Προς το περιεχόμενο

soulnick

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    465
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με soulnick

  • Ημερομηνία γέννησης 18/06/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    αθηνα
  • Ενδιαφέροντα
    tech

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    DIT
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    lifting
  • Απασχόληση
    movie sets

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.557 προβολές προφίλ

soulnick's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

21

Φήμη

  1. soulnick

    PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

    Παιδες καλησπερα. Ξεκινησα να κοιταω για ps με το lockdown κι εγω. Στην αρχη το 3 και αλλαξα γνωμη και κοιταω για 4 αφου παιζει και με 150 στα μτχ. Δεν ξερω προς τα που να παω. PS4 μεχρι 5.05 και τα γνωστα βηματα για εξπλοιτ; PS4 με no jb fw και μτχ παιχνιδια απο αγγελιες; Σε γενικες γραμμες πιανω πως τα τελευταια fw τα εχουν για τους κραχτες, αλλα και πριν απο αυτα, μεχρι το 5.05 υπαχουν και πολλοι και αξιολογοι τιτλοι. Γενικα θελω να λιωσω σαν εφηβος με god of war, gran turismo, wipeout κλπ που δεν τα εχω παιξει και θελω πολυ. Εχω μεινει στο PS2 modded, κι απο κει τιποτα απο κονσολες. Δεν καιγομαι να παιξω το RDR2 ή το Fifa20 και δεν καιγομαι για online. Θα ηταν μια λυση να βγαλω το αχτι μου σε 5.05 κι οταν βαρεθω να αναβαθμισω;
  2. soulnick

    PlayStation 3 Topic v2 [PS3]

    Αθηνα, χολαργος.
  3. soulnick

    PlayStation 3 Topic v2 [PS3]

    Παιδες καλησπερα. Ευχομαι ολα καλα μ'αυτα που ζουμε. Στο ψητο. Χαζευω κατι ps3 λογω καραντινας. Εχω μεινει στο ps2 προ 10ετιας τουλαχιστον και θελω να κανω μια καποια αναδρομη σε batman arkham, resistance, gran turismo, god of war και λοιπα κλασσικα. Εξαρταται απο το τι θα βρω στα ιντερνετς. Το θεμα μου ειναι οτι αν και μεσα στην τεχνολογια, το ps3 μου ξεφυγε και δεν εχω ιδεα τι θα μπορουσα να συναντησω απο πιθανα προβληματα του rebug κλπ. Κοιταω μονο τετοια ps γιατι το οποιοδηποτε πειραγμα μου φαινεται σαν αστροφυσικη. Ελπιζω να μην φαω ψαλιδι. Εχουν παιξει τα νευρα μου εδω μεσα... Δεχομαι και πμ αν καποιος εχει τοση ορεξη να βοηθησει... Ευχαριστω.
  4. soulnick

    Χ58- Χeon owners club

    coolermaster V8. Ολο το συστημα ειναι φρεσκοκαθαρισμενο. Δεν εχω προβληματα με θερμοκρασιες. Στους 34-36 ειναι το idle temp του cpu.
  5. soulnick

    Χ58- Χeon owners club

    Καλησπερα απο αλλο ενα δεινοσαυρο των υπολογιστων. Το κυνηγησα καπως να περασω σε αλλο συστημα αλλα ζητουσε πολλα λεφτα, οποτε.. Μολις αναβαθμισα απο 950 σε x5675 και η διαφορα σε rendering ειναι σημαντικη. Στο περιπου +20% αποδοση στο cinebench. Κατι που με απασχολει ειναι ο πολλαπλασιαστης που παει απο το 23 στο 25 παραλειποντας το 24 και το 26 που ειναι μεν ανυπαρκτα σαν επιλογες, αλλα με speedstep κλπ λειτουργειες, οταν ζηταει η εφαρμογη τοτε τα δινουν. Θα μ'ενδιεφερε ενα low risk oc, οχι τιποτα ακραια νουμερα, ετσι για να τον χαρω στο resolve. Επισης μια καποια εντυπωση μου εκανε πως ενω επιχειρησα να μπω με τα settings του 950 που ηταν μονο το xmp profile @ 1600, εκανε κατι τρελα κι ερειξα τις μνημες στα 1333 και κατεβασα τα ρολογια τους σε 7-7-7. Τα x58 μετρανε ακομα!
  6. Τα ιδια εδειξε και εγγυηση δεν εχει πλεον. Θα το βαλω να κανει το reallocation απο bootable flash αλλα θελει και 4 ωρες. Σασ ευχαριστω για τις απαντησεις σας. 😁
  7. χαχα! Ναι τον εχω προσεξει.. Αυτος εχει μονο ταινιες που καποιες βρισκονται οποτε δε με νοιαζει και πολυ. για την ωρα ψαχνω στο θειο για το προγραμμα. Σ'ευχαριστω πολυ zelomoth.
  8. Συγνωμη για την παραλειψη. Ειναι 2ος, all around δισκος αποθηκη. 41 health. Αυτο ειναι το soft που προτεινεις;
  9. Καλησπερα. Σωζεται αυτος ο δισκος, κι αν ναι, ποια διαδικασια ακολουθω;
  10. το επεισοδιο 7 ηταν για τα μπαζα και ηταν αναμενομενο απο τη στιγμη που ο λουκας πουλησε τα δικαιωματα στη ντισνευ. το sw εγινε μεηνστρημ με την κακη εννοια, απο μια γαματη ιστορια φαντασιας. τωρα, ειτε φιλμ ειτε ψηφιακη αρρι, ειτε σινεαλτα, ας κοιταξουν πρωτα το σεναριο...
  11. θελουν πρωτα ανελεητο τραμπουκισμο και μετα ινκα
  12. το white balance δεν το ξερει κανενας απο τους χιλιαδες που σχολιασαν...
  13. προπερσι επαιξα ρισκο και πηρα ολοκληρο πυργο απο θεσσαλονικη. ο τυπος ηταν τοσο ξηγημενος, που μου τον εστειλε πριν κανω την καταθεση των 650 ευρω. μολις παρελαβα τον πυργο, μπηκα winbank, εστειλα το εμβασμα και του εστειλα την αποδειξη με print screen. αυτα μαλλον γινονται 1 φορα και μονο, και ομολογω πως δεν θα το ξανακανω, παρολο που ο καρντασης ηταν αψογος. προτεινω λοιπον να μην γινουν πιο αυστηροι οι κανονες για τις αγγελιες. φροντιζουμε να κανουμε σαφης ερωτησεις ως προς το αντικειμενο που θελουμε, και να εχουμε το μυαλο μας ακονισμενο οταν ερθει η απαντηση.
  • Δημιουργία νέου...