Προς το περιεχόμενο

ilMarios

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    146
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ilMarios

  • Ημερομηνία γέννησης 25/03/1991

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ilMarios's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Έκανα αίτηση για νυχτερινό, πλήρωσα και για τον μετρητή και περιμένω! Πόσο καιρό θα περιμένω για τον μετρητή και που πρέπει να στείλω κανένα mail για να μάθω για την εξέλιξη του θέματος? Ευχαριστώ
  2. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/232043-tv-led-50-panasonic-tx50jx810e Τι λέτε για αυτή?
  3. Παιδιά χρειάζομαι ένα 9000btu και ένα 12000btu σκέφτομαι για αυτά τα δύο : https://www.skroutz.gr/s/23190616/TCL-Miracle-II-12CHSA-VE-Κλιματιστικό-Inverter-12000-BTU-A-A-με-WiFi.html?from=sku_spec_variations https://www.skroutz.gr/s/23190561/TCL-Miracle-II-09CHSA-VE-Κλιματιστικό-Inverter-9000-BTU-A-A-με-WiFi.html?from=sku_spec_variations Τί λέτε αξίζουν? Υπάρχει κάτι καλύτερο με μικρή διαφορά τιμής?
  4. Θα ήθελα να βάλω και την τύξεως για μεγαλύτερη ασφάλεια μήν τυχόν και κολλήσει η αυτόματη και δεν πέσει. Υπάρχει κάποιος νομικός περιορισμός ή κάποιο θέμα ασφάλειας? Ρωτάω γιατί ο μηχανικός που θα αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού μου λέει να΄του υπογράψω χαρτί ότι του το ζήτησα εγώ να γίνει έτσι ή ότι έχει βάλει ένα από τα δύο και όχι και τα δύο. Μου λέει ότι είναι εκτός προδιαγραφών!
  5. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση εάν έχει λογική και εάν θα ήταν σωστό να γίνει σε έναν ηλεκτρολογικό πίνακα η εξής διάταξη: Γενικός διακόπτης-ασφάλεια τήξεως-αυτόματη ασφάλεια-ρελέ διαφυγής.
  6. Marios60 για την μπαταρία που λες εχθές είδα μία ταινία περιπου 1 ωρα και 40 λεπτα και η μαπταρία ηταν στο 65% όταν ξεκινησα την ταινία, μολις τελειωσε η ταινία η μπαταρία ήταν στο 35%! Τι να σου πω η μπαταρία κρατάει άνετα 3:30 ώρες για ταινία και λίγο λέω! Όσο για αποσυνδέσεις με το wifi εγώ δεν έχω... Έχεις κάνει ότι αναβαθμίσεις σε driver bios υπάρχουν? Για τα update τωρα που θέλω να κάνω, σιγά μην πάρω την συγκατάθεση της asus! Πόσο καιρό είναι η εγγύηση? Τι περίμενες θα σου πουν ότι ναι άνοιξε το μόνος σου και όλα καλά (καλοπροαίρετα το λέω) λογικό είνα να σου είπαν ότι θα χάσεις την εγγύηση!!!! Την θερμοαγώγιμη πάστα εάν την αλλάξω δεν θα το καταλάβουν!!! Τώρα έαν αλλάξω ram, wifi card, hard drive, δεν νομίζω να το καταλάβουν (ασχοληθούν) εάν το πρόβλημα δεν προέρχεται από κάτι που οφείλεται στις αναβαθμίσεις! Σε ένα site αμερικάνικο θυμάμαι ότι του έβαζες ότι ήθελες... Είχε κάποιες επιλογές και του έβαζες σκληρό ραμ!!! Αλλά και πάλι εάν τόσο θέμα υπάρξει (χτύπα ξύλο) ξανά βάζεις-βγάζεις τα παλιά!!! Εντάξει λίγο προσοχή στις βίδες να μην τις ''φας στο βίδωνε-ξεβίδωνε άντε βάλε άλλες ίδιες βίδες καινούργιες!!!
  7. Καλημέρα φίλοι μου είμαι κάτοχος του (Asus TUF FX705DT-AU035T (3750H/8GB/1TB + 128GB/GeForce GTX 1650) στα 799€ εντός Ελλάδος από αρχές Ιανουαρίου! Μπορώ να πώ επειδή το έψαξα πάρα μα πάρα πολύ πριν το αγοράσω θα πώ τα εξής: 1) Δεν κάνει over throttling, 2) Δυστηχώς όλα (περισσότερα) τα λαπτοπ λόγο design-μεγέθους έχουν εσνωματομένες μπαταρίες που όμως εννοείται πως αλλάζουν έυκολα! 3) 'Εχει λένε θέμα με την κάρτα wifi ότι δεν πιάνει τόσο καλά (απόσταση) εγώ και με το ρούτερ που το έχω 2 ορόφους πιό πάνω είμαι οκ. 4) Στην οθόνη εγώ ευτυχώς δεν έχω θέμα με bleeding μήπως το πρόβλημα εμφανίζεται στις 15''? 4)Έχει ένα θέμα με το touchpad τρώει 1-2 δευτερόλεπτα που και που ένα σκάλομα και δεν κουνιέται αλλά δεν παίζω και παιχνίδια με το touch. 6) Βασικότερο πρόβλημα που διάβασα λοιπόν ανεβάζει θερμοκρασία αν και οι ανεμηστήρες κάνουν άψογα την δουλειά τους (το καλοκαίρι έρχεται) δεν μπορώ να πώ ότι του έχω βάλει τα βαριά παιχνίδια ούτε γενικά είμαι gamer ώστε να σας πω ότι ναι το ταδε παιχνίδι με full όλα ζεματάει αλλά είναι και mid range gaming laptop (να παίζω κανένα παιχνίδι με medium γραφικά θέλω και το κάνει τέλεια αυτό από ότι διάβασα)! Λοιπόν σε σχέσει με την κάρτα γραφικών του από πάνω συνονόματου (η δική μου έχει 7000 benchmark ενω η rtx2060 έχει 11400 benchmark) εντάξει μεγάλη διαφορά αλλά η gtx 1650 έχει Max TDP 50W ενω η rtx 2060 Max TDP 80W που σημαίνει για όποιους δεν γνωρίζουν περισσότερο ρεύμα άρα λιγότερη απόδοση μπαταρίας και το βασικότερο μεγαλύτερη θερμοκρασία). Λοιπόν διάβασα ότι με την αλλαγή της θερμοαγώγιμης πάστας (μάλλον δεν είναι ποιοτική η μαμά πάστα) πέφτει η θερμοκρασία και σε επεξεργαστή και σε gpu 6-10 βαθμούς σίγουρα ένα μέσω όρο (καπου διάβασα και για 15 βαθμούς κάτω). Λοιπόν εγώ θέλω να προσθέσω αλλάξω στο λάπτοπ: (1.5€ -10€) αλλάζεις την κάρτα wifi,να βάλω μία ακόμη 8 ram και έναν 512ssd οπότε αφού θα το ανοίξω λογικά θα αλλάξω εάν μέσα στο καλοκαίρι δω μεγάλη θερμοκρασία και την θερμοαγώγημη πάστα!! ΕΔΩ έχει ένα πολύ καλό review για το λάπτοπ όποιος θέλει το διαβάζει!
  8. Καλημέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω Laptop για νορμάλ χρήση δηλαδή ιντερνετ, ταινίες, καμία ήπια εργασία, και κανένα παιχνίδι (χωρίς μεγάλες απαιτήσεις). Θα ήθελα να είναι μεχρι 15,6'' να έχει ips panel 8gb ram ssd σκληρό και να μην ζεματάει και κανει throttle. Έχω δει κάποια όπως: https://www.skroutz.gr/s/21869617/Lenovo-IdeaPad-S340-15API-Ryzen-5-3500U-8GB-512GB-FHD-No-OS.html αλλά μάλλον η ram είναι slotered... https://www.skroutz.gr/s/21176033/HP-Pavilion-15-ec0013dx-Ryzen-5-3550H-8GB-256GB-FHD-W10.html διαβάζω όμως ότι φτάνει 90 βαθμούς η θερμοκρασία εύκολα. https://www.bestprice.gr/item/2155662428/asus-tuf-fx505dy-bq052.html ή αυτό αλλά και αυτό ανεβάζει αρκετά θερμοκρασία... Budget έλεγα μέχρι 500 - 600 εκτός εάν υπάρχει κάτι καλό και ας είναι και λίγο ποιό ακριβώ.
  9. Υπολογιζε και μενα στην κληρωση και για τα δυο .Ευχαριστω !!
  10. ilMarios

