Προς το περιεχόμενο

peorambo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    258
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με peorambo

  • Ημερομηνία γέννησης 12/07/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.751 προβολές προφίλ

peorambo's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/03/2024 10:21 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται 2 τεμάχια από το παραπάνω toner. Το ένα στην τιμή των 100€ ( ειναι στο 100% απλα το ανοιξαμε και ειδαμε οτι εχει προβλημα ο εκτυπωτής ) , και άλλο ένα 50€ ειναι στο 50%.

    100 €

  2. αλλο να πας εσυ και σε είδος πρωτης ανάγκης και αλλο να κανεις παραγγελίες 1€ , 3€ , 2,5€ και οχι μια ολα μαζι. Δλδ στην παραγγελια που εχει ο αλλος 1€ τι κερδίζει με το να το μεταφέρει σε καποιο κατάστημα ? θα επρεπε να βαλει κατω απο 10€ να έχει κόστος. ¨οχι σε καθε παραγγελία. Κανοντας μερικοί χαζοί 100 παραγγελίες την ημέρα επειδή ξέχαναν να βαλουν και αυτο και αυτο και αυτο , πληρώνουμε εμείς μαλ@κιες άλλων
  3. με τα 0,50€ αυτό κάνει. Σου λεει θελεις να πληρωνεις σε καθε παραγγελια που κανεις 0,50€ ή να κάνεις μια μόνο ? δικιο έχουν σε αυτο.απλα ειναι λίγο άσχημο ο αλλος να εχει κανει παραγγελια λαπτοπ ή υπολογιστή και να του βαζεις 0,50€.
  4. Θεωρώ ότι ήταν μια καλή κίνηση από το eshop γιατί φίλος που δουλεύει εκεί μου λέει ότι βλέπει ακόμα και την ίδια ημέρα 3 φορές τον ίδιο πελάτη. Αν ο κάθε πελάτης κάνει παραγγελία ένα ένα το προϊόν που θυμάται και μέσα στην εβδομάδα του πάνε 5-6 παραγγελίες , επί πόσοι πελάτες επί πόσα καταστήματα , μένουν παραγγελίες πελατών πίσω. Για το λάδι και τα τυριά που έχουν αυξηθεί δεν κάνουμε κάτι . Για τα 0.50€ λεπτά του eshop υπάρχουν 62 σελίδες. Πότε θα ξυπνήσουμε δεν ξέρω.
  5. peorambo

    Πρόβλημα με FPS

    Καλημερα στην ομορφη παρεα. Εχω αγορασει μια RTX 3070TI . στο Warzone μου κολλάει ακόμα και σε low settings.τα FPS δεν ξεπερνάνε τα 40-50 σε low γραφικα , στα High κολλαει.εχω περασει το προγραμμα της Nvidia για τους drivers.σας γραφω πιο κατω και τα specs του PC. πάει πουθενα το μυαλό σας ? Ryzen 2600 B450 mobo 16GB Ram 3200 PSU 750 Corsair. Τα έγραψα εν συντομία
  6. Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα πρόσφατα την παραπάνω οθόνη. Η φωτεινότητα αν και την εχω πειράξει είναι αρκετα σκοτεινή σε σχέση με την VG279Q που ειχα πριν. Παιζει τοσο ρόλο εκει που γραφει Φωτεινότητα οθόνης250 cd/m² σε σχέση με την Φωτεινότητα οθόνης (τυπική)400 cd/m² που ειχα πριν????
  7. peorambo

    RGB

    ότι και να υπάρχει στο internet το έχω κάνει
  8. peorambo

    RGB

    Καλημέρα στην όμορφη παρέα. Ρε παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας πλζ. Εχω ASUS μητρική , ASUS Keyboard και ASUS GPU. Όλα αυτά με RGB. Οι μνήμες είναι CORSAIR. Δεν τις βλέπει το πρόγραμμα AURA SYNC. Μήπως το έχει δουλέψει κανένας αλλά να έχει 100% αποτέλεσμα ?
  9. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τα φωτα σας στο παρακατω προβλημα μου.εχω την μητρική ASROCK A320M-DGS RETAIL και για επεξεργαστή των AMD RYZEN 5 2400G. Όταν παω να περασω τους drivers της mobo , την ωρα που περναει τους drivers της gpu μου βγαζει μαύρη οθονη και μετα η οθόνη είναι σε αναμονή.Μπαινω με safe mode ( Win 10) και κάνω unistall τους drivers. Μπαίνω στην σελίδα της ati και κατεβάζω τους drivers της GPU, την ώρα της εγκατάστασης κάνει τα ίδια.Η οθόνη μου διαθέτει HDMI + VGA και έξοδος στον υπολογιστή είναι μόνο μια DVD-D. Έχω χρησιμοποιήσει καλώδιο DVI σε HDMI και μετά DVI - D σε θηλυκό HDMI με τα ίδια αποτελέσματα. Σας έχει συμβεί ποτέ ?
  10. peorambo

    Camera Samsung S8

    https://www.youtube.com/watch?v=_9mcNRjqfas τωρα δεν ξερω αν όντως ειναι 60 ή απλα το πρόγραμμα το κάνει και καλα 60
  11. peorambo

    Camera Samsung S8

    την Καλησπέρα μου. Αγόρασα εχθές σε προσφορά το S8. Ήμουν κάτοχος του Samsung A5 (2017) και είχα ξετρελαθεί με την κάμερα του. Είναι δυνατόν η κάμερα του Α5 να είναι ανώτερη απο του S8 ? σε ότι βίντεο και φωτογραφία να τράβηξα εχθές δεν με ικανοποιούσε όπως το Α5. Θα ήθελα την γνώμη σας μήπως και κάνω εγώ κάτι λάθος. Τελος θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω αν την main εφαρμογη του S8 να τραβήξω βίντεο σε 4Κ 60fps χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσω το LGcamera , ευχαριστώ.
  12. peorambo

    Νεο Κινητό

    Επειδή ο μικρός μου εσπασε το κινητό , αναγκαστικά πρέπει να δούμε για κάτι καινούργιο. Είμαι ανάμεσα στα: redmi note 5 4/64 samsung A6+ samsung A8. Με ενδιαφέρει η φωτογραφική γιατί με την οικογένεια όταν πάμε βόλτες ή διακοπές χρειάζομαι έναν καλό φακο. Περιμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ
  13. peorambo

    Iphone X + Movies

    έχεις να προτείνεις κάποιο ??? Σε ευχαριστω πολυ
  14. peorambo

    Iphone X + Movies

    Καλησπέρα. Κάτοχος ενός iphone X μιας και έρχεται καλοκαιράκι , αγόρασα ενα USB Stick. Το USB ειναι σε μορφη FAT32. Προσπάθησα να περάσω ταινία μεγάλη σε GB αλλα όπως είναι γνωστό πάνω απο 4GB δεν μπορει να περαστει σε FAT32. Το εκανα NTFS αλλα δεν το αναγνωριζει μετα ουτε το iphone ουτε το ipad που εχω. Εχει δοκιμάσει κανείς τίποτα. Επίσης δεν μου διαβαζει τις φωτογραφίες σε μορφή .HEIC
  • Δημιουργία νέου...