Προς το περιεχόμενο

broxopios

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.369
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με broxopios

  • Ημερομηνία γέννησης 03/02/1981

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.905 προβολές προφίλ

broxopios's Achievements

  1. broxopios

    Nintendo Switch 2 (2024)

    Αν κι έχω μόνο 4 μήνες το oled, θεωρώ σίγουρη την αγορά του switch 2 κάποια στιγμή μετά την κυκλοφορία του. Ελπίζω να γίνει το ίδιο πετυχημένο όσο το τωρινό switch. Βέβαια οι 8 ίντσες οθόνη θέλω να πιστεύω ότι δε θα αυξήσουν αρκετά τον όγκο της συσκευής. Μέχρι στιγμής θεωρώ ότι είναι ότι πρέπει για portable. Δε χρειάζεται να γίνει γκουμούτσα, ειδικά από τη στιγμή που έχουν σαν target group και τις μικρότερες ηλικίες. Επίσης επειδή έχουμε καλομάθει με τη oled οθόνη θα ήταν περίεργο να μας δώσουν το 2024 μια χειρότερη εκδοχή.
  2. broxopios

    Nintendo Switch 2 (2024)

    ε πως θα βγάλουν μετά oled έκδοση...
  3. broxopios

    Nintendo Switch Topic v3

    Να δηλώσω τον θαυμασμό μου για το switch ως άκρως διασκεδαστικό μηχάνημα. Πρώτη φορά έτυχε να βρεθούμε 4 άτομα και να παίξουμε. Δοκιμάσαμε το Sports, Mario Kart, Shredder's Revenge και τα 3 εξαιρετικά για multiplayer. Κι έχουμε ακόμη overcooked 2, Mario Party. Δεν έχω λόγια. Μακάρι κάποια στιγμή να βγάλουν και κάποιο παιχνίδι γνώσεων με buzzer τα joycons. Εν τω μεταξύ μαζί με το δεύτερο ζευγάρι joycons, αγόρασα και τέσσερα από τα παρακάτω grip τα οποία αλλάζουν την αίσθηση των joycons. https://www.skroutz.gr/s/28712520/Andowl-Q-T10-Plastiki-THiki-Prostasias-gia-CHeiristirio-Switch-Q-T10.html?event_price=3.22
  4. broxopios

    Nintendo Switch Topic v3

    Καλημέρα. Είναι να πάρω ένα ζευγάρι ακόμη joycons γιατί στις γιορτές θα μαζευτούμε σόγια και θα παιχτεί πολύ ομαδικό. Να πάρω της Nintendo ή υπάρχουν αντίστοιχα καλά 3rd party?
  5. broxopios

    Nintendo Switch Topic v3

    Από περιέργεια. Υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους;
  6. broxopios

    Nintendo Switch Topic v3

    Τι ακριβώς λένε; Απλά είδα ότι είναι 1 ώρα το βίντεο και δεν ξέρω πότε θα το δω.
  7. broxopios

    Vitara, Yaris (FH) ή Yaris Cross (FH)?

    Αυτά είναι μέχρι κάτω; Όπως δείχνει η φωτογραφία; Γιατί σε κάποιες δείχνουν αρκετά μικρά. Σε τι αυτοκίνητο τα έχεις;
  8. broxopios

    Vitara, Yaris (FH) ή Yaris Cross (FH)?

    Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Είδα κάποιο αυτοκίνητο που έκανε ακριβώς αυτό με τα καθίσματα. Θα ήταν πολύ βολικό. Ελπίζω να μη μας περιορίσει πολύ αυτό. Θα αγοράσω τα καλύμματα που πρότεινε ο φίλος το μόνο σίγουρο...
  9. broxopios

    Vitara, Yaris (FH) ή Yaris Cross (FH)?

    Ναι αυτό το πρόσεξα. Δεν μπόρεσα όμως να έχω και τον μικρό μαζί. Αλλά είδα τους χώρους (πίσω ειδικά) είναι όπως και του Corsa. Είναι λίγο θέμα όπως και του Yaris που κάποια στιγμή πέρασε απ το μυαλό μας. Η θέση συνοδηγού στο corsa είχε πάντα αποτυπώματα απ τα παπούτσια του μικρού. Υπάρχει κάποιο προστατευτικό για εκεί; Πέρα από σεντόνι. Edit: Ωπ τώρα είδα το μήνυμα ακριβώς από πάνω. Ευχαριστώ τον φίλο.
  10. broxopios

    Vitara, Yaris (FH) ή Yaris Cross (FH)?

    Εκτός αν εννοεί ο φίλος για τα νέα αυτοκίνητα τα υβριδικά. Βέβαια δε θέλω να το πιστέψω με τίποτα γιατί είναι μεγάλο ξενέρωμα να δίνει τόσα χρήματα και να μην σου βγάλει 20ετια με ήπια χρήση.
  11. broxopios

    Vitara, Yaris (FH) ή Yaris Cross (FH)?

    Ρε συ τηλεόραση του 10 έχω και μου έχει κρατήσει μέχρι και σήμερα που την είχα πάρει 1200€. Είναι δυνατόν αυτοκίνητο με 25000€ να κρατήσει 7-8 χρόνια; Θα αγοράσω μοτοποδήλατο μετά να ησυχάσω....
  12. broxopios

    Vitara, Yaris (FH) ή Yaris Cross (FH)?

    Ευχαριστώ πολύ. Ναι δεν έχει η Active Plus Led. Μόνο τα ομίχλης και τα πίσω πρέπει να είναι. Όμως έπρεπε να ανέβω άλλα 2000€ και ήδη έχω υπερβεί το αρχικό μου budget.
  13. broxopios

    Vitara, Yaris (FH) ή Yaris Cross (FH)?

    Χθες πήρα τηλέφωνα στη μισή Ελλάδα και τελικά βρήκα ετοιμοπαράδοτο το Yaris Cross fh την active plus έκδοση και σήμερα πήγα και το έκλεισα. Λογικά μέσα στην βδομάδα θα με καλέσουν να το πάρω. Ανέβηκα από το αρχικό budget (κλασσικά) αλλά νομίζω πήραμε κάτι που μας καλύπτει και με το παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια.
  14. broxopios

    Vitara, Yaris (FH) ή Yaris Cross (FH)?

    Να σου πω την αλήθεια ξύπνησα σήμερα με αυτό. Να πάμε στο cross παρόλο που υπερβαίνει το budget. Δεωθαλω κάποια στιγμή να μετανιώσω ή να με δεσμεύσει ο χώρος εξάλλου επειδή δεν είμαι τύπος που αλλάζει αυτοκίνητα, θεωρώ ότι για τα επόμενα 20 τουλάχιστον χρόνια με αυτό θσ είμαι. Τα led Δεν τα είχα ξσν στα υπόψη. Μπορείς να μου πεις γιατί είναι σημαντικά;
  • Δημιουργία νέου...