Προς το περιεχόμενο

dam4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    30
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dam4

  • Ημερομηνία γέννησης 21/06/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.986 προβολές προφίλ

dam4's Achievements

  1. Το δοκίμασε κανείς να το συνδέσει με όχι Samsung TV (π.χ. lg); Δουλεύει με τον controller της τηλεόρασης ή θέλει και του soundbar;
  2. Ναι το τροφοδοτικο ειναι σωστα συνδεδεμενο. Εχω αφησει μονο εναν ανεμιστήρα κουτιου και τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη. Μνημες σκληροι κτλ δεν ειναι συνδεδεμενοι. Παλι δεν δουλευει.
  3. Οχι το ανεμιστηρακι δουλευει σε αλλη μητρικη οπως και ο επεξεργαστης. Αλλα ο υπολογιστης δεν δινει σημα στην οθονη.
  4. Καλημέρα, φτιάχνω ένα σύστημα με μητρική: ASROCK B85M PRO3 και CPU: i5-4570. Τα σεταρω και όταν ανοίγω τον υπολογιστή, το ανεμιστηρακι του cpu αργεί να ξεκινήσει μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια αρχίζει να γυρίζει και σταματάει σιγά σιγά. Οι ανεμιστήρες του κουτιού δουλεύουν κανονικά αλλά ο υπολογιστής δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη και μετά από λίγο κλείνει μόνος του. Ουσιαστικά δεν δουλεύει. Ο επεξεργαστής σε άλλο σύστημα δουλεύει κανονικά. Επίσης εχω δοκιμάσει και άλλο λειτουργικό τροφοδοτικό και κάνει πάλι το ίδιο. Και έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά σετακια ram. Τι μπορεί να φταίει? Είναι χαλασμένη η μητρική ή είναι θέμα ασυμβατότητας?
  5. Λογικα εχει καει κατι. Είχα το ιδιο θεμα με την T240, αλλα ευτυχως ηταν σε εγγύηση και μου το διόρθωσε η Samsung.
  6. dam4

    ebay - ipad mini 149 ευρώ

    Πριν απο λιγο ηρθε ενημερωση απο USPS οτι έφυγε απο το τελωνειο. Το ιδιο αναφερει και το site των ΕΛΤΑ. Οποτε πιστευω οτι σε λιγες μερες θα μου ερθει. Αρα οτι να ναι ελεγε η τηλεφωνητρια των ΕΛΤΑ που μιλησα πριν λιγες μερες.
  7. dam4

    ebay - ipad mini 149 ευρώ

    Η τηλεφωνητρια δεν ηξερε να μου πει. Ειπε μονο οτι αν υπαρχει καποιο προβλημα με το δεμα, θα επικοινωνησουν απο το τελωνειο με εμενα.
  8. dam4

    ebay - ipad mini 149 ευρώ

    Εγω πάντως πηρα στα ελτα σημερα και μου ειπαν οτι μπηκε τελωνειο και να υπολογιζω κανενα μηνα. Ειμαι ο μονος γκαντεμης εδω μεσα? P.S. Εγω πηρα το Nexus 7 απο τον ιδιο seller, αλλα εστειλα σε αυτο το thread γιατι ειμαστε ολοι στην ιδια φαση.
  • Δημιουργία νέου...