Προς το περιεχόμενο

AggeL0S

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    45
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Ιστοσελίδα

  • Skype
    aggel0s

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

AggeL0S's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. AggeL0S

    ERTFLIX προβλημα

    Σε XIAOMI TV με το V1.7 to ERTFLIX παίζει επίσης άψογα. Αλλά και μέσω υβριδικής σύνδεσης παίζει καλά. Απλά όταν επιστέφω στα κανάλια DIGEA μερικές φορές έχει κάποια κολλήματα!
  2. Αν δεν υποστηρίζει η TV PVR η μόνη λύση είναι ένας εξωτερικός επίγειος αποκωδικοποιητής της τάξεως των 20 ευρώ στον οποίο συνδέεις έναν παλιό USB δίσκο και κάνεις τις εγγραφές σου προγραμματισμένες η όχι. Αυτό έκανα ενώ με την νέα μου TV και ησύχασα. Επιπλέον μπορείς να γράφεις ένα κανάλι και να παρακολουθείς κάποιο άλλο!
  3. Με χρεωστική κάρτα ΕΤΕ μη συνδεδεμένη με το paypal (περιμένοντας τον τετραψήφιο κωδικό) μπορώ να κάνω από κάποιο site αγορά κινητού κι αν ναι από ποιο ;;; Στο Gearbest χθες έφαγα πόρτα.
  4. OK τώρα το κατάλαβα κι εγώ ο άσχετος... ευχαριστώ που μου έλυσες την απορία.
  5. Μήπως κάνεις κάποιο λάθος στη διατύπωση ;; Από που θα τα βρει τα χρήματα το νέο account να τα στείλει στο παλιό αφού δεν έχει καμιά κάρτα ;; Δώσε μας τα φώτα σου γιατί εγώ προσωπικά κόλλησα σε αυτό το σημείο.
  6. Σε λογαριασμό Paybal χωρίς συνδεδεμένη κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό, υπάρχει τρόπος να φορτώσω κάποιο ποσό στο balance από τη χρεωστική μου ;;;
  7. AggeL0S

    Windows 7 Desktop screenshots

    Τα ρολογια ο καιρος και η ατζεντα ειναι των windows, το πρασινο που λεει secured ειναι του avast τα υπολοιπα με ψαξιμο και google...
  8. AggeL0S

    Windows 7 Desktop screenshots

    Πάντα υπέρ της απλότητας άλλα και με κάποια χρηστικά εργαλεία μόνιμα ορατά... Uploaded with ImageShack.us
  9. AggeL0S

    μTorrent οδηγός και απορίες

    ορισε την τιμη ανεβασματος (upstream) στο 80% της ονομαστικης τιμης της γραμμης σου. αν εχεις δλδ 1024 kbps upstream ορισε to να ανεβαζει μαξιμουμ με 80-85 kb/s.
  10. Μαλλον εχεις κι εσυ προβλημα αλλα δεν το ξερεις Σε ολες τις LG ο αναλυτικος οδηγος προγραμματος στα καναλια της Digea εμφανιζεται στα Αγγλικα. Ενω στα καναλια της ΕRT DIGITAL εμφανιζεται κανονικα στα Ελληνικα. Πραγμα που οπως εγραψα μαλλον διορθωνεται με το V3.65. Υ.Γ. Και εγω το 3.55 εχω.
  11. Διαβασα οτι στις LG με το V3.65 διορθωνεται το προβλημα γλωσσας στο EPG. Το δοκιμασε καποιος να μας πει;
  12. παιζει κανονικα ηχο στις ματροσκες απλα δεν παιζει αυτες με ηχο DTS... διαβαστε το θεμα απο την αρχη, εχει αναφερθει αρκετες φορες το θεμα, καμια τηλεοραση απο μονη της δεν παιζει DTS, υπαρχουν ομως λυσεις.
  13. @yiannisz3: Φιλε εχει γραφτει αρκετες φορες ως τωρα..... Με το συγκεκριμενο τηλεχειριστηριο δεν χρειαζεται καμια απολυτως επεμβαση στο software ή firmware. Ξεκλειδωνει με τη μια οποιο firmware κι αν εχει η LG σου. Την 32LH3000 εγω την πηρα απο Πλαισο 469 € αλλα υπαρχει πλεον σε περισσοτερα καταστηματα αρκετα φθηνοτερη. Δες ΕΔΩ!!!!
  14. μια απο τα ιδια... πριν απο 2 εβδομαδες αγορασα κι εγω την πρωτη μου LCD. LG φυσικα... αλλα οπως ξερεις ολα αυτα ειναι καθαρα προσωπικα γουστα και επιλογες. Αρα στο τελος εσυ αποφασιζεις...
  • Δημιουργία νέου...