Προς το περιεχόμενο

moutsa

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    742
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με moutsa

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Καλησπέρα, από χτες το βράδυ που προσπαθώ να μπω στο λογαριασμό μου αλλα μάταια όταν πατάω να σταλεί το sms για την ταυτοποίηση για κάποιο λόγο δεν έρχεται ποτέ στο κινητό μου ούτε καν καθυστερημένα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου. Προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο αλλά δεν είδα φως και δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιος άλαλος τρόπος επικοινωνίας με mail η κάτι παρόμοιο τουλάχιστον δεν το βρήκα εγώ. Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ!
  2. Τους κάλεσα τηλεφωνικά αλλά δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν διότι το tracking δεν ήταν στα πρότυπα των ΕΛΤΑ. Εδώ είναι και ο αριθμός αλλά δεν το βλέπω. https://parcelsapp.com/en/tracking/8C8792F364051
  3. Πακέτο σταλμένο από Ιταλία στις 10 Οκτωβρίου με SDA xpress μέχρι και σήμερα είναι άφαντο γνωρίζει κάποιος με ποια εταιρία συνεργάζονται στην Ελλάδα?
  4. Ήμουν σε αναζητηση για τηλεόραση 65 oled τι να πω οι τιμές Black Friday ήταν ποιο πάνω από τις κανονικές τιμές του εξωτερικού ειλικρινά ντροπή τους. Μοντέλο 2021 η τιμή ήταν 2.300€ και στην Γερμανία 1.200€. Εύχομαι φούντο και λουκέτο άμεσα. Δεν τους έφτασε το άρμεγμα συνεχίζουν και αυτήν την εβδομάδα ξεφτιλίζοντας και την cybermonday.
  5. Τρέχω να προλάβω το Vodafone Tv η ηχόμπαρα χάρισμα τους. Αγιογδήτες που είναι ηχομπαρα που έδιναν δώρο στα μοντέλα Samsung s90και s95c? Άντε γείτονες αγόρασα Sony και φυσικά όχι απ αυτούς.
  6. moutsa

    Black Friday -> Specialty Καφεδες

    Πρόπερσι νομίζω ότι έδινε 1+1 δώρο.
  7. moutsa

    Black Friday -> Specialty Καφεδες

    Μια που ανοίχτηκε το topic να συνεχίσω προσθέτοντας την προσφορά που βρήκα στους καφέδες cup10. Το κείμενο που παραθέτω είναι αντιγραφή από άλλου αλλά το έχει ανέβασει το ίδιο το μαγαζί. H Black Friday ΕΦΤΑΣΕ ΣTHN Cup10 Coffee Roaster KAI ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ MEXPI KAI THN Cyber Monday!!! ΣTA blend MAΣ Cup10 Speciality https://cup10.gr/index.php?route=produc ... duct_id=62 & Brazil blend https://cup10.gr/index.php?route=produc ... duct_id=53 ΣTIΣ 2 ΣYΣKEYAΣIEΣ ΘA EXETE AΛΛH MIA ΔΩPO(2+1) ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΣΕΣ ΔΥΑΔΕΣ ΘΕΛΕΤΕ!! & ΣE OΛOYΣ TOYΣ YΠOΛOIΠOYΣ KAΦEΔEΣ +20% EΠIΠΛEON ΠPOION!!! YΓ. H ΠPOΣΦOPA ΘA IΣXYEI AΠO ΠAPAΣKEYH 24/11 ΣTIΣ 12:01ΠM EΩΣ KAI THN ΔEYTEPA 27/11 ΣTIΣ 23:59MM OI KAΦEΔEΣ ΘA KABOYPΔIΣTOYN THN ΤΡΙΤΗ 28/11. ΔEN XPEIAZETAI KAΠOIOΣ KΩΔIKOΣ!! KANETE THN ΠAPAΓΓEΛIA ΠOY ΘEΛETE KAI ΠAPAΛAMBANETE TA EΠIΠΛEON ΠPOIONTA!!
  8. Ναι φοβερή προσφορά έχω iPhone 15 και θα τρέξω να πάρω το 11 που του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι στάσιμο στην τελευταία έκδοση του iOS 17. Τρέχω να προλάβω!!! Αν θες να ξεφορτωθείς την σαβούρα που έχεις stock ρίξε τις τιμές και δώσε καμία πραγματική προσφορά.
  9. moutsa

    ΑΓΟΡΑ YOOX

    Μιλας πρώτα με το κατάστημα να ξεκινήσουν την διαδικασία της επιστροφής και μετά παραδίδεις το πακέτο σου στην γενική Ταχυδρομικη.
  10. Ενημερωτικά στο bestprice υπάρχουν πόλεων καταστήματα που δείχνουν να το έχουν άμεσα διαθέσιμο και σε νορμαλ τιμή. https://www.bestprice.gr/item/2159006123/apple-iphone-15-pro-max-256gb.html
  11. Συνήθως οι περισσότερες διαφανές κιτρινίζουν και για κάποιο λόγο αφήνουν εύκολα γρατζουνιές και είναι αίσχος. Υπάρχουν και καλής ποιότητας αλλά προσωπικά τις αποφεύγω γιατί ουσιαστικά δεν εξυπηρετούν τον σκοπό και είναι μόνο για το φαίνεστε.
  12. Τι να το κανείς το χρώμα έτσι και αλλιώς σε θήκη θα τοποθετηθεί ας μην κοροϊδευόμαστε.
  13. Μόλις έλαβα μήνυμα από public για προπαραγγελία 15/9 και πληρωμή στο κατάστημα για 15 pro max black ότι έχει φτάσει και μπορώ να το παραλάβω. Όποτε σιγά σιγά και οι παραγγελίας που ήταν χωρίς προκαταβολή/πρωπληρωμη σιγά σιγά εξυπηρετούνται. θα ήθελα να αναφέρω ακριβώς για την ίδια παραγγελία στο 13 pro max πριν 2 χρόνια είχα λάβει μήνυμα για παραλαβή από τα public στο τέλη Ιανουαρίου του 2022. Όποτε μια χαρά είναι φέτος πιστεύω ότι στη χειρότερη σε 20 μέρες θα έχουν εξυπηρετηθεί όλες οι παραγγελίες ανεξάρτητου χρώματος.
  • Δημιουργία νέου...