Προς το περιεχόμενο

kwstas_pap

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    258
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με kwstas_pap

  • Ημερομηνία γέννησης 25/09/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kwstas_pap's Achievements

  1. Χαρίζονται τα παρακάτω ΟΛΑ - ΠΑΚΕΤΟ σε έναν. Οπότε μάλλον το καλύτερο είναι να βρεθεί κάποιος σχετικός που να μπορεί να τα δώσει όπου υπάρχει ανάγκη ή γενικά θα αξιοποιηθούν καλύτερα. Σε καλή κατάσταση (2-3 δεν έχουν ανοιχτεί ποτέ) αλλά επειδή ήταν για χρόνια σε μια ντουλάπα ίσως να μυρίζουν λίγη υγρασία (δεν έχουν χαλάσει όμως, αερισμό θέλουν).. Παραλαβή ΜΟΝΟ από Ν.Σμύρνη (πλησίον γηπέδου ποδοσφαίρου). ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΑΚΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Στείλτε μου PM.
  2. Μελάνια για ΠΑΛΙΟ canon εκτυπωτή..δεν θυμάμαι κάν το μοντέλο.. Σφραγισμένα και αποθηκευμένα σε καλές συνθήκες αλλά είναι 4-5 ετών οπότε δεν έχω ιδέα αν είναι ΟΚ! Παράδοση ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ.. Περιοχή Ν.Σμύρνη / Ομόνοια.. Όποιος τα θέλει να στείλει PM..
  3. ευχαριστώ τον @Locke_John 😘 για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πήγε σε ένα ΓΕΛ Αθήνας * ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ * δε μου έστειλαν φωτό στολισμένο για να ποστάρω 😒
  4. Ευχαριστώ @giortsim για την εν λόγω καρτούλα
  5. Χαρίζεται το εικονιζόμενο σε ΕΝΤΕΛΩΣ άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Σίγουρα τώρα δε λειτουργεί γιατί δεν έχει μπαταρίες (στο αμάξωμα έχει κάποιες επαναφορτιζόμενες αλλά δεν έχω ιδέα πώς φορτίζουν). Στο χειριστήριο νομίζω παίρνει μια 9v.. Όμως ίσως θέλει ψάξιμο από 'χομπίστα' για περαιτέρω επισκευή... Παράδοση στην περιοχή Ν.Σμύρνης - πολύ κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου (λόγω αδυναμίας μετακίνησης)
  6. Καλησπέρα.. Έχω μια tv samsung 50". τριετίας.. Ξαφνικά παρατήρησα ότι η αριστερή πλευρά έχει "γκριζάρει" και εμφανίζει μια παρόμοια γκρίζα ζώνη και περίπου στο κέντρο αλλά δεν φαίνεται (ακόμα;) τόσο έντονα. Επιπλέον, κάτω αριστερά, έχει 'ξασπρίσει' σε κάποια σημεία.. Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι εμφανέστατα όταν βλέπουμε φωτεινές σκηνές... Επισυνάπτω εικόνα. Αυτό διορθώνεται ; δηλαδή αξίζει ή στοιχίζει όσο η μισή tv; τι φταίει; το panel; (νομίζω μου είχε κοστίσει 400 €)..
  7. Μπορείς να επιλέξεις όποιο θες αρκεί ο έμπορας να είναι στο πρόγραμμα ή πρέπει να επιλέξεις από συγκεκριμένα μοντέλα που έχει (από πριν) επιλέξει ο έμπορας για το voucher;
  8. Μόνο για 24 ώρες Όποιος το θέλει να περάσει από Ν.Σμύρνη (πολύ κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου Πανιωνίου) PM
  9. Ευχαριστώ τον χρήστη @Doubt για την θήκη.
  • Δημιουργία νέου...