Προς το περιεχόμενο

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    537
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

  • Ημερομηνία γέννησης 24/04/1972

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    The more I know about men the more I love my cat.
  • Τοποθεσία
    mulino bianco city
  • Ενδιαφέροντα
    Cats, books and music. And House M.D.
  • Απασχόληση
    Biopathologist

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ's Achievements

  1. Η ανακοίνωση που βλέπουμε στο gov.gr είναι και η πιο πρόσφατη και θυμάμαι ότι είχε γίνει συγκεκριμένη ερώτηση σε απ΄ευθείας σύνδεση και τελικά αποφασίστηκε να στέλνουμε το (1) που είναι και το πιο λογικό κατά τη γνώμη μου. Τώρα αν ποτέ μπήκε πρόστιμο σε άνθρωπο που πήγαινε να προσφέρει αίμα, δεν το άκουσα και δεν θέλω να πιστεύω ότι θα γινόταν ποτέ. Χρόνια πολλά σε όλους και με υγεία η νέα χρονιά!
  2. Στο δικό μας παλιά είχε σοκοφρέτα ... σκάνδαλο 😄
  3. Όχι δεν απαιτείται τεστ για να μπεις στο νοσοκομείο για να δώσεις αίμα και δεν γίνεται έλεγχος για τον ιό στο αίμα που δίνουμε γιατί δεν μεταδίδεται ο ιός με αυτόν τον τρόπο. Εννοείται ότι όποιος από εμάς έχει την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να έχει έρθει με κάποιον τρόπο σε επαφή με τον ιό, καλό θα ήταν να λάβει όλα τα μέτρα που προβλέπονται ώστε να προφυλάξει τον ίδιο και τους γύρω του και φυσικά κρυωμένοι, συναχωμένοι, με αντιβίωση τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, δεν έχει νόημα να ξεκινήσουμε για αιμοδοσία. Για όποια απορία όμως, με τα φάρμακα που παίρνουμε μπροστά μας, παίρνουμε ένα τηλέφωνο πριν ξεκινήσουμε, γιατί κάθε μετακίνηση καλό είναι να γίνεται εφόσον υπάρχει λόγος.
  4. Στέλνεις μήνυμα με κωδικό 1 και φεύγοντας από την ΝΥΑ (Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας) ζητάς μια βεβαίωση που να λέει ότι έδωσες αίμα (ή ότι πήγες αλλά για κάποιον λόγο δεν μπόρεσες να δώσεις). Είσαι καλυμμένος. Μάσκα, ελαφρύ γεύμα πριν, έναν καλό ύπνο το προηγούμενο βράδυ και ταυτότητα/ ΑΜΚΑ. Όσοι μπορείτε πάτε, είναι κάτι που μπορεί πραγματικά να σώσει ζωές.
  5. Καλημέρα, είχα καιρό να μπω στο φόρουμ και η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η χρονιά πέρασε στο τρέξιμο για όλους και ακόμα πιο πολύ για όσους εργάζονται σε νοσοκομεία. Θα έλεγα ότι τώρα είναι η ώρα να δώσουμε αίμα όσοι μπορούμε, γιατί με μεγάλο μέρος της χώρας μας σε lockdown οι ελλείψεις είναι μεγαλύτερες από κάθε άλλη φορά. Εγώ η ίδια κατάφερα και έδωσα αίμα πριν λίγες μέρες, και εργάζομαι η ίδια στον χώρο. Οι αιμοδοσίες γίνονται και σε σημεία εκτός νοσοκομείων και στα μεγάλα αστικά κέντρα και στις μικρότερες πόλεις προσπαθούμε να έχουμε έστω μια φορά την εβδομάδα κινητά συνεργεία. Το θέμα με τα ραντεβού δεν το γνωρίζω καθώς σε εμάς στην περιφέρεια δεν έχει προχωρήσει ακόμα, αλλά είμαι σίγουρη ότι ένα τηλεφώνημα στο νοσοκομείο που έχετε πιο κοντά θα σας πουν ό,τι χρειάζεται. Είναι σε κάτι στιγμές σαν αυτή που ζούμε που αξίζει να κάνουμε μια κίνηση σαν αυτήν και να μην αφήσουμε να καθυστερήσουν χειρουργεία που μπορούν να γίνουν άμεσα. Αν κάπου μπορώ να βοηθήσω και να απαντήσω σε απορίες θα προσπαθήσω να μπαίνω κάθε μέρα και να το κάνω.
