Προς το περιεχόμενο

iliask1980

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    40
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με iliask1980

  • Ημερομηνία γέννησης 02/10/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

iliask1980's Achievements

  1. Μετά από πολλές δοκιμές με ξηρά τροφή ( Acana, Royal Canine, Sam's n field, Equilibrio), όπου καμία δεν έτρωγε με όρεξη, καταλήξαμε σε Barf από Voldog, με εναλλαγές από κοτόπουλο σε μοσχάρι και σολομό. Συμπέρασμα, ο σκύλος τρώει με όρεξη, τρίχωμα άψογο και γενικά πολύ δραστήριος και κεφάτος.
  2. Το κάθε πότε θα αλλάζεις αντίσταση, πέρα από την χρήση, εξαρτάται και πολύ από το υγρό που χρησιμοποιείς. Υπάρχουν υγρά στην αγορά που τις γονατίζουν (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ποιοτικά). Σαν γενικός κανόνας στο ηλεκτρονικό τσιγάρο ισχύει πως ότι πληρώνεις πέρνεις. Δλδ, άλλη απόδοση θα έχει ένας ατμοποιητής των 10ε και μια απλή μπαταρία σε επίπεδο γεύσης και ατμού, και άλλη ένα πιο προχωρημένο και αντίστοιχα πιο ακριβό. Το παν είναι να καλύπτει εσένα και να σε κρατάει μακριά από τον καρκινοσωλήνα.
  3. Siemens S25 θυμάμαι το 1999 που είχα έρθει απο Γερμανία ο ξαδερφός μου είχε πάθει πλάκα με την έγχωμη οθόνη (τρία χρώματα, χαχαχαχ) και με ρωτούσε πότε η Siemens ξεκίνησε εκτός απο πλυντήρια και ψυγεία να κατασκευάζει και κινητά..
  4. 4 γκολ στο 1ο παιχνίδι κιόλας... ότι νάναι. Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει αν οι παίχτες τις Ρεαλ έχουνε καλύτερη ποιότητα (μη χέσω για ποιότητα τον Ράμος και τον Πέπε δλδ.), αλλά σίγουρα σαν ομάδα η Ντορμουντ είχε πολυ καλύτερη ποιότητα και αποδοτικότητα.
  5. Να σε διορθώσω λίγο. Η Bayern έχασε στους ομίλους από Bate Borisov 3-1 στους ομίλους και από την Άρσεναλ στους 16 με 2-0 μέσα στην έδρα τους. Η Ντόρτμουντ ήταν η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα μέχρι την Τρίτη. PostHelper, φαντάζομαι ότι είδες άλλο παιχνίδι και λες για 3-4 σουτ. Άσε που δεν θέλω να σου θυμίσω πως και την Τρίτη άνετα το παιχνίδι μπορούσε να πάει 3-2 υπέρ της Ρεαλ. Γιατί είχε και η Ντόρτμουντ κλασικές ευκαιρίες στις αρχές του 2ου. Όσο για την διαιτησία έχεις δίκιο. Έπρεπε από το 20λεπτό η Ρεαλ να είναι με δέκα και ο Ράμος να είχε παει για ντουζάκι.... Μην λές ότι ναναι. Εκτός αν είσαι οπαδός και όχι φίλαθλος... Και πριν απαντήσεις κάτι άσχετο. Εχω γεννηθει και μεγαλωσει στο Ντορτμουντ. Φυσικά είμαι οπαδός της ομάδας, αλλά προσπαθώ όσο το δυνατόν να είμαι πιο αντικειμενικός. Και κακά τα ψέμματα, οι 2 ομάδες που παίξανε το πιο σταθερό και καλό ποδόσφαιρο φέτος είναι δικαίως στον τελικό.
  6. Και προφανώς ο Blue_Panther και ο PostHelper δεν έχουν ιδέα από γερμανικό πρωτάθλημα και λένε μικρή ομάδα την Dortmund. Δλδ, ο ένας δηλώνει Bayern, επειδή αυτό έχει μάθει από μικρός να ακούει στην Ελλάδα και ο άλλος παίζει να μην εχει δει ούτε τρια παιχνίδια της Dortmund και πιστεύει πως κοιμήθηκε το Θεός. FYI, η μικρή Dortmund έχει πάρει ως πρώτη γερμανική ομάδα ευρωπαΪκό τίτλο, καθώς και το 1ο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Γερμανιας (ναι, έπαιζε και η Bayern τότε). Επίσης είναι η πρώτη Γερμανική ομάδα που πήρε το Champions League (από τότε που ονομάστικε και υπάρχει θεσμός του CL) Τα τελευταία 7 παιχνίδια έχει χάσει μια φορά απο την Bayern και αυτό 1-0 με το ζόρι. Πήρε πέρσυ double, πρόπερσυ πρωτάθλήμα. Α, και μέσο όρο ηλικίας 24.... με το 1/3 του budget της Bayern. Δλδ, κάνετε που κάνετε σχόλια, διαβάστε λιγάκι και για μια ομάδα.
