Προς το περιεχόμενο

thedurutian

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    41
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με thedurutian

  • Ημερομηνία γέννησης 17/03/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.831 προβολές προφίλ

thedurutian's Achievements

  1. Δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από κάπου η προσφορά. Έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι. Αν κάποιος βρει κάποιο λινκ για επιβεβαίωση των λεγόμενων του topic starter ας το μοιραστεί. Με ενδιαφέρει αλλά μπορεί να έχει δωθεί σε συγκεκριμένο πελατολόγιο μόνο μέσω μέιλ.
  2. thedurutian

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα, Ψάχνω για ένα inkjet εκτυπωτή μέχρι 500€ με φθηνά αναλώσιμα (τύπου ecotank, inktank κτλ) ασπρόμαυρο ή έγχρωμο με απαραίτητο χαρακτηριστικό να έχει κασέτα 500 φύλλων. Ό,τι βρίσκω είναι με 250 ή λιγότερα. Αν υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη οικονομική σε κόστος εκτύπωσης πρόταση είναι ευπρόσδεκτη, αρκεί να έχει 500 sheet tray ή να μπορεί να δεχτεί έξτρα κασέτα.
  3. thedurutian

    Αγορά ψυγείου

    Καλημέρα, ψάχνω για αγορά ψυγειοκαταψύκτη και έχω καταλήξει σε Lg κυρίως λόγω του ότι προσφέρουν μεγαλύτερο χώρο αλλά και λόγω ότι μου φαίνονται ποιοτικότερα ( πλαστικά, εσωτερικό) σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με απασχολεί ότι διάβασα για μία ομαδική αγωγή που έγινε για τα ψυγεία της Lg και αφορούσε προβλήματα που έβγαλαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στον linear compressor ( τεχνολογία του ψυγείου) . Σε επικοινωνία που είχα με την Lg και στο ερώτημα αν έχουν γίνει ενέργειες για διόρθωση του θέματος η απάντηση ήταν πως επρόκειτο για μεμονωμένα περιστατικά ( τι άλλο θα έλεγαν) και πως τα ψυγεία τους έχουν δεκαετή εγγύηση ( ανταλλακτικά+ εργατικά) στο linear compressor. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν όσους έχετε εμπειρία από τα ψυγεία της Lg ποια είναι η άποψή σας αλλά και συγκεκριμένα ποια η γνώμη σας για το ψυγείο που έχω καταλήξει λόγω "προσφοράς" https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/psigeiokatapsiktes/lg-gbb62dshzn-psigeiokatapsiktis-grafitis_3377083 Άλλα μοντέλα που έχω δει είναι https://www.skroutz.gr/s/17752355/LG-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-Inox-A-GBB62PZHZN.html και https://www.skroutz.gr/s/17952877/LG-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-A-GBB72MCDZN.html τα οποία από ότι καταλαβαίνω είναι όλα ίδια με μόνη διαφορά την απόχρωση.
  4. Καλησπέρα, Κατ' αρχάς να αναφέρω ότι είμαι άσχετος με το matlab αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτό που θέλω να κάνω δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Έχω μια φωτογραφία ενός εργαστηριακού δοκιμίου το οποίο έχει διαστάσεις στον "πραγματικό κόσμο" 4cm (y axis)* 8 cm (x axis) και οι ψηφιακές τις διαστάσεις είναι 2445Χ1218 pixels. Θέλω λοιπόν σε πρώτη φάση με κάποιο τρόπο να αντιστοιχίσω τα pixels σε πραγματικές συντεταγμένες χ,y και σε δεύτερη φάση να προσαρμόζω το καρτεσιανό σύστημα συντεταγμενων επιλέγοντας 2, 3 σημεία για να παίρνω νέες συντεταγμένες στο matlab με σκοπό να τις εισάγω στο μετρητή που χρησιμοποιώ επειδή δεν είναι δυνατό όπως καταλαβαίνετε το δοκίμιο να παραμένει πάντα στην ίδια θέση στην πειραματική διάταξη. Πειράζοντας τα tools στο tab plots του Matlab δεν κατάφερα να κάνω κάτι και με τον κώδικα λόγω έλλειψης εξοικείωσης δεν το έχω. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και ευχαριστώ όποιον μπει στο κόπο να μου απαντήσει εκ των προτέρων .
  5. Σε σχέση με αυτή https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/183161-jvc-lt55k880-55?nosto=searchpage-nosto-1 Τι λέτε?
  6. Παίζει κι αυτό με 30€ παραπάνω https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lenovo-yoga-500-14-i3-5005u-4g-128gb-ssd-white-80n400u5gm-1176010.html
  7. Συμφωνώ μαζί σου αλλά εγώ δε μιλούσα για τον i7-5500U αλλά για τον i7-6500U (στο Link που έδωσα δεν είναι αυτό του τίτλου). Επίσης στην παρούσα φάση και δεδομένου ότι έχω έξτρα 10 % έκπτωση θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να πάρω το http://tinyurl.com/zt9gyr3 στα 584€ παρά αυτό που αναφέρεις στα 549 € (φαντάζομαι δε διαφωνείς σε αυτό) Παρόλα αυτά δε θα υποκύψω στις καταναλωτικές μου ορέξεις και θα περιμένω να βγει ξανά κάτι αντίστοιχο με αυτό των media.
  8. εκτός από αυτό του τίτλου υπάρχει και το http://tinyurl.com/zt9gyr3 στην ίδια τιμή. έχω κι ένα κουπόνι -10% από Public ( μου βγαίνει τελική 584 €) αξίζει λέτε κάποιο από τα 2? Βασικά θα προτιμούσα κάτι σε 8GB / 256 SSD και i5 σε yoga και είναι και πάνω από το price range που διαθέτω, Δυστυχώς δεν είχα προλάβει την προσφορά του media markt την black friday με i5/128GB ssd /4 GB στα 459€
  9. όχι τόσο είχαν! αλλά δεν τα είχε στο site τους και θεωρώ πως είναι κρίμα να μην το ήξερε ο κόσμος να τρέξει Γιάγκο!
  10. ok, well played public! Η photo από public Ιωαννίνων. Δε θα κρίνω τις υπόλοιπες προσφορές αλλά αυτό είναι μεγάλο φάουλ. όποιος θέλει ας την ανεβάσει στο facebook τους (δεν έχω facebook) και ας τους ρωτήσει ΠΟΥ τη βρήκαν αυτή την αρχική τιμή? Μήπως σε κάποια καταστήματα αποφάσισαν πέρα από την κεντρική γραμμή να βάλουν ταμπελάκια black friday και σε άλλα προϊόντα που δε συμμετείχαν στην ενέργεια?
  11. thedurutian

