Προς το περιεχόμενο

swstost

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    328
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με swstost

  • Ημερομηνία γέννησης 01/03/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.768 προβολές προφίλ

swstost's Achievements

  1. Εμείς σε σκυλί με περιγραφή όπως το δικό σου, δίνουμε 4 χρόνια τώρα Purina Tonus Dog Chow Classic Adult 10kg (εναλλάσουμε όταν τελειώνει το σακί κοτόπουλο/αρνί/σολωμό). Βγαίνει λίγο κάτω ή περίπου 3,00€/kg. Με τη δικιά μας δεν είχαμε ποτέ κανένα θέμα, No2, τρίχωμα κτλ όλα καλά. Αλλά κάθε σκυλί μπορεί να είναι διαφορετικό...
  2. swstost

    Service Opel πού;

    Είχα Astra H 11 χρόνια, έχω γυρίσει αρκετά συνεργεία, τα δύο καλύτερα για μένα είναι αυτά
  3. Δυστυχώς δεν είναι κάτι από αυτά, δε βγάζει ατμό ούτε σε πέντε - δέκα λεπτά, λαμπάκια κλπ ανάβουν κανονικά, έξτρα κουμπιά δεν έχει... το χρησιμοποιούμε αρκετα χρόνια, οπότε όλα αυτά τα έχω τσεκάρει... Για μάστορα το βλέπω, οπότε αν έχετε κάποια πρόταση ευπροσδεκτη
  4. Έχουμε ένα σίδερο με σύστημα ατμού Philips. https://www.philips.gr/c-p/GC8635_02/perfectcare-aqua-steam-generator-iron Σταμάτησε να βγάζει ατμό, όταν πατάς το "on" ακούγεται ένα "κλακ" όπως πάντα, αλλά μετά κανένας ήχος θέρμανσης του νερού και δεν βγάζει ατμό. Αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία, ξέρετε τι μπορεί να είναι και αν είναι σχετικά εύκολο να δοκιμάσω να το ανοίξω? Έχετε μήπως πρόταση για κάποιον καλό δοκιμασμένο τεχνικό για αντίστοιχες συσκευές (και σε pm)?
  5. Δοκίμασε να πάρεις ένα τηλ στον Κωνσταντόπουλο τον Μιχάλη στη Μεταμόρφωση, 2102821378 και στον Λαζάρου τον Μανώλη στην Καλλιθέα, 2109426129.
  6. Όπως κατάλαβες, πέρα από το φιλικό καλοπροαίρετο τρολάρισμα , δεν τρέχει μία, μην ασχολείσαι, όλα κομπλε...
  7. Quote από το video: "Θα δούμε σύντομα (εννοεί από την εταιρεία του) ένα stealth drone, αλλά δεν είναι drone κατ'αυτόν τον τρόπο που βλέπετε, με κινητήρες, με ανεμιστήρες και τουρμπίνες (γελάει κοροϊδευτικά), όχι, είναι ένα πάρα πολύ ωραίο που στηρίζεται πάνω στο antigravity, είναι αυτά που θέλουμε γιατί είναι το αύριο." ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ
  8. swstost

    Ψησταρια Υγραεριου

    Για 2 από αυτές που κοίταξα, οι τιμές "BF" είναι ακριβώς ίδιες με τις σημερινές στο skroutz...
  9. Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα σε ισόγειο σπίτι του 1949. Έχουν περάσει 4 διαφορετικοί "μάστορες" διαφόρων ειδικοτήτων μέσα σε μια δεκαετία, ο καθένας τελικά πρότεινε κάτι σχετικά διαφορετικό, δοκιμάσαμε όλες τις λύσεις που προτάθηκαν και μετά από 11 χρόνια ακόμα έχουμε υγρασία και κάθε άνοιξη τρίβουμε και ξαναβάφουμε τον τοίχο. Αν κάποιος έχει βρει άκρη (το ξέρω προφανώς ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, εννοώ αν έχει βρει κάποιον μηχανικό/εργολάβο/υδραυλικό που το αντιμετώπισε σοβαρά και βρήκε λύση), προτάσεις ευπρόσδεκτες.
  10. Η σύζυγος δουλεύει σε μια μικρή εταιρεία και τους φτιάχνει διαφημιστικά video για tiktok / instagram και σπάνια κάποιες λίγες φωτό. Ξεκίνησε για λίγο δοκιμαστικά, οπότε μέχρι τώρα τα έφτιαχνε με το δικό της κινητό, αλλά θα της πάρουν ένα εταιρικό για καλύτερo αποτέλεσμα από αυτό που έχει τώρα. Οπότε ψάχνουμε ένα τηλ γύρω στα 400-450EUR max τελική, με κύρια έμφαση σε video, και αν είναι δυνατόν να μην έχει κάποιο σοβαρό μειονέκτημα σε κάποιο τομέα σε καθημερινή χρήση, γιατί θα είναι και το κύριό της τηλέφωνο. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις? Ευχαριστώ!
  11. swstost

    Poker Face[Peacock]

    Συμφωνώ, είχα γράψει για τη σειρά εδώ πριν τελειώσω την S01, καλύτερη από διάφορες πιο "διαφημισμένες" σειρές...
  12. swstost

    TV Season 2022-2023

    Poker Face (created by Rian Johnson) https://www.imdb.com/title/tt14269590/ Έχω φτάσει στο 4ο επεισόδιο και μέχρι τώρα μόνο καλά έχω να πω. Υπάρχει μία κοινή ιστορία στο background, αλλά τα επεισόδια (μέχρι τώρα, και φαντάζομαι και μετά) είναι αυτοτελή. Έξυπνη σειρά, βασίζεται σε μια ιδιαιτερότητα της πρωταγωνίστριας, και είναι το αντίθετο του whodunnit. Βλέπουμε στα 5-10 πρώτα λεπτά ποιός είναι ο ένοχος και όλο το υπόλοιπο επεισόδιο είναι ουσιαστικά η διαλεύκανση του εγκλήματος. Με διάφορα έξυπνα αστεία διάσπαρτα σε αρκετά από τα επεισόδια. Με μία πολύ καλή (και πάλι μετά το Russian Doll) Natasha Lyonne, και με περάσματα γνωστών / πολύ γνωστών ηθοποιών σε όλα τα επεισόδια.
  • Δημιουργία νέου...