  6. Καλησπέρα, επειδή βρίσκομαι κι εγώ σε μια παρόμοια κατάσταση, με Home Double Play 24L που ήταν με 26,36 για τους πρώτους 24 μήνες που μετά θα πάει στα 40,12 και αυτά τα πρώτα δυο χρόνια λήγουν αρχές Μαρτίου, τι πιστεύετε ότι συμφέρει να κάνει κανείς σ΄αυτήν την φάση? Μπορεί να φανεί χρήσιμη η ανακοίνωση που αναφέρατε πιο πάνω αλλά μπορεί άραγε να βρεθεί λύση σε πιο λογική τιμή?
  7. Υπάρχει κάποιο ... σημείο όπου ανεβαίνουν Greek documentaries, το ανακάλυψα τυχαία ψάχνοντας για το Generation War με Ελληνικούς υπότιτλους. Έχει αρκετά πράγματα.
  8. https://www.news.com.au/entertainment/tv/tv-shows/report-imelda-staunton-to-play-elizabeth-in-the-crown/news-story/cbd92f2f056014d668306a8797da8b56 The Crown: Imelda Staunton to Play Queen Elizabeth in Season 5
  9. Άξιζε τον κόπο που περίμενα να ολοκληρωθεί και την ξεκίνησα τώρα την σειρά, καταπληκτική. Και πολύ ενδιαφέρον soundtrack! Όπως πάει τελικά θα διαβάσω και το βιβλίο κι ας έχει απλά σχέση με την σειρά.
  10. Κάτι παίζει στη Ρόδο γιατί το ξαναείδα σήμερα το πρωί. Το περίεργο είναι ότι για άλλη μία φορά ο τύπος μπροστά μου που άναψε τα αλάρμ ούτε έκοψε ταχύτητα, ούτε ήθελε να σταματήσει, ούτε κάτι είχε συμβεί μπροστά μας, ούτε τίποτα. Ξαφνικά σε μια στροφή αρκετά ανοιχτή και κοντά σε διασταύρωση με μεγάλη κίνηση , έβαλε τα αλάρμ ενώ ήταν κανονικά σε κίνηση πλησιάζοντας στην στροφή και τα σταμάτησε σε ένα λεπτό, μόλις βγήκε από αυτήν. Μυστήριο. Όσο για την έλλειψη παιδείας του νεοέλληνα, στο κέντρο της πόλης που έχει τεράστιο πρόβλημα πάρκιγκ, παρκάρω σήμερα το μεσημέρι, πίσω μου ακριβώς και σχεδόν ταυτόχρονα ένα άλλο αυτοκίνητο, βάζω στο παρμπρίζ το σήμα μόνιμου κατοίκου που μου επιτρέπει να παρκάρω εκεί, παρατηρώ ότι ο πίσω έχει παρκάρει σε τόση απόσταση από εμένα που ακυρώνειμισή θέση μπροστά του προς εμένα και μισή πίσω του, του το λέω ευγενικά και μου απαντά με ύφος: ''δείτε την διαγράμμιση κάτω, είμαι νόμιμος 100%, μια χαρά έχω παρκάρει''. Ήταν δυόμισι το μεσημέρι, είναι εννιάμισι το βράδυ και η σακαράκα βρίσκεται ακόμα στην ίδια θέση με μισή άδεια θέση μπρος και μισή πίσω. Όχι παίζουμε. Λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά, ούτε σήμα μόνιμου κάτοικου ούτε τίποτα. Ό,τι θέλει ο καθένας κάνει τελικά και στα παπάκια του οι υπόλοιποι.
  11. Δεν έχω δει πολλά επεισόδια, συμπαθητική μοιάζει αλλά τίποτα έκτακτο.
  12. Επειδή τις τελευταίες τρεις μέρες μου έτυχε τρεις φορές ν΄ανάψει ο μπροστινός μου τα αλάρμ ενώ κινούνταν κανονικά και χωρίς να καταλάβω ακριβώς γιατί, θα μπορούσε κανείς να μου πει τι ακριβώς πρέπει να κάνει κανείς όταν δει τον μπροστινό ν΄ανάβει αλάρμ ενώ κινείται κανονικά;
  13. Οδηγούσα υπό βροχή και ξεκινώντας αργά να βγω από έναν κόμβο, την ώρα που ήμουν στο πιο επικίνδυνο σημείο, το αμάξι ακινητοποιήθηκε, μέχρι κι οι υαλοκαθαριστήρες έμειναν στα μισά. Πίστεψα ότι μου έσβησε η μηχανή, αλλά ήταν αναμμένη κανονικά! Την έσβησα, ξαναξεκίνησα και όλα οκ. Τι λέτε ότι μπορεί να έγινε και τι ελέγχω - αν πρέπει; Το αμάξι είναι ένα Opel Agila του 2009 με τα σέρβις και τους ελέγχους του όλα οκ και δεν ξαναπαρουσίασε ποτέ κάτι παρόμοιο.
  14. Δεν είδα ακόμα την ταινία, αλλά ήθελα να ευχαριστήσω τον Vangelis_D9 για το 37 Days που και εγώ αγνοούσα την ύπαρξή του αν και παρακολουθώ με ενδιαφέρον ό,τι έχει σχέση με 1ο και 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αν έχετε κάποια πρόταση για το πώς μπορώ να την δω όλη σας παρακαλώ να μου στείλετε πμ γιατί κατάφερα να δω μόνο το πρώτο και το τρίτο επεισόδιο.
  • Δημιουργία νέου...