Προς το περιεχόμενο

yoshinatsu

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    63
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

yoshinatsu's Achievements

  1. yoshinatsu

    Sega Saturn Model 2 PAL

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/03/2024 01:53 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται Sega Saturn Model 2 ευρωπαϊκό. Το κουτί του δυστυχώς δεν υπάρχει. Η κατάσταση του λειτουργική και σχετικά καλή για την ηλικία του. Το καλώδιο του χειριστηρίου είναι σε κακή κατάσταση, αλλά πλέον μπορείτε να βρείτε παρόμοιας ποιότητας χειριστήρια της Retro-bit, με καλούπι και άδεια της Sega. Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα καλώδια SCART και τροφοδοσίας, καθώς και τα παιχνίδια Need for Speed, Sega Worldwide Soccer 97, Magic Carpet, Discworld II: Missing Presumed, και Alien Trilogy. Δεκτές όλες οι ερωτήσεις και απορίες. Θα προτιμούσα συναλλαγή χέρι με χέρι σε σταθμούς μετρό. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Χρήστος

    150 €

  2. Το χρησιμοποιώ εδώ και κάνα τρίμηνο (πριν βάλουν τα AI features) και είναι μια χαρά. Μη σου πω και καλύτερο απ' το Google, με πολύ λιγότερα λογοκριμένα αποτελέσματα, και καλύτερη αναζήτηση εικόνων.
  3. Κανέναν δεν "αναγκάζει". Άμα είσαι στόκος, είσαι στόκος.
  4. Διαφημίσεις εμφανίζονται μόνο αν θέσεις στις ρυθμίσεις περιοχής ότι είσαι στην Κίνα, Ινδία, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, ίσως και κάποιες άλλες που δε γνωρίζω. Αυτό το ξέρω γιατί με το να αλλάξεις περιοχή στα περισσότερα Xiaomi σου δίνονται κάποιες extra δυνατότητες. Για παράδειγμα, αν βάλεις μία από αυτές τις περιοχές σε αφήνει να δυναμώσεις ακόμα περισσότερο την ένταση των ενσύρματων ακουστικών σου, καθώς στην Ευρώπη απ' ότι καταλαβαίνω υπάρχει νομοθεσία περί μέγιστων decibel σε ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ σε αυτές τις χώρες όχι. (Δεν σας το προτείνω να το κάνετε, προστατεύστε τα αυτιά σας για να μην πάθετε καμιά μόνιμη ζημιά.) Διαφημίσεις επίσης εμφανίζονται αν έχεις κινέζικη έκδοση συσκευής και όχι global. Ή κινέζικο MIUI.
  5. yoshinatsu

    Nintendo Wii U Hacking

    Δεν υπάρχει φίλε. Αυτό είναι ο,τι πιο κοντά σε αυτό που ζητάς, αλλά είναι σε PC.
  6. Χαχα... Άσε φίλε μου, αυτό δεν ισχύει πλέον με τα Chrome 56, Firefox 51, και Facebook Messenger 104!
  7. Ωραίο το Pantheon, πρώτη φορά το βλέπω. Κάποια απ'τα υπόλοιπα παραμένουν όσο άσχημα και τσαπατσούλικα όσο τα θυμάμαι στα 90's (και δεν αναφέρομαι στα terminals ή στα "lite" desktop environments). Πάντα είχαν θέμα τα διάφορα distributions των Linux στο UI/UX. Ευτυχώς πρώτα τα Ubuntu και τώρα τα Mint έχουν κάνει τεράστια άλματα πάνω σ'αυτό, και στο να "συμμαζέψουν" τα Linux για τον μέσο χρήστη. Όπως και να το κάνουμε όμως, ένας επαγγελματίας γραφίστας ή ένας ηχολήπτης δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα software που υπάρχουν σε Linux για να κάνουν τη δουλειά τους. Δυστυχώς χάσκουν και σε αυτό. Χωρίς Creative Suite, Pro Tools, ZBrush, και αμέτρητα άλλα επαγγελματικά εργαλεία, δουλειά δε γίνεται (και όχι, το Wine δε μετράει). Δυστυχώς. Φυσικά δε φταίνε τα Linux σαν OS για αυτό το θέμα. Αλλά είναι ένας αιώνιος φαύλος κύκλος. Δεν έχουν μεγάλο μερίδιο στην αγορά, οπότε και οι εταιρίες δε βρίσκουν λόγο να κυκλοφορήσουν το λογισμικό τους εκεί. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα games, τα οποία είναι ένας τεράστιος παράγοντας για εκατομμύρια χρήστες Windows. Είναι πολύ κρίμα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
  8. yoshinatsu

