Προς το περιεχόμενο

spsomas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    145
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με spsomas

  • Ημερομηνία γέννησης 07/04/1975

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.450 προβολές προφίλ

spsomas's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29/03/2024 12:12 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται ο εκτυπωτής του τίτλου. Είναι αγορασμένος 26/9/22. Δεν υπάρχει κουτί οπότε προτιμώ από Αθήνα μόνο για έλεγχο. Μεταφορά από εμένα σε περιοχές γύρω από το κέντρο. Τα μελάνια είναι μέχρι τη μέση. Παίρνει και μελάνια από το ΠΛΑΙΣΙΟ με άριστα αποτελέσματα.

    75 €

  2. Επίσης το γεγονός ότι δεν έχει επισκευαστικό κέντρο για εκτυπωτές μελάνης. Χάλασε; Σου στέλνω έναν ίδιο μοντέλο επισκευασμένο. Και πώς διαπιστώνουν ότι "χάλασε"; Μέσω τηλεφώνου βέβαια και εφόσον τον έχεις συνδέσει στο Ίντερνετ. Καλοί οι Epson αλλά χάνουν πολύ σε ποιότητα εκτύπωσης σε σχέση με το χρόνο εκτύπωσης. Το πρόχειρο της ΗΡ είναι το σχεδόν normal της Epson. Βέβαια όπως πέφτουν οι τιμές στους laser καλύτερα να πας προς τα εκεί, ειδικά για περιστασιακή εκτύπωση για να μην ξεραίνονται τα μελάνια και πετάς όλο τον εκτυπωτή μιας και η κεφαλή είναι αρκετά ακριβή.
  3. Τί γίνεται όμως όσοι δεν έχουν κινητό για esim; Είναι εφαρμογή που μπαίνει στο κινητό ανεξάρτητα αν έχει esim ή όχι;
  4. spsomas

    redmi note 12 turbo harry potter edition

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/02/2024 12:40 πμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αναζητώ το κινητό του τίτλου. Βασικά είναι το Poco F5 αλλά σε Harry Potter. Εννοείται όλο το πακέτο που περιλαμβάνει ΚΑΙ τα αξεσουάρ.

    350 €

  5. Τώρα είναι μια χαρά και σε εμένα χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα. Την επόμενη (αν ξαναγίνει) θα ανεβάσω και screen shot. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  6. Πάντως και εγώ που έχω το κινητό δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Ίσως φταίει το γεγονός ότι το είχα αγοράσει με XTRV Rom από την Ελληνική κοινότητα. μέχρι και σήμερα κανένα θέμα και παίζουν όλα σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την οθόνη χωρίς τρύπες και τέτοια. Κρίμα που παράτησε τον μηχανισμό με την κάμερα.
  7. spsomas

    Insomnia v2022 - Αναφορά bugs

    Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή φτιάχνει. Και 1 εβδομάδα ξανά μανά. Αλλά πάλι φτιάχνει. Ότι να ' ναι. Θα δοκιμάσω μήπως είναι κάποια επέκταση. Όχι ότι έχω και πολλές.
  8. spsomas

    Insomnia v2022 - Αναφορά bugs

    ναι και μάλιστα σε 2 υπολογιστές. Το αστείο είναι ότι στον ένα είναι οκ τώρα. Στον άλλον ακόμα να επανέλθει. Τι να πω; Μηχανήματα του διαβόλου.
  9. spsomas

    Insomnia v2022 - Αναφορά bugs

    Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη μπορείς να μου πεις που; Επίσης είναι σε 2 διαφορετικούς υπολογιστές. Ευχαριστώ
  10. spsomas

    Insomnia v2022 - Αναφορά bugs

    Σήμερα ξανά πάλι. Κανένα νέο;
  11. spsomas

    Insomnia v2022 - Αναφορά bugs

    Καλημέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα με την εμφάνιση της σελίδας με Chrome. Οι χαρακτήρες βγαίνουν ότι ,ναι και τα αγγλικά γράμματα τεράγωνα με χ στη μέση. Ακόμη και στον EDGE που δοκίμασα το ίδιο. Από Brave όλα καλά. Απο κινητό όλα καλά. Καμία ιδέα. Ευχαριστώ.
  12. Και μετά βγήκαν και είπαν για την Ελλάδα που έπεσε η βάση θεμάτων. Εδώ ολόκληρη MS και έπαθε ζημιά!!!
  13. Δίνουν πολύ καλύτερες κάμερες ειδικά για νυχτερινές λήψεις. Μην ξεχνάς ότι και το 13 Pro τόσο το κοστολόγησαν. Προφανώς για την κάμερα 1" όπου είναι αρκετά κοντά σε DSLR και φυσικά το Brand Leica που το πληρώνουν και αυτό. Ε όλα αυτά από κάπου πρέπει να βγουν.
  14. Δεν όλα τα Poco το ίδιο. F2, F3, Χ4 όλα μια χαρά κανένα απολύτως θέμα.
  15. Πάντως το Α54 μου φαίνεται πιο κάτω σε σχέση 2ετίας Α52s. Πιο καλό σε όλα τα σημεία τους πάντως.
  • Δημιουργία νέου...