Προς το περιεχόμενο

..MementoMori..

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    437
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ..MementoMori..

  • Ημερομηνία γέννησης 11/01/1983

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens, St. Jim

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

..MementoMori..'s Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

801

Φήμη

  1. ..MementoMori..

    Nintendo Switch Topic v2

    Αγοραζω 10 switch. Πληρωνω 3400. Η καρτα μου φορτιζεται με 780 ευρω επιστροφη. Παιρνω 10 κουπονια των 75 ευρω, συνολο αλλα 750 ευρω. Σκοτωνω τις κονσολες σφραγισμενες στα 250 ευρω, και εχω μετρητα αλλα 2500. Κανω αναβαθμιση στο pc μου με τις δωροκαρτες και χρησιμοποιω τα 780 ευρω της επιστροφης σε σουπερμαρκετ και βενζινες. Φανταζομαι οτι οι δωροκαρτες θα εχουν καποιο περιορισμο του ειδους "1 δωροκαρτα για καθε αγορα". Οποτε τις πουλας 50 ευρω ή αγοραζεις ενα ενα τα κομματια για την αναβαθμιση του pc σου. Αν δεν βαριομουν θα το εκανα. Τοσα χρονια τα κανουμε αυτα σε mmos, να που εχουν και real world εφαρμογες. :P
  2. ..MementoMori..

    World of Warcraft Topic v2

    Εγω απλα θα αφησω αυτο εδω, απο τον Bellular. Οποιος ενδιαφερεται ας κατσει να το δει, γιατι εχει πολλα valid points.
  3. ..MementoMori..

    Google Stadia

    Απο εμενα καλοδεχουμενο. Αυτη ακριβως η αισθηση ή ψευδαισθηση της επιλογης ειναι που παιζει τεραστιο ρολο για εμενα. Γουσταρω να ανοιγω την τηλεοραση και να διαλεξω ποιο ΑΑΑ θα παιξω. Ακομα και 20 ευρω τον μηνα να ειναι, θα το δεχομουν ανετα. Στην τελικη μπορω να κοβω την συνδρομη τα διαστηματα του ετους που δεν εχω χρονο να παιξω. Και ακομα καλυτερα, δεν θα χρειαστει να περασω μια βδομαδα με την γυναικα να με κοιταζει με μισο ματι που πηγα και εδωσα 400 ευρω για κονσολα και 60αρια για παιχνιδια. Πολυ βασικο παιδια αυτο! Αυτο που δεν θα δεχτω ομως, και πιστευω ο περισσοτερος κοσμος, ειναι το latency. Αν δεν βρουνε τροπο να παιζει με την ελαχιστη καθυστερηση, θα πατωσει. Ακομα και καποιος που εχει ολη την καλη διαθεση και γουσταρει αυτην την υπηρεσια, αν δεν μπορει να παιξει ανθρωπινα, δεν θα τους δωσει τα λεφτα του.
  4. ..MementoMori..

    Sekiro: Shadows Die Twice [PC]

    Μια καλη λυση θα ηταν να το δεις απο το youtube, σαν κυριος αραχτος με πατατακια! Σιγουρα θα εχει ολοκληρο playthrough μεσα στην πρωτη εβδομαδα, και ισως καποιος να απομονωσει μονο τα cutscenes. Ακουγεται "καπως", αλλα απο το να δωσεις 60 ευρω, να σιχτηρησεις, και να μην ευχαριστηθεις το στορυ, ειναι μια λυση. Προσωπικα μαλλον θα το αγορασω τις πρωτες μερες, αλλα επειδη ειμαι κουλομαρία, αν δω οτι δεν την παλευω, στο πουλαω στα 40ε :)
  5. ..MementoMori..

