Προς το περιεχόμενο

nikosl

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    863
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με nikosl

  • Ημερομηνία γέννησης 21/03/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nikosl's Achievements

  1. Το κινητό πάει 20% αργότερα σε σχέση με κάποιο του κουτιού. Επίσης σβήνει τυχαία με 20-30% φορτισμένη την μπαταρία. Και η apple μου ζητάει $30. Για κινητό εντός εγγύησης. Ο ορισμός της εταιρείας απατεώνα.
  2. Πηγα σήμερα στο apple store για το 7plus μου. Η μπαταρία μου περνάει τα διαγνωστικά στο genius bar, παρότι κινητό τα πίνει στο geekbench. Μου είπαν οτι μπορώ να πληρώσω 29 για να την αλλαξω. Σε κινητό εντός εγγυησης.
  3. Αν μου χαλασει η μπαταρία αυτοκινήτου σε 6 μήνες και δεν μπορεί να εκκινήσει την μίζα, θα μου την αλλάξει ο κατασκευαστής με εγγύηση. Η apple?
  4. Με ποιό δικαίωμα κάνει throttling σε 6 μηνών συσκευές (iphone 7) αντί να κάνει δωρεάν αντικατάσταση ελαττωματικών συσκευών ?
  5. Ναι σοβαρή εταιρεία. Να σου πουλάει $30 μπαταρία για 6 μηνών κινητό των $900 (Iphone 7 plus), ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΤΕΣΤ αλλά η apple του κάνει throttle. Αντί να κάνει ανάκληση για ελαττωματικές μπαταρίες, κυκλώματα διαχείρισης ενέργειας και δεν ξέρω γω τι άλλο απέτυχαν να σχεδιάσουν. Epic fail, και προστίθεται στα epic fails με τα ζητήματα ασφάλειας στο macOS και στο HomeKit. Ξεφτίλα.
  6. Άσχετη ερώτηση, έχουμε ιδέα για το πώς αποδίδουν οι 8gen 4 πύρηνοι που τρεχουν σε 15-20W σε σχέση με τους 7gen 4πύρηνους που έχουν το macbook pro 15 και το xps 15?
  7. Προσωπικά δεν με απασχολεί το fail στο demo. Αλλά με απασχολούν τα σχόλια των δημοσιογράφων που το δοκίμασαν και αναφέρουν ότι είτε λειτουργούσε πολύ γρήγορα, είτε δεν λειτουργούσε καθόλου, οπότε οι υπαλληλοι της apple ανοιγοέκλειναν την οθόνη για να ξανα-προσπαθήσουν. http://www.techradar.com/reviews/iphone-x Έχουμε 1,5 μήνα μπροστά μας μέχρι το τελικό software. Θα περιμένω τα πρώτα full reviews και ειδικά την αξιολόγηση του touchID για εξωτερικούς χώρους με ήλιο.
  8. https://www.technologyreview.com/s/601093/china-is-on-an-epic-solar-power-binge/ Είναι ήδη η πρώτη χώρα σε φωτοβολταϊκά και θα προσθέτει 15-20 Γιγαβατ (περίπου 2 Ελλάδες με όλα τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας) το χρόνο για την επόμενη 5ετία. Άσε τους άλλους να σκοτώνονται για πετρέλαια.
  9. Σε καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής ενέργειας μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερη διαχείριση ρύπων και εγκλωβισμό διοξειδίου του άθρακα σε σχέση με ένα σαπιο VW. Επίσης επειδή απο αυτές τις μονάδες δεν έχεις και άπειρες (ποσες έχουμε στην Ελλάδα πχ? 5-10 μαζι με τις μικρές? ), μπορείς να τις ελέγχεις συνεχώς. Τον αγρότη που έχει το Datsun απο το 80 και καιει τα άντερά του, πώς να τον ελέγξεις 24/7?
  10. Mια χαρά είναι η μεσαία τάξη απλά δεν την βλέπετε. Ειναι τα 500μύρια κινέζοι που έχουν σπίτια, audi, huawei και καθαρίζουν 30κ το χρόνο.
  11. Όταν τα παίρνει τα κεφάλαια ένας μάγκας από την υπανάπτυκτη χώρα και τα πάει να τα φάει αλλού, δεν υπάρχουν σύνορα. Μόνο για τον εργάτη χτίζουμε τοίχους.
  12. Απλά έχει core M5, M7, που πλέον η intel ονομάζει i5, i7, μπάς και αρπάξει κανα λεφτό στη ζούλα.
  • Δημιουργία νέου...