Προς το περιεχόμενο

Shadowjump

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.328
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Shadowjump

  • Ημερομηνία γέννησης 15/10/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Κηφισιά

Πρόσφατες Επισκέψεις

30.211 προβολές προφίλ

Shadowjump's Achievements

  1. Shadowjump

    MSI GeForce RTX 3070 GAMING X TRIO

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/04/2024 04:44 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται η καρτα του τιτλου σε αριστη κατασταση, εκτος εγγυησης. Στελνω πανελλαδικα με ACS κουριερ, εξοδα δικα μου, αντικαταβολη ή αλλιως με καταθεση και Box Now. Παραλαβη στον χωρο μου, Κηφισια.

    300 €

  2. Shadowjump

    Toyota C-HR II (2024)

    Αυτό είναι ναι. Δεν μπαίνει όχι. Λείπει hardware. GR Ultimate και Premiere το έχουν.
  3. Shadowjump

    Toyota C-HR II (2024)

    Λείπουν οι καμερες και οι αισθητήρες. Ωραίο αμάξι! Αλλά συγκρινεις αμάξι 35εκ. μεγαλύτερο και 17.000€ πιο ακριβό 😛
  4. Shadowjump

    Toyota C-HR II (2024)

    Τι αμαξι έχεις τώρα με 600 λίτρα; Η βλακεια στο CHR είναι ότι το παιδικό κάθισμα θα το βάλεις στο δεξί κάθισμα, για να είσαι στο πεζοδρόμιο. Τα καθίσματα όμως, το μεγάλο, είναι στην μεριά του καθίσματος και το μικρό στην άλλη. Οπότε θα πέφτει η μικρή μεριά.
  5. Shadowjump

    Toyota C-HR II (2024)

    Με corolla liftback του 1999, με 350λ πορτ μπαγκαζ και ένα παιδί, μια χαρά! Τώρα με 390λ τα ίδια 😛 Πάντα υπαρχει η λύση της μπαγκαζιερας από πάνω ή του Corolla Cross!
  6. Shadowjump

    Toyota C-HR II (2024)

    Η αληθεια ειναι δεν θελω να το κανω πιο σκουρο μπροστα, θελω το βραδυ να βλεπω οσο καλυτερα γινεται. Με ολα αυτα που γινονται στους δρομους...
  7. Πηρα απαντηση απο την ΑΑΔΕ που ειναι το site που δηλωνεις την βλαβη του POS!!! "Αξιότιμε κύριε, Σας ενημερώνουμε ότι, το ερώτημά σας, διαβιβάστηκε προς επεξεργασία. Πάντα στη διάθεσή σας, Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Κ.Ε.Φ.) Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων."
  8. Shadowjump

    Toyota C-HR II (2024)

    Έκανα ταξιδάκι προχθές. Όλα τέλεια. Με το 1.8 δεν μου έλειψε τίποτα. Δεν είμαι και άτομο που πηγαίνω τάπα βέβαια. Μέχρι 130 πάω ανεξαρτήτως αυτοκινήτου. Στα ρεπριζ του είναι μια χαρά. Δεν βάζει φωτιά, αλλά πάει εξιοπρεπεστατα μέχρι τα 120-130. Όπως και από κατανάλωση. Με μέση ταχύτητα 120, είχα 5.1λ/100χλμ.
  9. Κι ομως. Όταν πατάω από το POS, μιλάει με την ΑΑΔΕ για να πάρει έγκριση και να ξεκλειδωσει. Αλλά λέει denied γιατί δεν έχει δωθει εκριση.
  10. Διαλογος με ΑΑΔΕ μεσω μηνυματων: Εγω: Καλησπερα, εχει γινει η διασυνδεση και λειτουργει κανονικα το POS, αλλα δεν μπορω να στειλω πακετο. Μιλησα με Cardlink και μου ειπανε οτι πρεπει να δηλωσω βλαβη στην ιστοσελιδα της ΑΑΔΕ και να στειλω ενα πακετο χειροκινητα. Ετσι θα ξεκολλησει το μηχανημα και θα μπορει πλεον να στελνει πακετα αυτοματα μαζι με το Ζ. Που μπορω δηλωσω την βλαβη; Σε ποια ιστοσελιδα; Ευχαριστω. ----------------- ΑΑΔΕ: Αξιότιμε κύριε ,-α, Για οδηγίες σχετικά με τη δήλωση βλάβης POS, συμβουλευτείτε τους αναρτημένους, στην ιστοσελίδα μας www.aade.gr, Οδηγούς Διασύνδεσης, ανά εταιρία και μοντέλο, ακολουθώντας την εξής διαδρομή: Διασύνδεση POS - Ταμειακών Συστημάτων , Τεχνικά Εγχειρίδια (POS, ταμειακών συστημάτων, router), Οδηγοί Διασύνδεσης. Πάντα στην διάθεσή σας Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ) Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. ----------------- Εγω: Καλησπερα σας, εχω ρωτησει ηδη που γινεται η δηλωση βλαβης POS στο site της ΑΑΔΕ και πηρα την εξης απαντηση: Αξιότιμε κύριε ,-α, Για οδηγίες σχετικά με τη δήλωση βλάβης POS, συμβουλευτείτε τους αναρτημένους, στην ιστοσελίδα μας www.aade.gr, Οδηγούς Διασύνδεσης, ανά εταιρία και μοντέλο, ακολουθώντας την εξής διαδρομή: Διασύνδεση POS - Ταμειακών Συστημάτων , Τεχνικά Εγχειρίδια (POS, ταμειακών συστημάτων, router), Οδηγοί Διασύνδεσης. Πάντα στην διάθεσή σας Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ) Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Αυτο το γνωριζα ηδη και οπως γραφει και αυτολεξει το manual του POS μου, το οποιο βρηκα στην ιστοσελιδα της ΑΑΔΕ: 3.1 Δήλωση βλάβης στο site της ΑΑΔΕ Αρχικά, θα πρέπει να δηλωθεί στο site της ΑΑΔΕ η βλάβη που υπάρχει στο τερματικό. Οποτε ρωταω παλι, ποιο ειναι το site που γινεται η δηλωση βλαβης POS στο site της ΑΑΔΕ; Ευχαριστω. ----------------- Για να δουμε τι θα απαντησουν. Παντως με βλεπω για καταγγελια στο ΙΝΚΑ για την Cardlink. Δεν γινεται να μου λενε δεν ξερουμε ποιο ειναι το site της ΑΑΔΕ που δηλωνεται η βλαβη..
  11. Shadowjump

    Toyota C-HR II (2024)

    Και τα 2 που δοκιμασα, και hotspot και wifi, τιποτα. Αν ειναι υπευθυνη για τα ΟΤΑ Updates η Toyota Hellas, την πατησαμε.
  • Δημιουργία νέου...