Προς το περιεχόμενο

boulosto

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    7
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με boulosto

  • Ημερομηνία γέννησης 19/02/1987

boulosto's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. παιδιά καμιά άλλη πρόταση μπορώ να ανέβω στα λεφτά λίγο ακόμα.
  2. κατεβασε και μεσω προγράμματος η από αυτό που σου είπα η άμα βρεις κανένα άλλο καλό. Σίγουρα θα σου βρει καινούργιους που δεν εχεις βάλει.
  3. drivers δεν κατέβασες με το Driver Genius μόνο μπήκες σε καθε σελίδα ξεχωριστά;
  4. είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα ακριβώς, πριν 3 χρονιά περίπου έχω και εγώ hp αλλα παλιό το dv-7 αγορά το 2008 Μια μέρα πως πήγα να μπω στον δεύτερο σκληρό(windows 7) φόρτωσε η μπάρα ως ένα σημείο πάνω και μετά με πέταξε έξω και εξαφανίστηκε έκανα όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα είχα κατεβάσει διάφορα προγράμματα.Μέχρι που το παράτησα και πάνω από έναν χρόνο ήμουν χωρίς τον δεύτερο σκληρό. Μια μέρα κατέβασα το driver genius μου βρήκε 3-4 driver κατεβασε και εμφανιστηκε ο δευτερος σκληρος μετα απο την αποχη που εκανε.Συγχρονωνος μου εγκατεστησε και αυτο το intel radip πως λέγεται. Από τότε παρότι έχω τον δεύτερο σκληρό είναι στιγμές που αν τον έχω αδρανεί όταν πάω να μπω φορτώνει με πετάει έξω και μου ανοίγει το παράθυρο σαν να έβαλα φλασάκι και πατάω άνοιγμα αρχείων και δουλεύει.Εκτος και αν έχω ανοικτό το torrent η βλέπω ταινία η ακούω μουσική και τα αρχεία είναι από εκεί μέσα δεν μου βγάζει πότε αυτό το κόλλημα. και με windows 8 που έχω τώρα τελευταία το ίδιο πρόβλημα έχω. Το μυαλό μου μου πάει ότι για λογούς οικονομίας αν δεν το δουλεύεις αδρανοποιείτε μπορεί να λέω και βλακεία σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει μετά από τόσο καιρό. Αν έχετε και καμία λύση και για το δικό μου παρόμοιο πρόβλημα να μου την πείτε.
  5. Γεια σας θα ήθελα να αγοράσω εκτυπωτή. Ειμαι φοιτητης και θα ηθελα να εκτυπωνω διαφορα οπως σημειωσεις εργασιες κτλ θελω εναν εκτυπωτη πιστευω πως 120-150 ευρώ είναι πολύ καλά θέλω να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας για την τιμή. 1. θέλω εκτύπωση 2. αντιγραφή και εκτύπωση από σημειώσεις άλλων ατόμων 3. οικονομικός (τα αναλωσιμα του) 4. να μην βάζω εγώ μια μια τις σελίδες γιατί από μια μάτια που έριξα είδα πως έχει και τέτοιους εκτυπωτές αν δεν κάνω λάθος ADF 5.ασπρόμαυρο laser Προαιρετικά: wifi,ethernet,αυτόματη αντιγραφή διπλής όψης,εκτύπωση διπλής όψης γιατί πιστεύω είναι στην οικονομία και ότι άλλο πιστεύεται ότι είναι κάλο. Από μικρή έρευνα που έκανα πιστεύω πως καλύτερα είναι laser θέλω να με βοηθήσετε είναι πολύ ανάγκη γιατί έχω δώσει ήδη πολλά λεφτά στα βιβλιοπωλεία. Η ποιότητα δεν με ενδιαφέρει τόσο πιστεύω. Οι εκτυπώσεις μου για τα επόμενα 2 χρονιά λογικά θα φτάσουν πάνω από 8000 και παραπάνω οπότε θέλω και οικονομια. Μπορείς να μου προτείνει κανένα μηχάνημα και τι μάρκα αν γίνεται γιατί ο καθένας προτείνει την δικιά του εμπειρία.. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  • Δημιουργία νέου...