Προς το περιεχόμενο

giorkarapas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    62
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με giorkarapas

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1981

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

giorkarapas's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα και από εμένα, Η κοπέλα μου πέρασε από συνέντευξη εκεί και το πρώτο στάδιο και το δεύτερο (ο θεός να το κάνει, τους έδειξαν πως να χτυπάνε κουδούνια σε πολυκατοικίες και να προσπαθούν να πουλήσουν πχ τηλεπικοινωνιακά πακέτα), Μου μυρίζεται απάτη... Ξέρεις κανείς κάτι παραπάνω από όσα αναφέρθηκαν ήδη?
  2. giorkarapas

    ε9... :(

    καλησπέρα μια ερώτηση μόνο θέλω να οριστικοποιήσω τη δήλωση του 2010, έτος κατά το οποίο δεν υπάρχει κανένα ακίνητο έτσι ώστε να μπορέσω να συμπληρώσω το 2011.. όμως όταν πατάω στο "οριστική υποβολή δήλωσης Ε9" μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δεν έχετε κάνει καμία ενέργεια στη δήλωση. Πρέπει να κάνετε τουλάχιστον μία ενέργεια ώστε να την υποβάλετε οριστικά. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? μου έχει σπάσει τα νεύρα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  3. giorkarapas

    Αγορα στρωματος

    Γεια και από εμένα Επειδή έψαχνα περίπου 2 βδομάδες για στρώμα θα σου πω την εμπειρία μου. Το αν θα έχει ελατήρια ή ελαστική βισκόζη είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό. Δοκίμασε σε διάφορα καταστήματα τα στρώματα τους για να καταλάβεις. Άραξε όση ώρα χρειαστεί... Τώρα, τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα (τρίχες αλόγου!! δέρμα βίσωνα, σκατά φάλαινας) δεν νομίζω ότι παίζει τόσο ρόλο (εκτός αν είναι από σκατά φάλαινας) Αν πάρεις με ελατήρια εννοείται ξεχωριστά ελατήρια και όχι της παλιάς τεχνολογίας που είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Εγώ κατέληξα σε ένα της ΙΝΤΕΑΛ γύρω στα 700 αν θυμάμαι καλά και είμαι σούπερ ευχαριστημένος.. Για το ΕΝΤΟΣ δεν το συζητώ, το μόνο που θα πω είναι ότι πληρώνεις παίρνεις... Για εμένα αύξησε λίγο το μπάτζετ σου και δεν θα το μετανιώσεις... Τσέκαρε και αυτό http://www.whatsthebest-mattress.com/
  4. giorkarapas

    Στρατός

    Καλησπέρα σε όλους! Ο αδερφός μου υπηρετεί ΕΛΔΥΚ και σήμερα ξαφνικά θυμήθηκαν να τους πουν ότι αύριο θα δηλώσουν στρατόπεδο επαναπατρισμού με τις εξής επιλογές: ΑΣΔΕΝ ΑΣΔΥΣ Στρατόπεδο Σακετά Ξέρεις κανείς που είναι αυτά και ποιο από όλα θεωρείται το καλύτερο για να δηλώσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. giorkarapas