    Nintendo Switch Topic v2

    Γενικοτερα οι τελευταιες σελιδες αυτου του τοπικ, ειναι... περιεργες. Τοσα ατομα με διαφορετικες αποψεις, ολοι επιχειρηματολογουν, και ακομα να βριστουν μεταξυ τους. Ειμαστε σιγουρα στο ιντερνετ? Μπραβο ρε παιδια! Επι του θεματος, το μονο που με φοβιζει με το streaming, ειναι μην πεσει η ποιοτητα στους τιτλους ΑΝ στο μελλον γινει μονοδρομος. Κατα τ'αλλα δεν με χαλαει καθολου, με την προυποθεση οτι θα αρκει μια νορμαλ γραμμη ιντερνετ της τοτε εποχης για να παιζω απροβληματιστα.
  6. Στα 33 που το αποφασισα εγω, πηγα πρωτα σε σκουτερ 200cc, μετα σε 500cc και τελος σε V-strom 650cc. Ολα αυτα σε διαστημα 2 ετων. Μετανιωσα που φοβηθηκα στην αρχη και "ταλαιπωρηθηκα" με τα σκουτερ. Αν εισαι συνειδητοποιημενος, αν ξερεις οτι δεν ξερεις και οτι θα περασει αρκετος καιρος μεχρι να μαθεις, να κινεισαι με το διτροχο, τοτε δεν υπαρχει λογος να παρεις σκουτερ. Κοινως, αν μπορεις να ελεγξεις τον εαυτο σου και να μην πηγαινεις σαν ινδιανος, παρε οτι θες. Εννοειται οτι παιζει ρολο και η χρηση. Αλλα για εσενα που εχεις σκοπο να καταληξεις σε μεγαλη μηχανη, δεν εχει νοημα να ξεκινησεις με σκουτερ ή παπακι. Αν φοβασαι τα κυβικα, παρε μια μικροτερη πρωτα. Και φυσικα βγαζεις κατευθειαν διπλωμα απεριοριστων κυβικων για να μην τρεχεις αργοτερα. Το βασικο που πρεπει να εχεις στο μυαλο σου, ειναι πως οτι και αν καβαλας, αμα κανεις μαλακιες, θα χτυπησεις αργα ή γρηγορα. Ειτε εχεις σκουτερ ειτε μεγαλη μηχανη. Το αλλο που πρεπει να ξερεις ειναι οτι πιθανοτατα θα πεσεις ακομα και αν δεν κανεις μαλακιες. Γιατι θα κανει καποιος αλλος. Οποτε παντα κρανος, μπουφαν γαντια κτλ. Εμενα με εσωσαν δυο φορες που με τρακαραν. Πιθανοτατα δεν θα ειχα σκοτωθει γιατι πηγαινα σιγα, αλλα πιστεψε με θα ειχα χτυπησει πολυ ασχημα χωρις αυτα. Αυτα απο εμενα με την λιγη εμπειρια που εχω.
  7. ..MementoMori..

    World of Warcraft Topic v2

    Δεν περιμενω καν το flying. Οποτε βαριεμαι βαζω alt και κανω 2-3 island expedition. Πολυ xp σε λιγη ωρα, και αν σταθεις τυχερος με κανα drop θα βγαλεις και gold. To μονο μειονεκτημα ειναι οτι φτανεις 120 και δεν εχεις ιχνος reputation, αλλα εμενα προσωπικα για καποιους alt δεν με πειραζει
  8. Χτες το βραδυ, στο Χιλτον. Εγω περιμενω σε φαναρι να μπω Κηφισιας για βορεια. 2 αμαξια το ενα πισω απο το αλλο, πανω στην Κηφηισιας, στην αριστερη λωριδα να περιμενουν. Ο μπροστα για να κανει αναστροφη και να αφησει τον φιλο του μπροστα στο Χιλτον, και ο πισω για να στριψει παρανομα αριστερα και να παει προς Παγκρατι. Ο πισω μαλιστα εν τελει ξενερωσε που ο αλλος καθυστερουσε, τον προσπερασε, και εστριψε να παει εκει που ηθελε. Ο αλλος απλα εκοψε αυτους που ειχαν πρασινο μεχρι να κανει τις μανουβρες του και να παρκαρει κυριος μπροστα στο Χιλτον. Στα 10 μετρα, διπλα απο εμενα, 2 ζηταδες που τους κοιτουσαν και γελουσαν ειρωνικα. Η ολη φαση κρατησε κανα λεπτο σιγουρα. Αλλα που να τρεχεις τωρα μωρε, δουλεια σου ειναι?
  9. Τιμιοτατο! Μακαρι να υπαρξουν και αλλα τετοια κονσεπτ, αντι να ξαναβγαζουν τις ιδιες ταινιες με αλλους πρωταγωνιστες και λιγο αλλαγμενο στορυ.
  10. ..MementoMori..

