Προς το περιεχόμενο

gvaggis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    31
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gvaggis

  • Ημερομηνία γέννησης 10/09/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

gvaggis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. gvaggis

    Παναθηναϊκός

    Ασχετα με τον σημερινο αγωνα, πως τα καταφερε κ μειναμε στεγνοι στο '5' ακομα να το χωνεψω.. Ασχετα με τον σημερινο αγωνα, πως τα καταφερε κ μειναμε στεγνοι στο '5' ακομα να το χωνεψω..
  2. gvaggis

    Παναθηναϊκός

    Ελπιζω να καταλαβε την μαλακια του με λασμε κ να μην τον ξαναβαλει μεσα..θα τον χασουμε για κανα μηνο στο τελος.. Η αμυνα μας τα σπαει. Στην επιθεση μολις βαλαμε το τριτο διποντο μας..
  3. gvaggis

    Παναθηναϊκός

    Η τρέχουσα ( χαμηλότερη ever..) αξία της ΠΑΕ και η μεγαλομανία του , τον φέρνουν σε σημείο να μπορεί να γίνει "Ο Παναθηναικός". Και αν στην μπάλα χαμηλότερα δεν μπορείς να πας, ο εξάστερος τι του φταίει; Ότι έφτιαξαν οι κοντοί σε μια νύχτα θα γκρεμιστεί. Τα οικονομικά του είναι ένα θέμα.. Στο εσωτερικό αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Το καλοκαίρι βέβαια έκαναν άνοιγμα στην αγορά της Κίνας (φάρμακα - όχι Πινγκ..) το οποίο κρίθηκε επιτυχημένο ως συμφωνία, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το status αυτή τη στιγμη και αν έχουν τα κέρδη που υπολόγιζαν, Ετοιμαστείτε για τον πρώτο Κινέζο ποδοσφαιριστή στη superleague.
  4. gvaggis

    Παναθηναϊκός

    Ένα παιχνίδι χαμηλού ( εώς ανύπαρκτου ) σκορ είναι με την διαφορά ότι οι άλλοι βάζουν και μερικά 7μετρα παλικαρίσια.. Ντάξει, κλασσικά Πεδουλίσια συστήματα στην επίθεση, αλλά τουλάχιστον είναι λίγο πιο κινητικοί σήμερα οι δικοί μας και δεν αντιδρούν σα να χουν βαρίδια στα πόδια.. Ελπίζω στο 2ο.. Δεν είναι καιρός για αλλαγές τώρα παίδες, αυτά οι σοβαρές ομάδες τα κάνουν καλοκαίρι.
  5. gvaggis

    Παναθηναϊκός

    ο π@υστης Μπλου έχει βιώσει τόσο πολύ πόνο από εμάς που βρήκε ευκαιρία σήμερα να μοιράζει κ τσαμπουκάδες..
  6. gvaggis

    Παναθηναϊκός

    Εντάξει η επιθετική αναπηρία, αλλα το να δίνεις βοήθεια στην ρακέτα και να αφήνεις τον Blu ελευθερο στο 3ποντο, that's a first..
  7. gvaggis

    Παναθηναϊκός

    Η άμυνα της Μακάμπι είναι τραγική και δεν μπορούμε να την προβληματίσουμε ούτε στο ελάχιστο. Βαρέθηκα να βλέπω σουτ υπο πίεση και σουτ στο τέλος της επιθεσης. ΥΓ. cult φιγουρα ο εβραίος-γιαννακό..
  8. gvaggis

    Ευρωμπασκετ 2013

    Δεν ξέρω γιατί έχετε την wild card δεδομένη.. Θέλετε μια ωραία 4άδα ; Ρωσία (δεν την χάνει ούτε λόγω ονόματος ούτε λόγο εμπορικότητας) Κίνα ( no comment) Βραζιλία (και με μπασκετική ιστορία και λόγω Ολυμπιάδας) Τουρκία (same as Ρωσία) Δεν πας Μουντομπασκετ εύκολα , αβίαστα , αβάδιστα. Λέω 'γω τώρα..
  9. Πείτε ρε σεις, γιατί εχω κολλησει..δε μπορώ να θυμηθώ ποια ακριβώς μνήμη μου γαργαλάει το μπάσταρδο.. καπα..; μεγάλο.;
  10. ο τύπος εντωμεταξύ ακόμα και αν δεν τον χτυπούσε το αμάξι, πήγαινε καρφί για το κίτρινο παρκαρισμένο, έτσι;
  11. Σπέρα παίδες... Λέω να δοκιμάσω Κύθνο φέτος. Μπορεί κανείς να μου πει που ειναι καλύτερα να μεινω;(Προφανώς παω με την γυναίκα..)
  12. gvaggis

    Εθνική Ελλάδος

    Δ ε ν Α ν τ ε χ ω άλλο να ακούω Συρίγο..
  13. ναι..μην πας! δνε ξέρω, εγώ πήγα επειδή έχω γνωστούς εκει. Το νησί δε μου άρεσε. Τίγκα σε φτωχο-μπιχλο-τουρίστες..τι να πω. Με επιβεβαίωνε και το γεγονός πως οι μόνοι έλληνες στο νησί ήταν οι ντόπιοι και οι φαντάροι.
  • Δημιουργία νέου...