Προς το περιεχόμενο

KoGi

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.005
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με KoGi

  • Ημερομηνία γέννησης 21/05/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.170 προβολές προφίλ

KoGi's Achievements

  1. KoGi

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Ενταξει, με πεισατε! Θα βαλω Ubisoft+ 😁
  2. Εξυπνη προσφορα τρεις μερες μετα του Βαλεντινου!! 🥰 Και παλι ομως καποιοι θα χωρισουν 🤣🤣 ΕΥΤΥΧΩΣ δεν χωρανε σπιτι μου 😁
  3. Μα ποσο απαραδεκτοι ειναι πια... ειναι δυνατον να μην εχουν ουτε ενα Veev pod διαθεσιμο για πωληση? Εκτος κι αν το κανουν επιτηδες...
  4. Ειχα ψηθει να γυρισω σε Firefox (λογω και κατι προβληματων στον Chrome) αλλα εφαγε ακυρο γιατι δεν υποστηριζει HDR!!! Ισως δοκιμασω και τον Opera που βλεπω οτι το υποστηριζει κανονικα!
  5. Κι εγω περιμενω απο 4/1 την αλλαγη. Η Volton μου λεει τα εχουμε στειλει απο 10/1 αλλα δεν εχουν παρει ενημερωση! Μιλαω με ΔΕΔΔΗΕ και μου λενε εχουμε κανει την αλλαγη απο 11/1!! Ξαναμιλαω με Volton και συνεχιζουν να μην βλεπουν κατι, οποτε τωρα φταινε τα συστηματα λογω συγχωνευσης. Απο 22/1 μου λεει θα φτιαξουν ολα οποτε να τους παρω τοτε να το δουμε. Λετε να μη με χρεωσει κανεις ολο αυτο τον καιρο? 🤣
  6. KoGi

    PC Game Pass

    Επειδη βλεπω οτι δινει τον 1ο μηνα με €1, μπορω να το παρω μετα τον δωρεαν μηνα που εχω? Ή πρωτα να παρω αυτον με το €1 και μετα τον δωρεαν? Εκτος αν κοβεται κατι μετα. Γνωριζει κανεις?
  7. KoGi

    Star Wars Jedi: Survivor [PC]

    Το Fallen Order που το τωρα το επαιξα ναι ειχε κατι τετοια, ειδικα σε κατι cut scenes. Αλλα ΟΚ τα αγνοεις και παιζεις μια χαρα κατα τ'αλλα.
  8. Εγω παντως δεν εχω παρει τετοιο email, τα εψαξα 😂 Ασε που τωρα δοκιμαζω τα Veev και με βλεπω να μενω εκει... θα δειξει.
  9. KoGi

    Star Wars Jedi: Survivor [PC]

    Ναι υποστηριζει DLSS 3 & FG αρκει να το υποστηριζει και το παιχνιδι.
  10. KoGi

    Star Wars Jedi: Survivor [PC]

    Εγω παιζω απο λαπτοπ (R7-7840HS,16GB,RTX4060) σε εξωτερικη οθονη 2Κ. Ελπιζω να αρκει η CPU μιας κι εκει ειναι το προβλημα. Τωρα βγαινει στα €21 απο Epic, αλλα δεν βιαζομαι οποτε μηπως να περιμενω για πιο φθηνα.
  11. KoGi

    Star Wars Jedi: Survivor [PC]

    Υπαρχει περιπτωση να στρωσει σε λιγο καιρο? Το δουλευουν ή το παρατησαν? Γιατι αυτο περιμενω για να το παρω, αφου με την 4060 θα εχω σιγουρα θεματα performance.
  12. KoGi

    Epic Games Store

    Η αλλαγη χωρας επηρρεαζει τα παιχνιδια που ηδη εχεις? Κι οτι παρεις απο Τουρκια θα επηρεαστουν αν γυρισεις σε Ελλαδα μετα απο 6 μηνες? Επισης η πληρωμη γινεται ευκολα π.χ. με Revolut? Να φανταστω οτι δεν βλεπεις ολο το store στα τουρκικα, ε? 😂
  • Δημιουργία νέου...