Προς το περιεχόμενο

tourkofagos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    99
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tourkofagos

  • Ημερομηνία γέννησης 27 Νοεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

tourkofagos's Achievements

  1. Το Chip Chap σου δίνει απλά αριθμό λογαριασμού Πειραιώς, και κάνεις την κατάθεση σε αυτόν τον λογαριασμό όπως θέλεις (είτε σε μηχάνημα EasyPay, είτε από webbank Πειραιώς). Στην ισοτιμία περιλαμβάνεται το 2% fee (για 1 Bitcoin στα 500 ευρώ είναι +10 ευρώ fee).
  2. Για να μην μπερδευόμαστε (επειδή μου φαίνεται ότι έχει γίνει παρανόηση), BitPay account φτιάχνει το κατάστημα (eshop)! Εσύ δεν ασχολείσαι με το BitPay!
  3. Σωστά, εννοώ χίλια την ημέρα, με κάρτα, όχι με έμβασμα. Αλλά ενώ η κάρτα της AlphaBank επιτρέπει την συναλλαγή με το LeuPay, η κάρτα της Πειραιώς, έχω ακούσει, όχι. Εξαρτάται από την κάρτα και την τράπεζα.
  4. Με AlphaBank Enter MasterCard μπορώ να ανεβάζω χρήματα στο LeuPay αυτοστιγμεί, μέχρι 1000 ευρώ την ημέρα (προμήθεια MasterCard 1%). Μετά, από το LeuPay στο Kraken, με SEPA transfer (μέσα σε μία ημέρα συνήθως μπαίνουν στο Kraken) (προμήθεια 3 ευρώ, σταθερή).
  5. Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να προμηθευτεί bitcoins ένας νέος user που δεν ξέρει ακόμη τα ανταλλακτήρια, πώς να γραφτεί κ.λπ. μπελαλίδικα - μπορεί να είναι και επιφυλακτικός. Διαδώστε το και στα τουίτερ, φουμπού σας, γνωστούς σας κ.λπ., μπορεί να τραβήξει νέους users.
  6. Έχει το οποιοδήποτε κράτος μεγαλύτερη υπολογιστική δύναμη από τις μεγάλες εταιρείες; Δεν νομίζω. Αλλά όπως και να έχει, εάν απεφάσιζε οποιαδήποτε κυβέρνηση να επενδύσει με οποιονδήποτε τρόπο στο bitcoin, πού θα εκτοξευόταν η τιμή του και η διάδοσή του στον κόσμο πρώτα-πρώτα; Τό θέλουν; Κάτι απλούστερο: Εάν η ελληνική κυβέρνηση δήλωνε: Δεχόμαστε πληρωμή των εκκαθαριστικών της εφορίας και των λογαριασμών ΔΕΗ κ.λπ. τελών σε bitcoin. Τί θα γινόταν; Και, τώρα που τό λέμε, γιατί δεν τό κάνουμε;!
  7. tourkofagos

    Το xsubs.tv έπεσε πάλι;

    Έπεσε πάλι; (thread up, 11/1/2016) Edit: Λήξις συναγερμού: Προσωρινό ήταν, λειτουργεί κανονικά
  8. Από το fb page Bitchain Greece, 4/1/2016: Λογο αλλαγων στο χωρο που βρισκετε το ΑΤΜ δεν λειτουργησε για καποιες ημερες. Ζητουμε συγνωμη για την ταλαιπωρια. Συντομα θα ενημερωσουμε σχετικα με την επαναλειτουργια του
  9. Υποθέτω ότι πηγαίνεις μετά τις 6 το απόγευμα, έτσι; Δεν ανοίγει το πρωί, είναι βραδυνό εστιατόριο και μπαρ είπαμε.
  10. Ωραία, Alpha Bank χρησιμοποιώ και εγώ. Τον κωδικό που σού δίνει το ecoin τόν βάζεις στο Alpha webbanking εκεί που λέει "Αιτιολογία προς δικαιούχο". Δικαιούχος είναι αυτός στον οποίο στέλνεις τα χρήματα, ο λογαριασμός του ecoin στην ξένη τράπεζα δηλαδή. Θα δει αυτόν τον κωδικό που θα βάλεις και θα ξέρει ότι τά έστειλες εσύ. Το άλλο κουτάκι που λέει "Αιτιολογία για καταθέτη" είναι απλώς για να τό βλέπεις εσύ, ο καταθέτης, για υπενθύμιση στο δικό σου webbanking. Βάζεις ό,τι θέλεις εκεί, άμα θέλεις. Μην τά μπερδέψεις αυτά τα δύο.)
  11. Ναι, αυτό εννοεί. (Αλλά πές μας αν θέλεις και ποιας ελληνικής τράπεζας ebanking χρησιμοποιείς, να σου πούμε ακριβώς πώς το λένε εκεί.)
  12. Από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ. (Είναι βραδυνό εστιατόριο-μπαρ.) Καλή Χρονιά!
  13. Στο The Cube λες... Μάλιστα... Τότε που ήταν χωρίς fee, και είχε μεν ανέβει στα 250-260 ευρώ η ισοτιμία λόγω capital controls, αλλά και πάλι σε σχέση με σήμερα... Εγώ άλλο σκέφτομαι. 40 δις σηκώσαμε λέει μεμιάς από τις τράπεζες, και τά 'χουμε κρυμμένα στα στρώματα και στα ψυγεία. 6 δις είναι το market cap του bitcoin ολόκληρο. Έχετε κάποιες οικονομίες; Λίγες, πολλές, οσεσδήποτε; Κάντε τα bitcoin, τα μισά τουλάχιστον! Τινάξτε την μπάνκα στον αέρα - μέρα που είναι σήμερα! Καλή χρονιά σε όλους!
  14. Απορώ γιατί υποσκάπτουν το ίδιο το συμφέρον τους. Τώρα μάλιστα που έχουν χαλαρώσει τα capital controls, ειδικά για τις κάρτες. Ή φοβούνται μήπως τούς βάλουν χέρι αν επιτρέψουν μεταφορές μεγάλων ποσών;
  15. Γενικά ναι. Έχω αγοράσει από Coinbase με Alpha Bank Enter MasterCard (debit).
  • Δημιουργία νέου...