    Predator 8. Gaming tablet από την Acer

    "Gaming" tablet... Κι από την Acer κιόλας. Πιο niche πεθαίνεις.
  9. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν η Nintendo αναγκάζεται να προβεί σε τέτοιου τύπου ενέργειες, κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την gaming βιομηχανία.
  10. yoshinatsu

    Σταθερή local IP στο H108NS

    Έχεις δίκιο, μόλις είδα ότι είναι κρυμμένες οι επιλογές στο "Advanced Settings"! Αρκεί όμως να ρυθμίσω όλες τις συσκευές από τις δικές τους ρυθμίσεις, ή πρέπει να κάνω κάτι και στο router;
  11. yoshinatsu

    Σταθερή local IP στο H108NS

    Καλησπέρα παιδιά. Καθώς μου χάλασε το παλιό μου router DGN2200v3 της Netgear που τα είχαμε βρει μια χαρά μεταξύ μας, χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή ένα ZTE H108NS που έδινε ο ΟΤΕ . Το πρόβλημα μου: Υπάρχουν 3 υπολογιστές στο σπίτι μου, παιχνιδοκονσόλες, κινητά, και θέλω να σετάρω σταθερή τοπική IP για την κάθε συσκευή, μέσω του router όμως (τουλάχιστον στο προηγούμενο router μπορούσα να το κάνω), κι αυτό διότι θέλω να ανοίξω ports για τουλάχιστον 3 συσκευές (επομένως το να κάνω μία συσκευή DMZ δε μου αρκεί), και δεν έχουν όλες οι συσκευές manual IP ρύθμιση έτσι ώστε να αποφεύγονται τυχόν conflicts (τα Android ας πούμε δεν έχουν τέτοια ρύθμιση, απ'όσο ξέρω). Οπότε φαντάζομαι πως π.χ. αν ένα Android έχει μπει από μόνο του στην 192.168.1.3, και έχω βάλει αυτή την manual IP σε ένα PC, το PC είτε δε θα μπορεί να συνδεθεί, ή θα αποσυνδεθεί το κινητό και θα συνδεθεί το PC. Στο Netgear μπορούσες και έκανες assign μία τοπική ΙP (π.χ. 192.168.1.5) μέσω της MAC address της κάθε συσκευής. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο συγκεκριμένο router; Πολύ μπερδεμένο το menu του και δε βγάζω άκρη... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παίδες!
  12. Καλά. Δεν κοιτάτε να ξεφουσκώσετε επιτέλους αυτό το ριμαδοapp που από τη στιγμή που το εγκαθιστάς πέφτει η απόδοση της συσκευής στα μισά και κλατάρουν τα πάντα (στο Android τουλάχιστον, στο iOS δεν ξέρω τι παίζει αλλά φαντάζομαι μια απ'τα ίδια).
  13. Προφανώς δεν έχεις παίξει την έκδοση του Diablo III στο 360 ή στο PS3. Είναι μια χαρά, και μάλιστα οι εκδόσεις στις κονσόλες αποτέλεσαν έναν μεγάλο παράγοντα στο να δημιουργηθούν τα καλά patches του Diablo III και να γίνει επιτέλους όπως αρχικά έπρεπε να ήταν.
  • Δημιουργία νέου...