Προς το περιεχόμενο

tsoumi

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    147
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tsoumi's Achievements

  1. Κάποιοι εδώ μέσα έχουν μετοχές σε Apple , Google κτλ δεν εξηγείται αλλιως
  2. tsoumi

    Ποιο 802.11ac

    Καλημέρα , θέλω ένα 802.11ac router για το σπίτι μου καθώς το ZTE της CYTA μου κάνει παιχνίδια. Θα το συνδέσω με το ΖΤΕ με ethernet,το οποίο θα παραμείνει σαν modem. Εχει να προτείνει κάποιος κάτι ? Δεν θα ήθελα να περάσω τα 100ευρώ εκτός αν όντως τα αξίζει. Θέλω όπωςδηποτε gigabit ethernet & usb port. εχω δει αυτά http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/router-access-points/TP-Link-Wireless-Dual-Band-AC750-Gigabit-Router-Archer-C2.htm http://www.mgmanager.gr/modem-routers-wireless/46712-tp-link-ac1200-wireless-dual-band-gigabit-router-archer-c5.html http://www.you.gr/proionta/telephony-networking/asyrmata-diktyaka-proionta/wireless-routers/wireless-d-link-router-dir-850l
  3. tsoumi

    OS X Yosemite

    Επιτέλους, διορθώθηκε το bug
  4. Αληθεια τωρα ;! Αυτη η δηθεν γκλαμουρια μας εφαγε φιλε
  5. beltfed, εισαι απλα θεος. Ο chuck norris της φωτογραφιας
  6. Πάντως αν βάλεις να δεις τα raw Αρχεία μέχρι iso1600 την θεωρώ τίμια πρόταση. Μην κάνετε συγκρίσεις σε jpeg, είναι αμαρτία να πάρεις οποιαδήποτε slr και να βγάζεις jpeg. Θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε raw.
  7. Η d3000 είναι μια SLR , που σημαίνει αυτομάτως ότι είναι καλύτερη από οποιαδήποτε κόμπακτ. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω , άλλα το γεγονός του πολύ μεγαλύτερου αισθητήρα , των αρχείων RAW και το κυριότερο των γκάμας φακών της ΝΙΚΟΝ την κάνουν απείρως καλύτερη. Επίσης οι όροι Dynamic Range, Phase contrast detection σου λένε κάτι? Το να μην έχει LIVEVIEW, HD VIDEO κτλ δεν την κάνουν κακή μηχανή! Όσο για την σύγκριση με την G3 ( την οποία θεωρώ πολύ καλή ) , θεωρώ την σύγκριση άκυρη μιας και το m4/3 απευθύνεται σε άλλους χρήστες και έχει συγκεκριμένους περιορισμούς/μειονεκτήματα έναντι των SLR ( στα λέω σαν κάτοχος της OM-D ) Όσο για την προσφορά, την θεωρώ εξαιρετική για κάποιον που μπαίνει στον χώρο των SLR. Μόνο οι φακοί κοστίζουν 200ε. Φιλικά, Γιώργος
  8. tsoumi

    Beats Solo white 109.99 € + shipping

    Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων. Δες audio technica, sennheiser, akg, beyerdynamic.
  9. Χωρίς πολλα πολλα ειναι καλύτερη όλων των entry level υπολοίπων εταιρειών.Υπόλειπεται μόνο στο video αλλα υπερέχει σε όλα τα άλλα. Τρομερή τιμή.
  10. Φιλε δεν υπαρχει αυτο που λες.. Μην κατηγορεις χωρις λογο
  11. Οπως γράφω και ένα ποστ πριν, αναφέρομαι στον 60αρη του θέματος
  12. Ειναι χωρίς το VR, οπότε ξέχνα τον. Παντως σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων είναι ο καλύτερος. Θα πρέπει να δώσει τα διπλάσια χρήματα για να πάρει καλύτερο φακό.
  13. Να προσθεσω επισης πως ειναι στην ACS χαλανδριου και αναφέρομαι στον 60αρη δίσκο του θέματος
  14. Μου ήρθε μήνυμα για τον δίσκο σήμερα. Επειδη πήραν και έναν 128αρη ενδιαμεσα , τον θέλει κανένας ? Αν ναι pm να του δώσω τα στοιχεία.
  • Δημιουργία νέου...