Προς το περιεχόμενο

thodoras

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    339
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με thodoras

  • Ημερομηνία γέννησης 21/10/1981

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αιγαλεω
  • Απασχόληση
    ιδιωτικος υπαλληλος

thodoras's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Μαλιστα. Οκ θα κανω μια προσπαθεια και με τριγυρισμα. Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας! Καλες γιορτες να εχετε!
  2. Παιζουν πολλα θεωρεις τετοια κολλημενα σε κατοικιες ή ελαχιστα? εννοω κανονικες αγγελιες απο ιδιωτες που να εχουν βαλει κολλημενο χαρτι σε κατοικιες?
  3. Πραγματικα αρχιζω και σκεφτομαι να παρατησω την αναζητηση μεσω χε και να παρω τους δρομους και να κοιταω για ενοικιαστηρια. Υπαρχει περιπτωση και σε αυτα τα ενοικιαστηρια που ειναι κολλημενα σε πολυκατοικιες παλι να εμπλεκονται μεσιτικα?
  4. Μα δεν πηγα σε μεσιτη! Αυτο λεω. Εγω κανω το ψαξιμο στη σελιδα της χρυσης ευκαιριας. Εγω θα κανω τα τηλεφωνα για να μαθω περισσοτερες πληροφοριες. Δεν ζητησα να μου τα κανει καποιος αυτα.
  5. Μολις τωρα εκανα μια αναζητηση στις ιδιες περιοχες χωρις μεσιτη. Περιτο να σου πω οτι ολα τα καλα χαθηκαν! Τιποτα παιδια προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ειναι καθαρο νταβατζιλικι!!! Ενας νομος δε μπορει να βγει που να απαγορευει στο μεσιτη να αμοιβεται απο τον μισθωτη?
  6. Ακριβως ρε παιδια! Τι με απασχολει εμενα αν ο ιδιοκτητης βαριοταν ή δεν ειχε χρονο και τελος παντων ανεθεσε σε μεσιτη να του προωθησει το σπιτι. Δικαιωμα του να κανει οτι θελει! Εγω μπαινω στο xe.gr και απλα κοιταω αγγελιες. Απο κει και περα αν καποιο μου αρεσει και θελω να παω να το δω απο κοντα,ουτε καν με απασχολει ποιος θα μου το δειξει. Ειτε ειναι ο ιδιοκτητης ειτε ο μεσιτης ποια η διαφορα για μενα? Αρα ΓΙΑΤΙ να πληρωσω μεσιτη?
  7. Σας ευχαριστω και τους 2 για την αμεση απαντηση και την βοηθεια σας! Αυτο που λετε για το οτι οι 2 εγγυησεις οτι ειναι παλια,δηλαδη τι ισχυει πια? υπαρχει καποιος καθαρος νομος να οριζει το τι παιζει ή ειναι αναλογα ποσες εγγυησεις θα ζητησει ο ιδιοκτητης? Παντως κακα τα ψεματα παιδια τα καλα σπιτι ειναι ολα με μεσιτη!!
  8. Καλημερα σας και χρονια πολλα! Βρηκα αυτο το παλιο thread γιατι ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση με αυτη που ησασταν εσεις καποτε. Ειχα νοικιασει σπιτι το 2007 αλλα ευτυχως το ειχα βρει πολυ ευκολα χωρις μεσιτες κλπ και το εκλεισα επι τοπου! Ηρθε ο καιρος να νοικιασω και παλι τωρα κι ενω εχω βρει αρκετα που μου αρεσουν,δυστυχως τα περισσοτερα αν οχι ολα(απ αυτα που μου κανουν) ειναι μεσω μεσιτικου. Δεν ηξερα μεχρι τωρα τι παιζει με δαυτους,μεχρι που εριξα κανα 2 τηλεφωνα και μου πεσε το σαγονι!! Καταρχας ψαχνω σπιτι το πολυ μεχρι 400 το μηνα. Αρα εχουμε και λεμε... 400 το ενοικιο +2 εγγυησεις παμε στα 1200. Και επανερχομαι στο οτι ακουσα στο τηλεφωνο απ τους μεσιτες οτι θελουν ΚΑΙ απο μενα ενα ενοικιο. Γιατι ρε παιδια? Ειλικρινα ΓΙΑΤΙ?? Και μαλιστα ο δευτερος(πολυ γνωστο μεσιτικο) μου ειπε μαλιστα οτι θελει ενα ενοικιο απο μενα και οτι ο ιδιοκτητης δεν πληρωνει απολυτως τιποτα!!! Δηλαδη ο ιδιοκτητης τον βαζει να του κανει δουλεια,κι εγω θα τον πληρωσω? Μη πω τι ειναι αυτο μερες που ειναι. Κι ερχομαι και σας ρωτω...υπαρχει καποιος τροπος οταν βλεπω ενα ακινητο μεσω μεσιτικου να μπορω να βλεπω ποιος ειναι ο ιδιοκτητης και να επικοινωνω αμεσως με αυτον? Να μπορω ρε παιδι μου να του πω ακου εδω κυριε...εγω κερατιατικα σε μεσιτη δε πληρωνω αλλα το σπιτακι σου μου αρεσει. Θες?? Μπορει να γινει κατι τετοιο? Συγνωμη που επαναφερω αυτο το θεμα ενω τοσα εχουν ειπωθει,αλλα πραγματικα απογοητευτηκα!!
  9. thodoras

    Xbox 360 Hacking v2

    Οχι ρε συ,δεν μιλαω για το boot δισκακι..αυτο ελειπε,πραγματι αυτο ειναι εκνευριστικο! Μιλαω για το ευκολο προγραμματακι που τα κανει απο wave4 σε wave3 σε δευτερολεπτα
  10. thodoras

    Xbox 360 Hacking v2

    Για να το βαλεις στο live υποθετω εννοεις ε? Γιατι για offline υπαρχει ηδη τροπος πανευκολος
  11. thodoras

    Xbox 360 Hacking v2

    Τελικα με το 1.61 firmware καλυπτομαστε για τα wave4 παιχνιδια??? Κανονικα ομως...οχι με boot δισκακι!
  12. thodoras

    Xbox 360 Hacking v2

    Μια λιγο ασχετη ερωτηση με το ολο θεμα... Με τι τροπο ακριβως μπορω να περασω τραγουδια μες τον σκληρο του xbox?? Απο το λιγο ψαξιμο που εκανα ειδα ειτε με dvd ειτε με memory stick μπορεις μονο να παιξεις τραγουδια και οχι να τα περασεις στον σκληρο. Βασικα ο μονος τροπος που βρηκα για να γινει κατι τετοιο ειναι με το music mixer transfer tool το οποιο ομως απαιτει να εχεις και το music mixer το οποιο ειναι τιτλος του xbox ομως και δυστυχως οχι συμβατο με το xbox 360... Καμια ιδεα???
  13. thodoras

    Xbox 360 Hacking v2

    Αυτο ακριβως αναρωτιεμαι κι εγω!!! χαχαχαχαχα :lol:
  14. thodoras

    XBOX 360 Topic v1

    χαχαχαχαχαχα....οκ μαη λοιπον!
  15. thodoras

    XBOX 360 Topic v1

    χαχαχαχαχαχα....οκ μαη λοιπον!
  • Δημιουργία νέου...