Προς το περιεχόμενο

dimi7RiS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    190
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dimi7RiS

  • Ημερομηνία γέννησης 07/07/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Goodview

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dimi7RiS's Achievements

  1. dimi7RiS

    Days Gone [PS4]

    Καλησπέρα! Μετάβαση από ps4 σε ps5 δεν μου διαβάσει τα saves (cannot load install pending). Το εχω κατεβασει 2 φορες τη μια στον εσωτερικό και εχω κατεβάσει και τα saves από το cloud. Δεν εφτιαξε. ΑΚΥΡΟ Δεν είχα υπομονή να περιμένω να κατέβει ολο. Πραγματικά ισχυε αυτο που μου ελεγε!
  2. Αμα ειναι της πλακας το αναλωσιμο, σιγουρα βρες ενα καλο για αρχη! Δεν υπαρχει λογος να βρεις τις ρυθμισεις για κατι που δεν θα χρησιμοποιεις (χασιμο χρονου) Και γι αυτο που βλεπω εχω 2 ερωτησεις Ο εκτυπωτης ειναι bowden? εχεις θεμα με retraction Tι extrusion multiplier εχεις? Τι slicer χρησιμοποιεις?
  3. Με zortrax το έχω βγάλει. Έχω παίξει με creality s5...ειμαι τίμιος εκτυπωτής! Και εγώ για pla και petg θα τον ειχα. Δεν είναι όλοι οι εκτυπωτές για όλα!!!
  4. Στους 246 φοβαμαι οτι δεν θα εχουν καλο bonding τα layers... αλλα αυτη ειναι η μαγεια στους 3d printers οτι δοκιμαζεις οτι γουσταρεις
  5. Ο zortrax κανει load στους 245 και τυπωνει ABS στους 276. Πριν 2 μηνες ξεκλειδωσαν επισημα το slicer και παιζεις με οτι υλικα θελεις, θερμοκρασιες κτλ. Δεν βλεπω κανεναν καλο λογο να τυπωσεις στους 245 σε zortrax ενω εχω αυτα τα αποτελεσματα στις ονομαστικες θερμοκρασιες.
  6. Το ματ σιγουρα κρυβει και αβανταρει την εκτυπωση! Το γκρι 1)μου αρεσει σαν χρωμα 2) εχει τελειο contrast και αναδεικνυει το σχεδιο Το αναλωσιμο ειναι ΑBS της Zortrax το cool gray και τυπωνεται στους 276 βαθμους.
  7. οχι δεν ειxε πολλα...σε 20 λεπτακια τα ειχα βγαλει Αλλα στις φωτο που επισυναπτω εκανα κανα 3ωρο 4ωρο καθολου post process, ναι σε αρρωστησα :D
  8. Καλημερα ας ανεβασουμε και καμια εκτυπωση...
  9. Γραμμικα fusion360, οργανικα sculptris της pixologic. Ασε το cura και πιασε το simplify3d
  10. O prusa MKII ειναι καλη επιλογη και αν δεν κανω λαθος υπαρχει στην Ελλαδα! οι αλλοι που ανεφερες δεν μου λενε τπτ.. Δεν κανουν ολες οι κεφαλες για μαλακα υλικα, καθε τυπος αναλωσιμου(pla abs flex petg.......) χρειαζεται διαφορετικες ρυθμισεις. Μαθε εσυ το PLA και βλεπεις για τα αλλα μην αγχωνεσαι. Βρες κανενα σοβαρο eshop Ελληνικο να πας απο εκει να δεις εκτυπωσεις...μην παρεις γουρουνι στο σακι!
  11. -Ταχυτητα εκτυπωσης Γυρω στα 50mm/sec θα τυπωνεις αναλογα το υλικο φυσικα, με καλης ποιοτητας εκτυπωτη φτανεις και τα 65 -Μεγεθος οι ερασιτεχνικοι ειναι γυρω στο 200x200x180mm -Αναλώσιμα PLA, ABS τα βασικα! Μετα εχει παααρα πολλα με ποσοστο ξυλου, μεταλλου, υπαρχει PETG, Hips -Απο το εξωτερικο δεν θα αγοραζα => μηδενικο support. Εαν κοιτας των 200 300 ευρω θα πεταξεις τα χρηματα σου (δωσε τα σε εμενα καλυτερα να παρω κατι surround ηχεια που θελω ) -Υπαρχουν και συναρμολογουμενα και plug & play -προγραμμα σχεδιασης δεν σου δινει κανενας ειναι κατι τελειως διαφορετικο. -> κατεβασε το fusion360 πολυ καλο και δωρεαν
  12. Το καλυτερο που μπορεις να αγορασεις με αυτα τα χρηματα ειναι wanhao i3 plus ή o wanhao i3 V2 (η διαφορα ειναι μονο στην εμφανιση οι εκτυπωσεις βγαινουν ιδιες). Ο,τι αλλο και να παρεις θα πεταξες τα λεφτα σου.
  13. Εγω παντως ειχα βαλει app fake gps και εδειχνα οπου ηθελα οτι ημουν...χοχο
  • Δημιουργία νέου...