Προς το περιεχόμενο

Dionisisf

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Dionisisf

  • Ημερομηνία γέννησης 25/03/1979

Πρόσφατες Επισκέψεις

963 προβολές προφίλ

Dionisisf's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Dionisisf

    Ψησταρια Υγραεριου

    Καλημερα, Μέτρα τις διαστάσεις και βρες απο Σκρουτζ αλουμινένια ταψακια με τις ίδιες. Υπάρχουν πωλητές που πουλάνε μέχρι και πακέτα των 100 τμχ. Εγω πρόσφατα αγόρασα για την δική μου (Napoleon) με 8-9€ ενω τα αυθεντικά έχουν παρόμοια τιμή με αυτήν που ανέφερες.
  2. Dionisisf

    Ψησταρια Υγραεριου

    Καλημέρα κ καλή εβομάδα σε όλους. Έχω πάρει απο βενζινάδικο της γειτονιάς 2 φυάλες ΕΚΟ κλασσικές 10κιλές μεταλικές. Την πρώτη την είχε αγοράσει η γυναίκα κ δεν της είχε δώσει εγγύηση, σε δεύτερο χρόνο είχα πάρει κ εγώ μια δεύτερη που όταν ρώτησα μου είχε πει δεν χρειάζεται θα τα βρούμε. Τώρα το ΣΚ πέρασα κ τον ρώτησα τι γίνεται αν θέλω να επιστρέψω της φυάλη με την επιστροφή χρημάτων κ μου λέει ο τύπος δεν παίζει κάτι, τι να την κάνω εγώ μετά αρά επιστροφή γιοκ. Επίσης επέμενε ότι έτσι γίνεται στα βενζινάδικα το οποίο μου ακούγεραι τελείως μούφα μια κ δεν μου έχει ξανατύχει σε άλλη περίπτωση κ με άλλη μάρκα πχ Coral. Εχει κανείς άποψη για το θέμα (πέρα από ότι έκανα μ@λ@κί@ που τις πήρα χωρίς εγγύηση 🙂)? Τις παντρεύτικα τώρα τις φυάλες ή μπορώ κάπως να τις επιστρέψω κ να πάρω τα χρήματα? Το ποσό δεν είναι μεγάλο αλλα είναι το γαμώτο. Επίσησ ή όλη συμπεριφορά του τύπου με κάνει κ ανήσυχώ μήπως τις πέρνει από καμιά περίεργη πηγή κ γι αυτό δεν έχει εγγύση κλπ
  3. Από την αναζήτηση που έχω κάνει για Daikin, στο skroutz το μοντέλο που ψάχνω είναι το Daikin FTXM60R / RXM60R (22αρι Perfera). Σε ερώτηση που είχα κάνει σε ένα κατάστημα που είχα βρει από skroutz (οχι blue dealer) μου είχαν πει ότι έχει εγγύηση 3 χρονια. Με βάση τις παραπάνω πληροφορίες απο τον teo_3 για τους κωδικούς, το ξαναέψαξα και είδα ότι κ το site της Daikin κ sites blue dealers έχουν το ίδιο ακριβώς κωδικό. Άνα να υποθέσω ότι το μοντέλο είναι ναι μεν ακριβώς το ίδιο είτε το πάρεις απο blue dealer, είτε από άλλον έμπορο (δεν μιλάω για Κωτσο κλπ ) αλλά δίνουν διαφορετική εγγύηση +2 χρόνια επειδή ακριβώς είναι blue dealers και βάζουν κάποιο mark up? Ευχαριστώ
  4. Dionisisf

    Ψησταρια Υγραεριου

    Προφανως και ευχαριστω για την επιβεβαιωση. Απλα μου κανει εντυπωση που ο φιλος παραπανω επιασε με μειγμα 350+ και ηθελα γνωμη για το αν μπορει το παγωμα και η χαμηλη θερμοκρασια που επιασε η δικια μου (genesis II 310) να υποδεικνύει καποιο προβλημα η αναγκη για καθαρισμα σε καποιο συγκεκριμένο σημειο κλπ. (Κλασσικο καθαρισμα με τρυψιμο εξωτερικα στους καυστηρες εκανα σχετικα πρόσφατα)
  5. Dionisisf

    Ψησταρια Υγραεριου

    Σημερα δοκίμασα να ψήσω στο μπαλκόνι σε προστατευμένο σημείο. Αρχικα για κανένα μισάωρο που τελείωσα ψήσιμο σε φαγητό όλα καλά. Μετά άνοιξα καπάκι να βαλω άλλο φαγητό, επεσε η θερμοκρασια και δεν ξανανεβαινε πανω απο 100 και κάτι. Πρόσεξα ότι η μπουκάλα (μείγμα) είχε ενα στρώμα σαν πάγο απο την μέση και κάτω. Υποθέτω λόγω κρύου, όλο αυτό? Τι λετε?
  • Δημιουργία νέου...