Προς το περιεχόμενο

euclidis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    108
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με euclidis

  • Ημερομηνία γέννησης 26/05/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

euclidis's Achievements

  1. ok θα δοκιμασω και με αλλο δισκακι και θα επανελθω..
  2. Παρόλο AMD οπαδός εδώ και πολλά χρόνια, είπα να δοκιμάσω Sandy bridge για μια σύνθεση ενός φίλου μου. Μιας και δεν έχει απαιτήσεις πήρα ένα Celeron G550 με Gigabyte GA-H61M-DS2V, την οποία αναβάθ μισα στο τελευταίο BIOS, μνήμη RAM 2GB Kingston και SSD Samsung 470 64GB. Κατά την εγκατάσταση όμως των Windows 7 αντιμετωπίζω το εξής πρόβημα.Όταν γίνεται το πρώτο βήμα Expanding features κάνει τυχαία επανεκκίνηση χωρίς ποτέ να φτάσει ούτε στο 50%...( πρεπει να φτασει στο 100% για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα). Έχω δοκιμάσει και με άλλον σκληρο και κάνει τα ίδια νούμερα... Η μνήμη κανονικα είναι στα 1333Mhz όμως στο BIOS την βλεπω στα 1067 Mhz με ταση 1.5V. Έχω χτίσει δεκάδες AMD συστήματα πάντα χωρίς προβλήματα... Τέτοιο απροσδιόριστο πρόβλημα όμως πρώτη φορά αντιμετωπίζω... Έχετε καμιά ιδέα?
  3. euclidis

    dell 2312hm ή dell2412m?

    ποιοτικως απο οσο το εχω ψαξει δεν εχουν διαφορα. απλα η 2412 εχει 120 περισσοτερα πιξελ στον κατακορυφο αξονα που χρησιμευουν αρκετα σε εφαρμογες γραφειου και στον ιντερνετ (λιγοτερο σκρολαρισμα). αμα θες για ταινιες και παιχνιδια και ταινιες καλυτερα παρε την 23αρα για να μην βλεπεις και τις μαυρες μπαρες πανω και κατω στις ταινιες.
  4. euclidis

    Τράπουλα tichu

    Οι τράπουλες είναι ακριβώς οι ίδιες κατά τ'άλλα
  5. euclidis

    Τράπουλα tichu

    Ακριβως.Μονο η συσκευασια αλλαζει.
  6. εγω λεω να παρεις αυτο τωρα που γυριζει!! http://www.emarket.gr/item-34621266-e-HP%20DC7700%20SFF%20-Core%202%20Duo%20-%201.86%20GHz%20-%20DVD
  7. φιλε μου μεσα απο τις αγγελιες με 140 ευρω πηρα την 2311 dell σε κατασταση καινουριας με υπολοιπο εγγυησης. μην κοιτας παραπερα...
  8. Φίλε μου με 300 ευρω πηρα το HP Elitebook 6930p. Με 250 βρίσκεις IBM T60 τουμπανο. ¨οπως και να έχει δεν συγκρίνεται η ποιότητα τους με τα ψευτικα πλαστικα των λαπτοπ της φτηνης κατηγοριας.
  9. Καλημέρα στην παρεα, το προβλημα μου ειναι παρα πολυ περιεργο και μου παρουσιάζεται και με το Excel και με το αντιστοιχο προγραμμα του Libreoffice. Έχω μια λίστα με χιλιάδες ονόματα τα οποία θελω να ταξινομήσω ανά περιοχή και επώνυμο, δηλαδη στην ιδια περιοχη τα επωνυμα να ειναι αλφαβητικα ταξινομημένα. Το πρόβλημα είναι ότι στην ιδια περιοχη ειναι σαν το σπάει σε δύο κομμάτια, δηλαδη ταξινομει τα μισα επωνυμα σωστα και μετα υπαρχει ενα ακομα κομματι που αρχιζει εκει που τελειωνει το αλλο. Δείτε την εικονα για να καταλαβετε καλυτερα. Να επισημανω οτι δεν υπαρχουν κενα στις περιοχες και ολα εχουν μορφοποίηση κειμενου. Δεν ξερω τι αλλο μπορει να πηγαινει στραβα... Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτη
  10. τελικα το Kung Fu Hustle οντως δεν ειχε τη σκηνη που περιεγραψα.... την ειχα δει και αυτην την ταινια αλλα δεν ειναι αυτη που περιεγραψα.. καμια ιδεα κανεις αλλος? για την δευτερη ταινια που ψαχνω?
  11. φυσικα. ηταν στο τελος της σκηνης που σκοτωσε τον αρχηγο των κακων. αμα εχετε υποψιν σας τετοιου ειδους ταινιες σαν αυτες τις δυο, θα θελα να τις αναφερετε! Ευχαριστω!
  12. καλα ειστε κινητά videoclub λεμε!! ευχαριστώ πολύ!!
  13. α)ιαπωνικη ταινια κωμικη με εναν τρελο ποδοσφαιριστη ο οποίος στο τελευταιο σουτ που εκανε (γκολ) πηρε φωτια το γκαζον και ξεριζωσε τα δοκαρια!! ειχα ριξει τρελο γελιο αλλα δεν θυμαμαι τιποτα αλλο... β) επισης ιαπωνικη ταινια στην οποία ήταν μια γυναικα σαμουραι που ήταν τοσο γρηγορη που ουτε την εβλεπες. στην τελευταια σκηνη κηνυγουσε τον κακο σε μια συνοικια. και κανει μια αποτομη κινηση με το σπαθι αλλα δεν φανηκε τπτ... μετα απο λιγο επεσε στα πλαγια το κεφαλι... (τον αποκεφαλισε) Κορυφαιες ταινιες και οι δυο και τις προτεινω σε ολους!! Αρκει να βρεθούν!!
  14. το να προσθεσεις 4-8 arm cores δεν προσθετει πολυ σιλικονη...σιγουρα θα θελει το κατιτις παραπανω σε χρημα αλλα σιγουρα λιγοτερα απο αυτα που δινουμε σημερα... και με πολυ μικροτερη καταναλωση!
  15. η επομενη καρτα γραφικών της Nvidia θα έχει και ARM CPUs. Αυτο σημαίνει ότι όταν βγουν τα Windows 8 δεν θα χρειάζεται να βάζουμε στην μητρική επιπλέον επεξεργαστή και DDR3 μνήμες??? Τέλος στον γολγοθά των αναβαθμίσεων? Η κάρτα γραφικών θα έχει και μνήμη και επεξεργαστή και ... γραφικά!! Οπότε θα αλλάζουμε μόνο αυτή και το μόνο που θα μας περιορίζει είναι η έκδοση του PCI express??!?
  • Δημιουργία νέου...