Προς το περιεχόμενο

kvgreco

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    60
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kvgreco

  • Ημερομηνία γέννησης 10/09/1991

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Στη χώρα του Μινώταυρου
  • Ενδιαφέροντα
    Παιχνίδια και Μουσική
  • Απασχόληση
    Ό,τι μπορούμε κάνουμε

kvgreco's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Ο τελευταίος αναβαθμισμένος Chrome απλά δεν παίζεται στην ταχύτητα. Ακόμη και σε portable. Λιτή εμφάνιση, ξεχωριστή που άμα τον συνηθίσεις, δεν τον αλλάζεις. Είναι θέμα χρόνου(ένα έτος, άντε δύο) και θα έχει πιάσει κορυφή.
  2. Παιδιά τι είναι καλύτερο? windows 7 Ultimate Ελληνικά "από τη μάννα τους" ή windows 7 Ultimate Αγγλικά και μετά να περάσω το Ελληνικό πακέτο γλώσσας? Ποιά είναι τα συν και πλην?
  3. Γιά να μην ανοίγω νέο θέμα μιά ερώτηση. Επειδή τα netbooks δεν έχουν cd rom έχει δοκιμάσει κανείς με εξωτερικό usb drive να εγκαταστήσει λειτουργικό? Βλέπει το μηχάνημα τον usb οδηγό κατά την εκκίνηση και να μπεί από εκεί? Γιατί βλέπω ότι με στικάκια όλο και κάπου θα κολλήσει το θέμα.
  4. Χαμός και στο youtube με το συγκεκριμένο βίντεο.Μεγάλη απάτη.Η αποκάλυψη του "Ρομπέν των Συνταξιούχων"!
  5. kvgreco

    Εθνική Ελλάδος

    Αν επιλέξει η ΕΠΟ το Παγκρήτιο έδρα γιά τα μπαράζ, έχουμε περάσει σίγουρα στο μουντιάλ.Αν το είχε κάνει και με την Ελβετία δεν θα χάναμε.
  6. kvgreco

    Εθνική Ελλάδος

    Άντε και κάνουμε ότι πάμε στο μουντιάλ.Τι ελπίζετε ότι θα γίνει εκεί?Εγώ πιστεύω ότι θα σπάσουμε το αρνητικό ρεκόρ που έχουμε στο ένα καί μοναδικό μουντιάλ που έχουμε συμμετάσχει.Το 0-10 γκολ μπορεί να γίνει 0-15 ας πούμε.Δεν αξίζουμε να περάσουμε εμείς κακά τα ψέμματα.
  7. Πώς να το εκλάβω αυτό που λες? Αν εννοείς πως δεν ταιριάζει στην ενότητα "Ίντερνετ", σε παραπέμπω στο πρώτο υπόμνημα "Ενδιαφέροντα sites με....READ ME FIRST" Ως είδηση λοιπόν με πηγή το διαδίκτυο ασφαλώς και ταιριάζει εδώ.Όπως θα μπορούσε να πάει και στο μπλά-μπλά. Όπως θα μπορούσε να πάει ακόμη-ακόμη και στο Hardware ή στο Software γιά πιό βαθιά συζήτηση.(Μιλάει γιά αισθητήρες και βέβαια το κατάλληλο λογισμικό) Εν πάσει περιπτώσει από σελίδες του διαδικτύου ανασύρθηκε οπότε καλά είναι κι εδώ νομίζω.
  8. Εδώ το βρήκα, διαβάστε το. Ειναι σίγουρα από τις ωραίες στιγμές της τεχνολογίας. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=64966&cid=36
  9. Μη μού πείτε πως δεν είναι εντυπωσιακό ε? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=HLu70Zcejxk&feature=player_embedded[/ame]
  10. kvgreco

    Need for Speed Pro Street

    Συμφωνώ, και πιστεύω πως το καλύτερο ήταν το Most Wanted,όχι και τόσο από άποψη γραφικών αλλά υπόθεσης + <<κυνηγητού>>.
  11. Παιδιά γεια σας, Ψάχνω επειγόντως τη μουσική ταινία Crossroads με τον Ralph Macchio του 1986.Όποιος ξέρει αν πουλιέται στην Ελλάδα ή αν υπάρχει κάποιο link να την κατεβάσω,τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Γεια σας παιδιά, Ψάχνω το τραγούδι της διαφήμισης του Cutty Sark.Ξέρετε:Γυναικεία φωνή και λέει κάτι σαν the moon is for the horizon and .... Thanks.
  13. Αυτό όμως είναι καί το μεγάλο ζητούμενο.Από την άλλη λες windows σαν αντίπαλο δέος δεν αντιπαραβάλλεις hardware.Εδώ μιλάμε γιά μιά πρώτη γνωριμία με Μac OS. Τώρα αν υπάρχει ασυμβατότητα υλικού αυτό αφορά τον καθένα προσωπικά. Γιατί η apple περιχαρακώνεται γύρω από το δικό της μύθο καί δεν επιτρέπει στο λειτουργικό της να τρέξει απροβλημάτιστα παντού? Γι' αυτό θα είναι αιωνίως δεύτερη καί καταιδρωμένη(ή μήπως ακόμη καί τρίτη?) Είναι απλά τα πράγματα στο τρέχον thread. Ας αναφέρει κάποιος ένα torrent γιά το Leopard πού δούλεψε στο pc του περιγράφοντας καί τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή του παραθέτοντας καί την ακριβή διαδικασία πού έκανε γιά την εγκατάσταση καί τότε θα δείτε πόσο θα μειωθούν τα μηνύματα απορίες στο θέμα πού μιλάμε. Νομίζω πως κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας καί βασανίζεται ο ένας μέχρι να βρεί τις λύσεις από τον άλλον καί αυτό δεν βοηθά. Εσείς δηλαδή τι νομίζετε ότι άμα κάποιος διαπιστώσει την αξία τού συγκεκριμένου λειτουργικού αυτό δεν θα είναι μιά σοβαρή αφορμή γιά να να προχωρήσει καί στην αγορά Mac φορητού αποφεύγοντας έτσι καί τις ασυμβατότητες με pc? Ας δώσει λοιπόν κάποιος πού το έψαξε το θέμα τα φώτα του καί ο καθένας ας κάνει μετά ότι τον φωτίσει ο Θεός!
  14. Γειά σας καί χρόνια πολλά. Πόσα rock τραγούδια ξέρετε πού περιέχουν μέσα το the doctor. Έχει σημασία γιά μένα γιατί κάνω μιά ειδική συλλογή.
  15. Φέτος ξεκίνησα κλασσική κιθάρα σε ωδείο και κάνω και φωνή.Δυο ερωτήσεις: Πόση ώρα (ενδεικτικά) πρέπει κανείς να εξασκείται την αρχή σε καθημερινή βάση;Πρέπει να τήρει με ακρίβεια τις εντολές του δασκάλου ή μπορεί και να πειραματίζεται σε στύλ αυτοδίδακτου;
  • Δημιουργία νέου...