Προς το περιεχόμενο

LumosMaxima

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    162
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με LumosMaxima

  • Ημερομηνία γέννησης 12/09/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.388 προβολές προφίλ

LumosMaxima's Achievements

  1. LumosMaxima

    MacBook Pro 2020 13 , i5, 16 GB, 500 GB

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/03/2024 08:54 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε άψογη κατάσταση ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Αγορασμένο από Αγγλία, δίνεται με το κουτί του και τον αντάπτορά για ελληνική πρίζα. Φοράει πλαστικό κάλυμμα προστασίας από την πρώτη μέρα. Σε άριστη κατάσταση και έπειτα από λίγη χρήση (71 κύκλοι φόρτισης τη στιγμής της δημιουργίας της αγγελίας - φαίνεται στις φωτογραφίες). Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη για χέρι με χέρι αγορά και έλεγχο. Στέλνω μετά από κατάθεση με δικά μου έξοδα.

    850 €

  2. Παιδία η ερώτηση μου είναι εντελώς κουλή μάλλον, αλλά θα πρέπει να πληρώσουμε μέσω Payzy; Έτσι; Δεν μπορώ πχ να πάρω το μηχάνημα με την πιστωτική μου και να μου βάλουν απλά 200 ευρώ στην Payzy. Σωστά; Update: Οκ κατάλαβα μόνος μου τη βλακεία που ρώτησα!
  3. Και Πατάκης και Ψυχογιός το ίδιο.
  4. Αν αγοράσω νόμιμα ένα λογισμικό Antivirus από άλλη χώρα (φθηνότερα) θα μπορώ να το εγκαταστήσω στην Ελλάδα; Χωρίς χρήση VPN. Αν γνωρίζει κανείς πληροφορίες θα το εκτιμούσα να μου πει.
  5. Αν το πήρε κανείς και δεν το θέλει τελικά, ας ενημερώσει!
  6. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!
  7. Όχι δεν είναι έτοιμο. Εγώ το είχα φτιάξει. Για κάποιον λόγο το SPD δεν βγάζει ενδείξεις. Δεν δείχνει κάτι. Με τις υπάρχουσες φώτο δεν βγάζουμε άκρη; Ευχαριστώ και για την απάντηση, το εκτιμώ γιατί ψάχνομαι και δεν ξέρω τι να κάνω.
  8. Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μνήμη RAM για ένα σταθερό που έχω. Σας παραθέτω τις εικόνες από CPU-Z. Αν κάποιος/α μπορεί να με βοηθήσει να βρω μνήμες μέσω του e-shop (με βολεύει) θα το εκτιμούσα πολύ γιατί είμαι λίγο άσχετος. Αν τα διάβασα καλά, ψάχνω μια DDR3 στα 1333 Mhz; Αν ναι, οποιαδήποτε μάρκα μου κάνει; Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο;
  9. LumosMaxima

    Κουπόνι eBay

    Εγώ, πάλι, δεν βλέπω κανένα κουπόνι, δυστυχώς.
  10. Ξέρεις αν θα ξανα βγει σε απόθεμα; Να το περιμένω!; Η προσφορά μέχρι πότε είναι;
  11. Όχι ρε γαμώτο τόσο καιρό περιμένω προσφορά
  12. Παιδιά, μπορεί ηλίθια ερώτηση αλλά λίγο τα έχω μπερδεμένα. Στην τιμή που δείχνει είναι έτοιμη η επιστροφή του 20%; Ή πρέπει να την υπολογίσω; Δηλαδή στο ρολόι που κάνει 399 με την τελική που δείχνει βγάζω άλλο 20%;
  • Δημιουργία νέου...