  7. Ε τι πως το κατάφερε? Με τον ίδιο τρόπο που σου πήρε Χ στην Ισπανία και σε κέρδισε στην Γερμανία στους ομίλους. Εξάλλου ο ίδιος ο Μουρίνιο είχε πει ότι η Μπορουσία είναι από τα φαβορί. Το ότι εσύ, εγώ ή ο κάθε άλλος είδαμε την Ντορμουντ περσυ μόνο με τον ΟΣΦΠ δεν σημαίνει πως δεν έπαιζε και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εξάλλου πήρε και δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα με σχετική άνεση στην Γερμανία, παίζοντας πολυ όμορφο επιθετικό ποδοσφαιρο. Και για να καταλάβεις τι λέω, η Μπάγερν τα τελευταία 4χρόνια μονο ΜΙΑ φορά κέρδισε απέναντι στη Ντορμουντ(με 1-0, αν κάτι σου λέει αυτό). Έχασε 5-2 τελικό κυπέλλου από Ντόρτμουντ. Απλά είναι μια ομάδα όπου απέδωσε μια δουλειά 5ετών, όπως είχε πει εξαρχής όταν ήρθε ο Klopp. Από το 2008 δένει και στήνει μια ομάδα που αυτή τη στιγμή έχει μ.ο. ηλικίας 24χρονών. Μην το θεωρείτε τρελό αυτό που κατάφερε η Ντορτμουντ και το μυστικό της ειναι ο τεράστιος προπονητής, ο Klopp. Συμπέρασμα? Δεν έτρεχαν ξαφνικά όλοι πάνω κάτω, αλλά τρέχανε ΣΩΣΤΑ. Εξάλλου αν δεις και τα χιλιόμετρα των παιχτών δεν έχουνε τρελές διαφορές απο τους παιχτες της Ρεαλ. Εδώ ο Ozil ετρεξε κοντα 11χλμ... που δεν φάνηκε ΠΟΥΘΕΝΑ.
  8. Σωστός είσαι Mphxth σε περίπτωση προσπέρασης στην Εθνική ή σε άλλο κλειστό αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας, αλλά αρχικά αναφέρθηκα για την περίπτωση της Βουλιαγμένης που είπε και nemesiskp. Όπου δεν μιλάμε για εθνική και μπορεί καποιος κάλλιστα να κινείτε στην αριστερή λωρίδα για τον απλό λογο ότι στο επόμενο φανάρι πχ θα στρίψει αριστερά. Ποιος NickTg μπορεί να τον πιέσει να αφήσει την λωρίδα του? Δλδ απορώ με την λογική κάποιων ατόμων σαν τον NickTg που επειδή οδηγόντας πιο γρήγορα πιστεύουν οτι τους ανήκει ο δρόμος. (και για να σε προλάβω NickTG, αν διάβασες το δίπλωμα το έβγαλα στην Γερμανία, όπου για να το πάρεις κάνεις υποχρεωτικά 8ωρες στην εθνικη. Και ξέρεις, εκεί η εθνική σε μεγάλα τμήματα δεν έχει ανώτατο όριο, οπότε σαφώς δεν έπιασες καθόλου αυτό που σου περιέγραψα. Δεν μιλάω για το Lada που πάει με 50 στην εθνικη στην αριστερή.)
  9. Αυτό που αποκαλείς εσύ μαλακία εγώ το βαφτίζω κοινή λογική. Αν το όριο είναι 120 (όπου 120 βάλε 50, 70, 90 και ότι θες εσύ) και πηγαίνω με τόσα, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου κολλάς και να μου παίζεις τα φώτα.. είμαι νόμιμος και εσύ είσαι παράνομος... Και αν θες να στο θέσω και πολύ πιο απλά. Παω στην αριστερή με το max όριο ταχύτητας όσο προσπερνάω, γιατί ως γνωστόν (φαντάζομαι αυτό το εχεις δει κάπου γραπτώς) η αριστερή ειναι μόνο για όσο προσπερνάω. Κατα την διαρκεια της προσπέρασης δεν πας να χτυπάς τον κόλο σου κάτω, θα κάθομαι αριστερά. Και ξέρεις πιο είναι το αστείο? Αν κάνω την προσπέραση όπως πρέπει, τηρώντας τις αποστάσεις, θα κάψεις την μεγάλη σου σκάλα παίζοντας τα φώτα. Αλλα αυτά βέβαια ισχύουν σε ένα παράλληλο σύμπαν, οπου οι οδηγοί μέσα στην πόλη δεν πάνε με 140+ όπου βρουνε και στην εθνική μου καβατζώνουν την βοηθητική... Όσο αφορά την οδηγική συμπεριφορά είμαστε πολύ πίσω.. Και αυτό ισχύει (για να είμαι και ον τοπικ) και στο πώς αντιμετωπίζουμε τους νέους οδηγούς.
  10. Η αριστερή νομίζω είναι για προσπέραση μόνο στην εθνική. Στην Βουλιαγμένης που λέει το παλικάρι, μια χαρά μπορεί να είναι στην αριστερή. Δλδ με την λογική σου αν θέλει να στρίψει σε φανάρι αριστερά θα πρεπει απο δεξιά όπου θα βρίσκεται να κόψει όλες τις λωρίδες για να στρίψει??? Και επίσης αν πάω με το ανώτατο όριο ταχύτητας στην αριστερή, με ποιό δικαίωμα θα μου παίξει ο κάγκουρας από πίσω τα φώτα? Τον γράφω στα απ'αυτά μου και πάω κανονικά νομιμότατος. Ασε που νομίζω σε περίπτωση που σου παίζει κάποιος τα φώτα και σου κολλάει από πίσω μπορείς να τον μηνύσεις.(τουλάχιστον Γερμανία που έβγαλα εγώ το δίπλωμα αυτό μας μάθανε και για να σε προλάβω, τηρώ και στους δρόμους της Αθήνας εδώ και 10χρόνια την ίδια οδηγική συμπεριφορά)
  11. http://www.youtube.com/watch?v=RfLrhtpR78c
  12. http://www.youtube.com/watch?v=fpdfJwtj1tw
  13. http://www.youtube.com/watch?v=x5_Z8LIJJCY
  • Δημιουργία νέου...