    F&U Car Radio/DVD/TV 3608

    kx5 Μπα μονο fat32 πιστευω
  11. Δεν λεω οχι και εγω για αυτο το πειρα. Εγγυηση δεν εχω καθολου σε Acer, ναι ειναι αληθεια αφου δεν εχει τιποτα παθει ενταξει.
  12. Ε αν ρωτας εμένα το μονο που μπορώ να σου πω οτι μπορει να παθει ειναι η σκονη που θα παρει ο ηλιος που θα το ζεματαει ολη μερα ε και ο καθε καμενος που θα του παταει τα κουμπια
  13. Εμένα το laptop μου απο βιτρινα ειναι και δεν εχει κανενα προβλημα εδω και 2 χρονια που το έχω και ειναι και Acer αρα καταλαβαίνεται. Από multirama το είχα πάρει και νομιζω από 1600 που έκανε μου είχαν κάνει 200? κάτω λόγο ότι ήταν στην βιτρινα. Εντάξει μπορει να ήμουν κολοφαρδος και δεν έχει χαλάσει αλλά 1600 δεν είχα στο νου μου να δώσω ετσι πειρα κάτι καλυτερο με λιγοτερα λεφτα (με το ρίσκο της βιτρινας παντα ).
  • Δημιουργία νέου...