    Ψάχνω για...

    Κι εγώ μαζί με το φίλο είμαι σε αναζήτηση μιας καλής ηλεκτρικής σκούπας αυτή την περίοδο. Όποιος έχει κάτι υπόψιν ή έχει να προτείνει κάποιο μοντέλο....
  12. Έχω πάρει στο παρελθόν 2 xiaomi mi4c 1 redmi note 3 και 1 Meizu m1 note. Χωρίς κάποιο πρόβλημα. Βέβαια έχω διαβάσει κι εγώ για προβλήματα με το κατάστημα και γι αυτό δίνω την προσφορά με επιφύλαξη.
  13. https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro.html Πέτυχα το κινητό του τίτλου θεωρώ πως είναι προσφορά. Όσο αφορά το κατάστημα εγώ έχω ψωνίσει από κει 3-4 φορές χωρίς πρόβλημα.
  14. http://goo.gl/b2q432 για όποιον ενδιαφέρετι το mi4 σε αρκετά καλή τιμή... 240€
  15. one plus one 239.91 € με free shipping http://www.ebay.com/itm/16GB-Snapdragon-801-Oneplus-One-5-5-Quad-core-4G-LTE-Smartphone-Unclocked-White-/171551147175 Τι λέτε αξίζει? στην ίδια τιμή σχεδόν με το επίσημο site.
  • Δημιουργία νέου...