    Στρατός

    Καλησπέρα και συγνώμη για το επείγουσα στον τίτλο αλλά ο αδερφός μου υπηρετεί ΕΛΔΥΚ και ξαφνικά τους είπαν ότι αύριο πρέπει να δηλώσουν στρατόπεδο επαναπατρισμού με τις εξής επιλογές: ΑΣΔΥΣ ΑΣΔΕΝ Στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΑ Ξέρει κάποιος να μου πει που είναι αυτά και κυρίως ποιο είναι το καλύτερο να δηλώσει?Οποιαδήποτε βοήθεια πολύτιμη και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  6. Καλησπέρα σε όλους Θα πάω εκδρομούλα τον Μάη στο Παρίσι και θα ήθελα μια βοήθεια ως προς την επιλογή ξενοδοχείου και περιοχής όπου θα μείνουμε. Ποιες θεωρούνται καλές περιοχές και ποιες κακόφημες? Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποιο ξενοδοχείο θα το εκτιμούσα!!
  7. Εγώ το είχα δώσει το 2003, συνεπώς δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλάξει από τότε. Αυτό που θυμάμαι είναι πως όντως το μαθηματικό κομμάτι είναι εύκολο (αρκεί φυσικά να γνωρίζεις την αγγλική ορολογία) το δύκολο όμως είναι το Verbal.Εξειδικευμένη ορολογία, πολλές λεπτομέρειες στην γραμματική. Για μένα το καλύτερο είναι να πας σε κάποιο φροντιστήριο, όπου πέρα από τα βασικά να σου δώσουν να κάνεις πολλά τέστ..με τη συνεχή εξάσκηση πιστεύω θα τα καταφέρεις, αρκεί την ημέρα των εξετάσεων να έχεις καθαρό μυαλό(ρεντ μπουλ, σεξ προηγούμενο βράδυ, να έχεις δει το νεο επεισόδιο LOST, δεν ξέρω, όπωε την βρίσκει ο καθένας αρκεί να είνα καθαρό
  8. 2005 B ΕΣΣΟ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΑΜΙΑ ΡΟΔΟΣ 95 ΤΥΛΠΕΘ, ΛΑΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΕΧΜ..ΕΠΥΘΕΘΑ
  9. Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω για τη σημερινή συναυλία της χάρις αλεξίου στην Ελευσίνα, αν ξέρει κανείς σε ποιο σημείο θα γίνει και τι ώρα, καθώς και αν υπάρχουν διαθέσιμα εισητήρια.Ευχαριστώ!
  10. Καλησπέρα σε όλους Πρόκειται να ταξιδέψω στη Μήλο την ερχόμενη Παρασκευή και θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου δώσει πληροφορίες για το νησί, για τις καλύτερερς παραλίες και εστιατόρια καθώς και τα αξιοθέατα. Επειδή η διαμονή θα είναι μικρή, θα ήθελα να μου πείτε τι δεν πρέπει να χάσω.
  11. Βασικά παιδιά εγώ μόλις έκανα μια γύρα σε 4-5 φροντιστήρια και μου έκανε φοβερή εντύπωση ένα πράγμα:πως καταφέρνουν όλοι και έχουν ποσοστά επιτυχίας 80% και πάνω!όλοι όμως..δεν ξέρω μπερδεύτηκα πολύ.μπονια είχα παέι και εγώ αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος...πολύ χύμα καταστάσεις..για το φροντ Παπαϊωάνου στην Γ Σεπτεμβρίου στη Βικτώρια ξέρει κανείς?
  12. Καλησπέρα σε όλους Σκέφτομαι να δώσω ΑΣΕΠ και θα γιαυτό το λόγο αποφάσισα να παρακολουθήσω φροντιστήρια. Όμως δεν ξέρω ποιο από όλα είναι καλό (ή εστω το λιγότερο χειρότερο). Έχει κανένας κάποια πρόταση? Ενδιαφέρομαι για Αθήνα και αν τυχόν υπάρχει κάποιο φροντιστήριο στα βόρεια θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτο.. Ευχαριστώ
  13. giorkarapas

    Διαφημίσεις

    Εμένα μου άρεσε η διαφήμιση με την Fanta και τους επιστήμονες που έψαχναν εξωγηινους..όπως αποδείχτηκε κάνανε contact με ρέψιμο, όχι εξωγήινους.
  14. ΕΦΛΧΙΑΣ (ΥΠ) 2005 Β ΕΣΣΟ....291 Το φυλάκιο Πυλώνα στη Ρόδο υπάρχει ακόμα ή έπεσε και πλάκωσε κανέναν άτυχο??
  • Δημιουργία νέου...