    World Of Warcraft Topic v1

    Απο περιεργεια, εχεις κανει προπαραγγελια το BfA? Γενικοτερα παιζει να στειλουν invite για beta, σε ατομα που δεν το εχουν αγορασει?
  11. Μολις γυρισα. Προσωπικα μου αρεσε πολυ και εμενα και της γυναικας. Δεν ειχε διαβασει κανενας μας το βιβλιο, οποτε δεν μπορω να κανω συγκριση. Πιστευω ισχυει αυτο που ειπε ο Killik παραπανω. Επιασα παρα πολλες αναφορες, καθοτι 35 χρονων, ειχα μεγαλωσει με αρκετα απο αυτα και γουσταρα πολυ. Η γυναικα δεν ξερει χριστουλη απο ολα αυτα, αλλα την καταευχαριστηθηκε. Κακα τα ψεματα, ειναι μια ευχαριστη ταινια για τον μεσο θεατη, και αυτο επιδωκουν τα στουντιο, ειδικα στις μεγαλες παραγωγες. Θελουν χρηματα, πιανοντας την μεγαλυτερη μεριδα κοινου, οχι αυτους που εχουν διαβασει το βιβλιο. Αν δεν εχετε διαβασει το βιβλιο και δεν σας ενοχλει το cgi, τοτε αξιζει να της ριξετε μια ματια.
  12. ..MementoMori..

    Βασικες αρχες Κ.Ο.Κ

    Ειλικρινα δεν με νοιαζει αν θα κοιταξει καθρεφτη. Αμα θελει, και το εχει, μπορει να βγει και ο μισος απο το παραθυρο για να κοιταξει πισω, αρκει να εχει επιγνωση του τι γινεται στην λωριδα που θελει να στριψει. Επισης, τι γινεται με τους καθρεφτες? Τωρα με την μηχανη που τους παρατηρω περισσοτερο, γιατι κυκλοφορουν τοσοι πολλοι με κλειστους καθρεφτες? Και οχι μονο του συνοδηγου. Διπλα στο ξερο σου ειναι ο καθρεφτης, ανοιξε τον, δεν χρεωνεσαι!
  13. ..MementoMori..

    Βασικες αρχες Κ.Ο.Κ

    Το οτι βγαζεις ξαφνικα φλας καποιος, δεν σημαινει οτι το υπολοιπο συμπαν θα σταματησει για να περασει ο εκλεκτος των δρομων. Κοιτας προς την λωριδα που θες να πας, βγαζεις φλας, ξανακοιτας για τον φοβο τον Ιουδαιων, και μετα αν σε παιρνει αλλαζεις λωριδα. Το εχω εξηγησει δυο φορες οταν πηγα να καρφωθω με την μηχανη πανω σε ατομα που δεν ηξεραν οτι το συμπαν δεν περιστρεφεται γυρω απο την Γη, ποσο δε μαλλον, γυρω απο το αμαξι τους. Και για να προλαβω μερικους, ουτε προσπεραση εκανα, ουτε ετρεχα, το οποιο με εσωσε και τις δυο φορες. Δεν υπαρχει πιο εξοργιστικο πραγμα παντως, απο το να τους πετυχαινεις στο επομενο φαναρι και να σου απαντανε με το βλεμα της αγελαδας, ειχα βγαλει φλας. Να πνιγεις με το σαλιο σου γρόθε!
  14. ..MementoMori..

    Vegetarians-Vegans

    Αντι για μελι ισως να λειτουργει και με σιροπι σφενδαμου για τους vegan. Με το μελι που το εχω δοκιμασει βγαινει πολυ ωραιο αποτελεσμα. Ειναι παρα πολυ γλυκο βεβαια, και δεν κραταει πολυ. Μετα απο 2-3 μερες θα μαζεψει υγρασια και δεν θα ειναι τραγανο. Για οσους τρωνε γιαουρτι, ειναι φανταστικος συνδυασμος σε περιπτωση που θελετε να εντυπωσιασετε και καποιον (αλλιως τρωτε και σκετο γιαουρτι με μελι )
  • Δημιουργία νέου...