Προς το περιεχόμενο

funkyjohny

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    274
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με funkyjohny

  • Ημερομηνία γέννησης 10/05/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Δεν μπορείς να κρίνεις ότι το κλιματιστικό είναι χειρότερο χωρίς να ξέρεις να το δουλεύεις. Τα σύγχρονα Inverter έχουν σχεδιαστεί για να δουλεύουν σερί ώρες ή και μέρες γιατί έτσι δουλεύουν οικονομικά και αποδοτικά. Εγώ ας πούμε σπίτι 50 τμ με τα χιόνια το δούλευα σερί 3 εβδομάδες και δεν έκαψα τίποτα απολύτως (σε φυσιολογικά πλαίσια).
  2. Μόλις έκανα τη διαδικασία με 5g, panda vpn free και ελληνική κάρτα.
  3. funkyjohny

    Car detailing

    Κατά 80% έφυγαν αλλά ο συγκεκριμένος δεν ήθελε να "σκάψει" παραπάνω γιατί λέει αν χρειαστεί να το ξανακάνουμε να υπάρχει βερνίκι να φάμε. Πάντως έγινε καλή δουλίτσα αλλά μετά εξαρτάται κι από εσένα.
  4. funkyjohny

    Car detailing

    Detailing πας στο 500+ για suv. Γυάλισμα κερωμα. Εγώ το έκανα στο Νιχωριτη που πάλι ίδια τιμή. Και σε άλλους που ρώτησα, πάλι ίδια τιμή άκουσα. Ο βιολογικός κυμαίνεται σε όλους από 80 -120 αν χρησιμοποιήσεις κι άλλες υπηρεσίες τους. Αν πας καθαρά για βιολογικό υπολογίζεις 100-150. Προσωπικά πάντως το μετάνιωσα γιατί μετά από πολύ ανάλυση και προϊόντα που πήρα, είναι διαδικασίες που μπορείς να κάνεις και μόνος σου αρκεί να έχεις όρεξη. Τώρα αν δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια σου και έχεις χρήμα να ρίξεις...ε τότε υπολόγιζε γύρω στα 500-900 για γυαλισμα, κερωμα ,βιολογικό και ανάλογα με κερι η κεραμική αλλάζει κι η τιμή.
  5. funkyjohny

    Car detailing

    https://ns-care.gr/?gclid=CjwKCAjw29ymBhAKEiwAHJbJ8g9fDhancye5kvIwjmvNLFxdh5c_sJ9FtkfzzeJwPNQFWVwBljbTkRoCvEoQAvD_BwE Και εξαιρετικό σύστημα ραντεβού.
  6. Εμένα πάντως αντλία chofu 16αρα με fan coil Daikin καίει 45 kwh τη μέρα. Εξουθενωτικό ψυχολογικά και επιζήμιο οικονομικά. Όσον αφορά το 12αρι που λέει ο συμφορουμιτης πιο πάνω είναι άκυρο γιατί πετάς ένα 24αρι και ένα 12αρι σε άλλο χώρο για υποστήριξη του θηρίου και οι καταναλώσεις μένουν αρκετά χαμηλά. Το έχω δει να αποδίδει σε σπίτι με αρκετές απώλειες. Η εγκατάσταση της αντλίας είναι το Α και το Ω και δυστυχώς αυτοί που τις εγκαθιστούν είναι άσχετοι.
  7. Πως γίνεται το κλιματιστικό να αποδίδει καλύτερα όμως από την αντλία?
  8. Κι εγώ τελευταία χρονιά...από του χρόνου aircondition που ήμουν μια χαρά χειμώνα καλοκαίρι. Εμένα τουλάχιστον δε με νοιάζει γιατί νοικιάζω. Αυτοί που έχουν επενδύσει είναι το θέμα
  9. Έχει κάποιος fan coil με ψύξη να νου πει καταναλώσεις? Εμένα και χειμώνα και τώρα καλοκαίρι δείχνει να πίνει αίμα. Την έχω δύο εβδομάδες ασταμάτητα με δύο fan coil να δουλεύουν και εχει καταναλώσει 880 kwh!!! Είναι φυσιολογικό ρε παιδιά, γιατί σκέφτομαι για 24αρι να τελειώνουμε, που είχα στο προηγούμενο σπίτι και δεν έκαιγε τίποτα.
  10. funkyjohny

    Car detailing

    Το θέμα είναι, τα κεριά προστατεύουν το χρώμα από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου?
  11. Το έβαλα επάνω από το controller και κάτω από το καπάκι του fc για να δω αν αντιλαμβάνεται τις θερμοκρασιακές αλλαγές και δείχνει να δουλεύει όπως πρέπει. Επόμενη λύση αλλαγή σε ψηφιακό.
  12. Αυτό ακριβώς κοιτούσα μόλις τώρα...Έχεις κανένα σχετικά φθηνό να προτείνεις ? Τουλάχιστον να αλλάξω τα δύο στους χώρους που καθόμαστε πιο πολύ.
  13. Άσε έχω ξενερώσει πολύ. Ειδικά το χειμώνα που ήταν λάθος το πούρο στο στοιχείο, έκλαψα με τη ΔΕΗ γιατί δούλευε σερί και μου ήρθε ταμπλάς. Μόλις άλλαξαν τη θέση του, άρχισε να δουλεύει On off.
  14. Ίσα ίσα εκεί ξεκινάει να δουλεύει. Όσο πιο δεξιά το πάω σταματάει να δουλεύει. Με θερμόμετρο στο χώρο να έχει φτάσει τους 27.7, δε ξεκινάει με τίποτα, οπότε το ξαναπάω τέρμα αριστερά για να ξεκινήσει πάλι.
  • Δημιουργία νέου...