή space inviders. Πριν απο αυτο ειχα s8 οχι plus ήταν το μονο με ανεκτο μεγεθος και γρηγορο εκεινη την εποχη. Δυο χρονια updates και αλλο ενα με custom rom μετατροπη απο s9, one ui, γιατι αμα θελαμε pure θα περναμε pixel εξαρχης και τελειωσε εκει. Εε τωρα εχω το 12mini 2,5 χρονια και δε με νοιαζει καν να αλλαξω. Περιμενω 16-17mini ή αν δεν, SE με τελευταιο soc. Και πληρωνω οσο οσο!
  6. Δε μπορω να παραγγειλω απο BOX απο την προηγουμενη εβδομαδα και μου λενε δεν βρισκουν κανενα προβλημα.
  7. jowl_tnt

    The Last Of Us Part 1 [PC]

    Μετα το τελευταιο update, σε 1650ti 4gb για να πετυχω 40fps locked σταθερα αναγκαστηκα να πεσω στα 720p και με resolution scale 70%. Στα low μαλιστα με καποια morion blur ανοιχτα για να ειναι ακομα πιο smooth. Ναι μεν πολυ χαμηλη αναλυση αλλα τουλαχιστον τωρα παιζεται σταθερα. Οτι update και να κανουν τωρα, δε πιστευω ποτε οτι θα παιξει καλυτερα... παρα πολυ βαρυ Port που δε δικαιολογει τα γραφικα.
  8. Να πω οτι πριν ειχα κυρτη led samsung. Πολυ καλυτερη η εικονα της Philips οταν την εφερα στα μετρα μου. Απιστευτα μαυρα για led και πολυ εντονα χρωματα. Στο μονο που χανει ειναι το λειτουργικο (Saphi) παναργο που πλεον λογικα λυθηκε αυτο το θεμα στις android. και στο τηλεοπτικο σημα, ειναι πιο raw χωρις φιλτρα.
  9. Εχω 55αρα led με ambilight σε συνδιασμο με hue φωτα. Απλα δε παιζει να παρω καποια τηλεοραση χωρις στο μελλον. Εχει καει στον 1,5 χρονο η μια λεντοταινια στην οθονη, μου τη φτιαξανε σχετικα γρηγορα αλλα πλεον εχει καποιες σκιες-αχναδες σε μονοχρωμο γιατι δεν αλλαξαν ολο το πανελ, η Philips θελει την πιο φθηνη επισκευη. Ειχα βαλει στο ματι αυτην αλλα δεν ειναι η ωρα μου ακομα για αλλαγη. Πολυ καλη προσφορα αν και εχει ξαναπαιξει στα 1000 απο Κωτσοβολο πριν 4-5 μηνες.
  10. Απλα θερμενεται και στα 80 σταματαει μεχρι και αν κρυωσει για να συνεχισει τη φορτιση.
  11. Αυτοι που λετε αχρηστο και βγαλτε το faceID μαλλον δε το εχουν δουλεψει ποτε. Στο s8 στο πολυ μπροστα android επρεπε να ευθυγραμιστουν οι πλανητες για να ανοιξει με την Ιριδα. Πραγματικα σκουπιδι που απλα το ειχε για να λεει οτι το εχει. Οταν πρωτο πηρα iphone με faceID ντρεπομουνα να το κοιταξω! Απιστευτο ποσο γρηγορο και ευκολο. Χιλιες φορες καλυτερο απο το δαχτυλικο για μενα αν και δεν εχω δοκιμασει νεα κινητα με υπερυχους κτλ, απλα το κοιτας, ειτε ξυρισμενος ειτε αξυριστος ειτε με γυαλια, μερα, νυχτα, δε με εχει απογοητευσει ποτε. Οσο για τις δυο οπες που γινοντε μια, πραγματικα δε βλεπω τον λογο για ειρωνια innovation κτλ. Ειναι προφανες οτι καλυτερα ενα παρα δυο σκατακια στην οθονη. Ποσο μαλλον αν αξιοποιησουν και τον ενδιαμεσο χωρο για ειδοποιησεις. Πραγματικα το fanboyλικι σας εχει τυφλωσει...
  12. Ενω να πουλανε το Guardian of the galaxy 60€ ενα χρονο μετα την κυκλοφορια και με το που σπασει να πεφτει στα 30€ ειναι τιμια ζητιανια 🤣
  13. jowl_tnt

    MagSafe Battery Pack

    Αν θες να το κουμπωνεις και να χρησιμοποιεις το κινητο δε κανει δουλεια. Ηθελα να κανω βιντεοκληση και το εβαλα γεματο και απο τη θερμοκρασια δε φορτιζει, επεσε η μπαταρια του κινητου και εκλεισε. Αν δε χρησιμοποιεις το κινητο ειναι μια χαρα και φορτιζει το 12mini 80% απο μηδεν.
  14. Και με το data το ιδιο κανει. Εχω εγκατεστημενα με ps5 upgrades: Crash 4 Monster boy Avengers No mans sky Mortal Kombat 11 Final fantasy vii Κανενα δε ξεκιναει την εγκατασταση της ps4 εκδοσης. Η μονη διαφορα με το cyberpunk ειναι οτι το δειχνει οτι σταματησε η εγκατασταση ενω τα αλλα πρεπει να πατησεις αντιγραφη αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
  • Δημιουργία νέου...