Προς το περιεχόμενο

raflas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    117
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με raflas

  • Ημερομηνία γέννησης 26/02/1976

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

raflas's Achievements

  1. raflas

    Σπάνια και μοναδικά ρολόγια

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/04/2024 10:31 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    1. Seiko black monster 1st gen automatic 200m divers 200€ 2. Seiko kinetic premium perpetual calendar στα 250€ 3. Citizen wr 200 black radio controlled με κουτί και έξτρα links στα 250€ Επειδή οι λειτουργίες τους και η μοναδικότητα τους δεν χωράνε σε μια παράγραφο, λεπτομέρειες μέσω μνμ ή τηλεφωνικά 6938/647008 Γιάννης Αθήνα Εδώ και η άλλη αγγελία μου Σαμπάνιες!!! https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2246756-σαμπάνιες/

    1 €

  2. raflas

    Αναβάθμιση ήχου σε Mito

    Αυτο ακριβώς!!! Έβαλα σε ένα micra μπρος πίσω Hertz και έπαθα πλάκα!!! Όσον αφορά τον ήχο είμαι εχω εμπειρία στο χώρο ,και ως αυτί και ως κάτοχος εξοπλισμού αξιώσεων..
  3. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Γρηγόρη για την πολύτιμη βοήθεια του Και κάτι νέο που ήθελα να σας πω αν για κάποιο λόγο δεν εχει υπόλοιπο η κάρτα έστω και 1 ευρω για μετατροπή της συνδρομής σε ultimate με μια δωρο καρτα καθαρίσατε εγώ έβαλα κωδικούς για μια 5€ και σε ενημερώνει ότι θα τραβήξει πρώτα από εκεί primary charge δλδ και secondary η όποια κάρτα..
  4. Δεν θα ήθελα να μπλέξω με τράπεζες που σου ζητάνε την μάνα τους και τον πατέρα τους για μια κάρτα... Υπολογιστής αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει... Το paysafe είναι πολύ γρήγορο και για αυτό το σκέφτομαι....απλά δεν ξέρω πως μπορώ να αγοράσω το ένα ευρώ της μετατροπής σε ultimate για αυτό ρώταγα για paysafe αγορα ή δώρο κάρτα με αξία μέσα, να περάσω αυτή μεσα στο λογαριασμό μου... Τι λέτε το έχει δοκιμάσει κανένας;
  5. Καλησπέρα σε όλους!!! Σκέφτομαι να κάνω νέα συνδρομή και θέλω τα φώτα σας.. Λέω να αγοράσω συνδρομές ή 3 12μηνες Βραζιλίας ή 2 12μηνες Ευρώπη από eneba με paysafe Με ποιον τρόπο μπορώ να αγοράσω την 1ευρω μετατροπή της live σε ultimate? Μπορώ να χρησιμοποιήσω paysafe; η άμα αγορασω ακόμα μια δώρο κάρτα 5,10,20 ευρω για το xbox μέσω paysafe να την βάλω και να τραβήξει από εκεί το ποσό;;; Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
  6. Οπως έχω γράψει είναι φίλου η συνδρομή, απλά την είχα εγώ.. Το ζητούμενο είναι αν με παίρνει να το κάνω έτσι όπως σκέφτομαι ή καμιά άλλη περίπτωση που δεν μου έρχεται στο μυαλό..
  7. Απ ότι ξέρω δεν γίνεται να στοκαρεις κάρτες live gold και να γίνουν ultimate αν είσαι ήδη συνδρομητής ultimate...
  8. Καλησπέρα Επειδή είμαι λίγο άμπαλλος με όλες τις ηλεκτρονικές διαδικασίες ,έχω έναν λογαριασμό ultimate και λήγει στις 26 του μήνα (φίλου) Σκέφτομαι να κάνω καινούργιο λογαριασμό και να στοκαρω 2 ή 3 χρόνια συνδρομη και έλεγα να πάρω μερικές paysafe με αυτές να αγοράσω συνδρομές live gold 12μηνες και μετά με μια αγορασμένη δωροκαρτα να δώσω το 1ευρω για μετατροπή σε ultimate. Πως σας ακούγεται σαν ιδέα; είναι εφικτό; Paypal και πιστωτική δεν παίζει δυστυχώς Αν τον προσθέσω στο νέο μου λογαριασμό θα μπορώ να παίζω τα σωσμένα παιχνίδια ή τα χάνουμε; Σας ευχαριστώ πολύ όλους
  9. Μοιάζει με τρόμπα βενζίνης η περίπτωση αυτή όμως... Και να πάρει μπροστά όπως λες μετά δεν ξαναπαίρνει είναι γιατί ζεσταίνεται η τρόμπα και δεν δουλεύει σωστά... Στο δρόμο δουλεύει στρωτά; με βενζίνη μόνο εννοώ... απόδοση οκ; ανεβάζει στροφές αβίαστα; Άτιμο πράγμα οι τρόμπες....παθών..
  10. raflas

    Αγορα Κρανους

    Εγώ ψηφίζω δαγκωτό shoei!! Αλλιώς μετά Arai Έχω χαλάσει δυστυχώς σε τούμπες και πεσίματα τρακαρισματα 4-5 και έχουν πιάσει τα λεφτά μου τόπο!! Όσον αφορά το τι οδηγείς οτιδήποτε πιάνει τα 100 χλμ θέλει το καλύτερο για το κεφάλι σου.. Και όπως είπε και ο φίλος μόνο full face!! Μπουφάν γάντια μπότες μην ξεχάσεις!!!
  11. Λες να βγάλουν και φτηνότερη εκδοση χωρίς κινητό;;;
  12. Μην ξεχνάτε ότι δεν γλιτώνεις μόνο τις μετακινήσεις... Μειώνεις δραστικά και την έκθεση σου στον κίνδυνο αυτών... Στην ζωή μου καθ οδόν για την δουλειά με έχουν τρακάρει 4 φορές, στη ζούγκλα που μένουμε..
  13. Μην ξεχάσεις και την τουαλέτα για το Νο. 2! Ε σήκω και λιγάκι ποιο νωρίς και συ.. 😁
  14. raflas

    Courier και Ελλαδα.

    Να παραθέσω και την δική μου γνώμη ότι Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι όλες μα όλες οι εταιρείες προσπαθούν να συμπιέσουν τα κόστη κόβοντας από παντού !! Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι η ποιότητα της υπηρεσίας στις ταχυμεταφορές/διανομές έχει πάει περίπατο... Μετά από 26 χρόνια εργασίας σε αποθήκες πιστεύω ότι ο λόγος μου έχει κάποια βαρύτητα..
  15. raflas

    Nissan Micra k12

    Φυσικά και κοιτάς κατάσταση μπαταρίας !!
  • Δημιουργία νέου...