Προς το περιεχόμενο

MenamareL

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με MenamareL

  • Ημερομηνία γέννησης 18/10/1983

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens&Artemis

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

MenamareL's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Και Βρέθηκε! Όχι από κει αλλά βρέθηκε.. :cool:
  2. Να σαι καλά!! Έκανα τη προσπάθεια μου.. Άντε να δω τώρα...
  3. Ξέρω ότι είναι σπάνιο αλλά μήπως κανένας χρυσός άνθρωπος ξέρει που μπορώ να βρω το κομμάτι αυτό? http://youtu.be/57F6nj5S7Ag Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
  4. Και σιγά μη ξανάρθουν.. Πολύ θα το θελα κι εγώ...αλλά μπααα.. μακάρι... αλλά μπααα..
  5. Βρε παιδάκια να σας ρωτήξω κάτι ένα τραγουδάκι που σου σπάει τα νεύρα από την διαφήμιση του caprice το ξέρει κανείς γιατί μου το ζητάνε?? Σας στέλνω το link από το YouTube.. http://www.youtube.com/watch?v=NRou8miHqug&feature=related Ευχαριστώ!
  6. καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω ένα τραγουδάκι που βάζει συχνά στον δίεση φμ..Ειναι ξένο και μοιάζει σαν να είναι παλιό κομμάτι.. Το ξερώ δεν είναι και πολύ βοηθητικά αυτά που λέω αλλά τον τελευταίο καιρό το βάζει σχεδόν κάθε μέρα και μια δυο φορές σίγουρα... Ότι θέτε και νομίζετε ότι μπορεί να ναι πείτε το και θα ψάχνω εγώ... Ευχαριστώ.
  7. Καλημερα παιδια!! ψαχνω ενα τραγουδι που έπαιζε εχθές κατα τις 12..στο ραδιοφωνο στον σταθμό RockFm . μερικα λογια ειναι " Yeah i said its all right".."It's over now..." !! αν γνωριζει κανενας τιποτα... Thanks! Το ξέρω σας φώτισα αλλά δε μου έρχεται κάτι άλλο τώρα... XD
  8. Συμφωνω κι εγω αλλα και ο Πλαντ ηταν Ο τραγουδιστης(φωνες απο τις λίγες..)!Ευκαιρια δεν ειναι να τον δουμε? λεω εγω τωρα....:roll: :roll:
  9. Καλησπέρα σαςςςς!!!Ψάχνω ένα τραγουδάκι..είναι λίγο, πολύ παλιό τραγούδι.. λέγεται Johnny Guitar από Peggy Lee Καμία βοήθεια? Christina? :mrgreen:
  10. Νομίζω ότι είναι το The Killers - Bones
  11. Κυριε Κυριε????Να πω???Να πω??? :mrgreen: Μου πε ότι δεν υπήρχε καλύτερη μετά από αυτήν... Αλλά αυτά είναι γούστα και στην αντίληψη του καθενός!!! Άρα μπορεί να βρεθεί κάποιος και να σου πει ότι του άρεσαν κι άλλη φορά.. Αυτά....
  12. Ναι αφου κάναν το προμοσιον του 7th son(εκπληκτικό album) αλλά και σαν ήχος ήταν η καλύτερη.. Για το άλλο όταν μάθω θα ξαναχτυπήσω!! και θα σου πω!
  13. Ευχαριστώ!!να ενημερώσω και τον πληροφοριοδότη μου!! :mrgreen:
  14. Λοιπόν έμαθα για αυτό που λέγαμε από το Boyfriend! έχουμε και λέμε. Η πρώτη καλύτερη είναι το 1988 στη Φιλαδέλφια που είχαν έρθει με δικά τους μηχανήματα και δικά τους σκηνικά που ήταν κόλαση και η καλύτερη ever και η δεύτερη που δεν θυμάται χρονία στο γήπεδο του Ατρόμητου! Αυτές οι δυο μόνο!οκ? Σε κάλυψα? :-D ΧΑΑΑΑΑΛΙΑΑΑΑ!!!!!!Πολύ ΧΑΑΑΑΑΑΑΛΙΑΑΑΑ!!
  • Δημιουργία νέου...