Προς το περιεχόμενο

G@rg@oun

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    467
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με G@rg@oun

  • Ημερομηνία γέννησης 07/08/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens & Patra
  • Ενδιαφέροντα
    Football , Computer , Games , Poker , Trips , Gadgets

Ιστοσελίδα

  • Skype
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΗΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.052 προβολές προφίλ

G@rg@oun's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/04/2024 01:58 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    ΠΩΛΕΙΤΑΙ XBOX SERIES S 512gb + 3ΜΗΝΕΣ GAME PASS + EXTRA RED PULSE CONTROLLER ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!! Δεν έχουν ανοιχτεί ποτέ. Αγορασμένα από την Microsoft Γερμανίας κατευθείαν Δεκέμβριο 2023. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ Πωλούνται είτε μαζί πακέτο , είτε μόνο του το XBOX με το δικό του χειριστήριο και το 3μηνο Game Pass!! TIMH ΧΒΟΧ + 3μηνες Game Pass 220e TIMH XBOX + 3μηνες Game Pass + δεύτερο controller REDPULSE 250e Όχι παζάρια. Συνάντηση Αθήνα ΒΑ-Προάστεια ή αποστολή με ELTA/BOXNOW/Γεν.Ταχυδρομική μετά από κατάθεση(η αποστολή βαρένει τον παραλήπτη) Ευχαριστώ. Μάνος

