Προς το περιεχόμενο

loop80

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    29
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με loop80

  • Ημερομηνία γέννησης 22/02/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

loop80's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. loop80

    Technicolor TG788v v3

    Καλημέρα σε όλους Ήθελα την βοήθεια σας, έχω το technicolor TG788v v3 με firmware version gold 17.1 από την wind. Κατάφερα με την βοήθεια του οδηγού και όρισα τον admin σαν enginieer και εμφανίστηκαν και οι επιπλέον επιλογές που ήταν κρυμμένες από την wind αλλα έχω το εξής πρόβλημα, όλο αυτό το έκανα για να έχω πρόσβαση στις ρυθμίσεις του usb και να το ενεργοποιήσω ώστε να είναι share στο δίκτυό ως NAS αλλά τίποτα πουθενά αυτές οι ρυθμίσεις, εξαφανισμενες , Ξέρει κανείς κάτι; Που θα τις βρω; Ευχαριστώ πολύ
  2. Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ σήμερα, Βοηθειααααα όποιος ξέρει. Κάνω shutdown και μετά από 5" ξεκινάει πάλι μόνος του. Στο bios όλα τα wake up disabled, άρχισα να αφαιρώ πράγματα από πάνω για να δω τι φταίει αλλά μάταια έμεινα μόνο με τις μνήμες και τον επεξεργαστή ούτε σκληρό ούτε κάρτα γραφικών ούτε τίποτα ούτε καν κουμπιά και led, βραχυκυκλώνω με κατσαβίδι το κουμπί του start ξεκινάει βαράει τα κλασικά alarm επειδή δεν είχε πάνω τίποτα ξανά βραχυκυκλώνω κλείνει, και μετά από 5" ανοίγει πάλι μόνο του. Τα νευρά μου. Η μητρική είναι μια MSI P965neo.
  3. Το εχω κανει, και εχω αλλαξει και μνημες και παλι τα ιδια.
  4. Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί πραγματικά έχω χάσει τη μπάλα με αυτό το pc. Σας λέω ένα σύντομο ιστορικό για να καταλάβετε, Έχω ένα pc πριν 2 χρόνια από το πλαίσιο, είναι I5 στα 2,67Ghz και με 4 Giga Ram 500gb Hdd και λειτουργικό windows 7 64bit. Ξαφνικά λοιπόν πριν λίγους μήνες ο υπολογιστής όρχησε να πετάει μπλε οθόνες και να κλείνει, του κάνω format ξανά περνώ τα windows αλλά τίποτα μια από τα ιδία. Τρέχω διαγνωστικά για κάρτες γραφικών δίσκο μνήμες επεξεργαστή, τίποτα όλα φυσιολογικά. Τον πάω στο πλαίσιο και τον αφήνω 2 μέρες και τον τσεκάρουν, τίποτα και από κει κανένα πρόβλημα όλα φυσιολογικά, καμία μπλε οθόνη. Οκ λέω θα έτυχε. Μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια μπλε οθόνες και πάλι, αλλάζω τροφοδοτικό μνήμες βάζω μια άλλη κάρτα γραφικών και παίρνω και έναν ssd και βάζω εκεί το λειτουργικό και λέω οκ το μόνο που έχει μείνει στο παλιό Pc το κουτί ο επεξεργαστής και η μνήμη, βάζω και windows 8 64bit, περνά λίγος καιρός και πάλι τα ίδια πάλι μπλε οθόνες, κα πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, στο πλαίσιο δε βρίσκουν τι φταίει κι εγώ δεν μπορώ καν να δουλέψω γιατί τις περισσότερες μέρες το pc κάθε 5 λεπτά βγάζει μπλε οθόνη και κλείνει. Μπορει καποιος να βοηθησει; Ευχαριστώ πολύ.
  5. Καλημέρα. Να ρωτήσω κι εγω κάτι; Αυτός ο αποκωδικοποιητής μπορεί να συνδεθεί σε μια οθόνη υπολογιστή μέσω vga με αυτό το καλώδιο ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι γίνετε με την μετατροπή hdmi σε vga.
  • Δημιουργία νέου...