Προς το περιεχόμενο

panagiotisr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    174
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με panagiotisr

  • Ημερομηνία γέννησης 1 Αυγούστου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.157 προβολές προφίλ

panagiotisr's Achievements

  1. Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες δωροεπιταγες;;; Σήμερα το βράδυ στις 23.00 νομίζω λήγει η προσφορά
  2. Στο τελευταίο βήμα βάλτε και το κουπόνι παίρνει και νομίσματα. JUL7: -6,20€ σε αγορές από 62€ TABLET LINK
  3. Xiaomi redmi Pad στα 210 ευρώ από Ελλάδα είναι μια εξαιρετική επιλογή με αρκετά δυνατό επεξεργαστή, φοβερή οθόνη και διάρκεια μπαταρίας αλλά και ήχο.
  4. Έχω αγοράσει το Teclast F7 Plus 1 μετά την προσφορά εδώ. Έκανε 8 ημερολογιακές μέρες μέχρι να το φέρει η ACS από Γαλλία. Το tracking από AliExpress σταμάτησε όταν έφτασε Θεσσαλονίκη. Την επόμενη έφτασε Αθήνα και με ενημέρωσε η ACS με SMS. Το laptop είναι πολύ τίμιο για εφαρμογές γραφείου και πολύ περιορισμένο multitasking. Ωραίο μετάλλικο σασί που σηκώνεται η οθόνη με το ένα χέρι όπως τα Mac χωρίς να σηκώνεται το κάτω μέρος. Ωραία οθόνη και ωραίο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Το Plus 2 έχει μεταλλικό μόνο το κάλυμμα της οθόνης, έχει type c (σημαντικό) αλλά δεν έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο (deal breaker για εμένα γιατί το χρειάζομαι. Για κάποιο λόγο το αφαίρεσαν στις επόμενες εκδόσεις 2 & 3) και πιο νέο επεξεργαστή χωρίς όμως ουσιαστικές διαφορές σε επεξεργαστική ισχύ. Έχει μικρό φορτιστή. Παίρνει windows 11 αλλά ακόμα δεν τα πέρασα πριν βεβαιωθω ότι όλοι drivers θα λειτουργούν. Αν βγάλει μερικά χρόνια χωρίς βλάβη για εμένα που θέλω μόνο εφαρμογές γραφείου θα είμαι κατευχαριστημενος. Ελπίζω να βοήθησα. Στο AliExpress πάντως υπάρχει το F7 plus 2 στα 229 ευρώ απο Γαλλία. Το 1 μάλλον τελείωσε από παντου.
  5. Ειναι δωροεπιταγή που μπορεί να καταναλωθεί μονο στον Κωτσόβολο μετά την παράδοση του προϊόντος εντός 1 μήνα. Πήρα προσφατα τηλεόραση απο εκεί και μετά την παραδοση, με την δωροεπιταγή πήρα επιτοιχη βάση και τοποθέτηση.
  6. Σε τι κατεληγε το tracking number. Εμενα ενα πακετο που περιμενω απο Aliexpress καταληγει σε ...HU που και καλα εκτελωνιζονται Ουγγαρία. Να ζητήσεις αποζημίωση απο Aliexpress εννοείται. Ενημέρωσε με την απαντηση τους και το tracking σου.
  7. Αν προσθέσω όμως μια θήκη ή ένα φθηνό ποντίκι τότε δικαιούμαι την έκπτωση φαντάζομαι...
  8. Καμία φορά. Μια φορά νομίζω ότι όμως ότι έφταιγε το αδύναμο δίκτυο στην περιοχή που κινομουν καθώς και στο παρελθόν μου έχει συμβεί στα πέριξ να μην με ακούνε ενώ μιλάω απο το κινητό. Δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από τις κλήσεις που ήταν και το ζητούμενο καθώς στο παρελθόν πάντα αναγκαζομουν να βγάζω τα ακουστικά για να με ακούσουν ενσύρματα ή ασύρματα.
  9. Εδώ και 2 βδομάδες χρησιμοποιώ τα tronsmart onyx ace και τα χρησιμοποιώ ενώ περπατάω στο κέντρο της Αθηνάς με φουλ κίνηση και με ακούν πεντακάθαρα. Για 25 ευρώ που τα πήρα από AliExpress σε αποθήκη Γερμανίας είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Επίσης επειδή είναι half ear ξεχνάς ότι τα φοράς ενώ δε σε απομονώνει από το περιβάλλον καθιστώντας τα επικίνδυνα καθώς θέλω να ακούω τους θόρυβος γύρω μου.
  10. Εληξε το κουπονι λεει. Μπορεί τις επόμενες βδομάδες να ξαναβγάλει για όσους δεν προλαβαν...
  11. Στα MyMarket Pampers 1+1 σε όλα τα μεγέθη. Μόλις πήρα 5,5 ευρώ τη συσκευασία Pampers New Baby Dry No 2 (3-6Kg) 43 τμχ, άρα 12,8 cent/πάνα. https://www.skroutz.gr/s/11645224/Pampers-New-Baby-Dry-No-2-3-6Kg-43-τμχ.html
  12. Ευχαριστώ τον TS!! Παρήγγειλα κι εγώ με μια θηκη. Μου έβγαλε επιλογή για Netherland Registered(PDM) και την ακριβή EU EXpress οπότε διάλεξα την PDM που θυμόμουν παλιά ότι έπαιζε μια χαρά χωρίς τελωνείο. Δεν είναι ασφαλής πλέον;;; Να τους ζητήσω να την αλλάξουν σε Belgium Registered που ακόμα να πάει τελωνείο απ'οτι λέτε θα με αποζημιώσουν; Please advise...
  13. Μάλλον είδες τα ξυραφάκια μιας χρήσης και όχι τα ανταλλακτικά ξυράφια και μπερδεύτηκες... https://www.ab.gr/click2shop/Eidi-prosopikis-peripoiisis/Andriki-peripoiisi/Xyristika-mias-chrisis/XYRISTIKI-MIChANI-MIAS-ChRISIS-4-TEM/p/7114250
  14. Σε ηλεκτρονική παραγγελία μου στον AB μαζί με άλλα πολλά προιόντα μου ακύρωσαν τις 8 τετράδες Kaiser, ότι και καλά πλεον το εργοστάσιο θα βγάζει πλεον 6άδες. Οταν τους ρωτησα ότι ειναι προσφορά φυλλαδίου οι τετράδες και δεν είναι λογικό να μην έχετε απόθεμα μου είπε ότι έτσι της είπε το παιδί.?.....?... Δεν το συνέχισα και θα παραλάβω τα υπόλοιπα αγαθά...
  • Δημιουργία νέου...