    220 €

  2. Τωρα το πανε ηδη για Γερμανια..ουτε απαντανε στα email και στο Contact πλεον. Καμια απο τις 2. Τι να πω μονο να περιμενω πρεπει. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ..ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΛΑ και την παπαρια την εχει κανει το συστημα τους 100% Τεσπα ειδομεν στην αναμονη..με κοβω για 2024 παντως.
  3. Στο myphone που ειναι αυτο? Εμενα μου ειπε η Vodafone να παω και το κινητο μαζι με 17ε ολα απεριοριστα<αλλα επρεπε να απαντησω σε 3μερες για αυτο> αλλα εχω οικογενειακο πακετο και εχω και 7μηνες ακομα συμβολαιο. Μπλεξιμο.. Για την ωρα αφαντη η Vodafone μετα την αιτηση που εχω ηδη στειλει και το συμβολαιο υπογεγραμμενο.
  4. Με πηρε σημερα ο ΟΤΕ για αντι-προσφορα 28.90ε η 100ρα οπτικη με ολα απεριοριστα.. και δωρο 5μηνες παγια..και 40% εκπτωση σε υπαρχον κινητο Cosmote<αν δεν εχεις ηδη εκπτωση δλδ> Δεν νομιζω οτι ματσαρει την 300αρα επιταγη της Vodafone παντως..150ε γλυτωνεις απο παγια..για τα τηλεφωνα πρεπει να ανανεωσω 5μηνες πριν ληξει το συμβολαιο με ουσιαστικη διαφορα 10ε το μηνα. Δεν ξερω σκεψεις.. Η Vodafone μου δινει και το κινητο μου απεριοριστα ολα με 17ε. Αλλα δεν εχει ληξει το συμβολαιο ακομα για να το παω και αυτο.
  5. Ρε συ εχει κενο πεδιο που βαζεις REGION. To αλλαξα σε GREECE. Μου λενε οτι αν δν το εχεις αλλαξει δεν σε αφηνει να βαλεις διευθυνση Ελλαδας. Και κανω την παραγγελια και στο email της παραγγελιας παρε το DE απο κατω απο τη διευθυνση μου. Μιλαγα τωρα 2 ωρες στο τηλεφωνο με το support τους γιατι στο chat τιποτα..περα βρεχει. Μου λενε να παρω την UPS εγω γιατι στειλανε ηδη πρωι πρωι τα δεματα και να αλλαξουν αυτοι την χωρα. Μετα απο μια ωρα και με τη ups στο Chat τους μου λενε οτι destination Εχει ΓΕΡΜΑΝΙΑ και δεν αλλαζει αυτο. Πρεπει να παρει η Microsoft πισω την UPS Ολλανδιας και να πει να γυρισει το δεμα πισω και μετα να το ξανα στειλουν. Ξανα παιρνω MICROSOFT <πουτ@ν@ εταιρια> και μου σκαει παραμυθι οτι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο και να περιμενω να παει το δεμα στο πουθενα..ελπιζω οτι θα ειναι το πουθενα και δεν θα το πανε σε καμια παρομοια διευθυνση.. και να γυρισει πισω στην UPS στα κεντρικα της Ολλανδιας και αυτοι μετα να το ξαναστειλουν στην Microsoft πισω και μετα η Microsoft να μου πει να κανω νεα αποστολη με διευθυνση σωστη αυτη τη φορα. ΡΕ ΤΙ Μ@@@ΛΚΕΣ ΕΙΝΑΙ...αν ειναι δυνατον. Εσυ ρε φιλε πως εβγαλες ακρη τελικα?
  6. Προσπαθω να βρω πως να τους στειλω καποιο email γιατι μεχρι πριν απο λιγο ειχε Cancel Στην κονσολα και εξαφανιστηκε. Μονο στο χειριστηριο εχει μεινει. τουλαχιστον αν την ακυρωσουν να προλαβω να την ξανακανω.
  7. Πριν μπω να βαλω διευθυνση εβαλα Region και εγραφε κανονικα GREECE. και οταν συμπληρωσα τα στοιχεια μου και ολα. Και στο Invoice ξαφνικα εβαλε μονο του το DE. Δεν ξερω γιατι..και δεν ειναι και καποιος στο chat να με βοηθησει. Τωρα δεν ξερω τι να κανω.
  8. Eνα HELP.. Εκανα μια αγορά τώρα από το microsoft.de Εβαλα Greece χωρα πριν το check out..την εμφανιζε κανονικά. Εβαλα διευθυνση Ελλαδας..τκ κλπ. Πληρώνω και σκάει το Invoice και γράφει ότι η πληρωμή έγινε ολα οκ<είδα και την χρέωση> και στο Shipment γράφει την διεύθυνσή μου που έβαλα και μετά από κάτω γράδει ένα "DE" Delivery 1-12-2023..πρώτον πολύ γρήγορο δεν είναι και δεύτερον δεν πιστεύω να το πάει πουθενά στην Γερμανία. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο?
  9. Εγω το περιμενα οτι θα βαλουν και σημερα κατι..σαν Δευτερα. Αλλα και παλι με 2ε εχει 3-4 μπλουζακια..δεν ειναι τεραστια η διαφορα με πριν. 4ε τα random Δοκιμαστε κωδικο -1ε "PINKPIXIELOU"
  10. Τελικά ισχύει ακόμα η προσφορά? Βαζω πραγματα στο καλαθι και δεν ισχυει παρολο που το γραφουν ακομα αρκετα
  11. Αυτο το καταστημα ειναι απεναντι απο το σπιτι μου. Τυχαινει να μην υπαρχει εκει που λεει οτι ειναι και καλα η βαση τους. Εκτος αν ειναι σε οροφο πολυκατοικιας. Κατω εχει αλλο καταστημα το ΕΚΟΣ και διπλα ψιλικατζιδικο. Το ΕΚΟΣ με το ΖΟΡΟ δηλωνουν ιδια τοποθεσια. Το ΕΚΟΣ εχω ψωνισει το ξερω. Το ΖΟΡΟ αυτη τη βδομαδα το ειδα να εμφανιζεται. ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ STEELSERIES ARCTIS PRO 51.90e <λιανικη τιμη τα εχω δει στην καλυτερη στα 120..συνηθως παιζουν 160-190ε> Φυσικα εβαλα παραγγελια. Αλλα δεν την πληρωσα γιατι εγραφε παλι αυτο το κουλο 10-30 μερες. Τους εγραψα να τα φερουν και οταν τα φερουν θα πεταχτω να τα πληρωσω επι τοπου. ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΣΤΕΚΕ Η ΤΙΜΗ. Με πηραν το επομενο πρωι μια κοπελα και μου λεει οτι μετα απο "επικοινωνια" με τον προμηθευτη καταληξαν οτι δεν θα τα φερουν εγκαιρα..και εφοσον εγω τα βιαζομαι μου ακυρωνουν την παραγγελια.<Αρχικα ποτε δεν ειπα οτι τα βιαζομαι> Τους ειπα αν τα φερετε τα θελω και σε 1μηνα που γραφετε. Αλλα επεμενε οτι πρεπει να μου την ακυρωσει. Οποτε της λεω και εγω αρα η τιμη ειναι λαθος και την ακυρωνετε..πειτε το εξαρχης και αφηστε τα ΚΟΥΛΑ. Καπου εκει δεν ειχε τι να απαντησει και απλα μου ειπε σας ευχαριστω για την κατανοηση και το εκλεισε. Εγω με τετοια πραγματα..δεν ψωνιζω..βαζουν κραχτες και λαθος τιμες για να γινουν απλα γνωστοι πιστευω και να τους συζηταμε καλη ωρα εδω μεσα.
  12. Εγω που θέλω έναν 2ΤΒ και δεν εχουν βάλει τίποτα σε ssd. Μόνο m2..που και εγω δεν έχω χώρο για άλλο m2
  13. Το σηματακι της προσφορας παραμενει σε αρκετα πραγματα. Αν ισχυσει η προσφορα και Σαββατοκυριακο.. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ CONTROLER XBOX RED Microsoft Xbox Series Wireless Controller - Pulse Red Αν βρεθουν αλλοι 2 να τα παρουμε στα 35ε το ενα θα βγει.
  14. Το εβαλε και ο Κωστος λιγο πριν ληξει η μερα..τι τραγικοι..και ουτε καν διαθεσιμο. Να σημειωσω οτι το πλαισιο εδινε και εξτρα 4ο χρονο εγγυηση με αμεση αντικατασταση σε περιπτωση σπασιμο οθονης..υγρασιας κλπ με εξτρα 30ε<απο 60ε που ειναι κανονικα η εγγυηση.Εγω δεν την εβαλα μου αρκουν τα 3>
  • Δημιουργία νέου...