Προς το περιεχόμενο

polixros

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    17
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με polixros

  • Ημερομηνία γέννησης 27/07/1983

polixros's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. polixros

    Νέο Vdsl Router + Ote Tv

    Ναι κανονικά!Το πρόβλημα τελικά ήταν το νεο firmware.Έκανα downgrade στο προηγούμενο και έπαιξε τέλεια!Η TV τώρα είναι άλλο θέμα..... κατάφερα να το κάνω να δείχνει μαύρη εικόνα χωρίς ήχο και όταν αλλάζω κανάλι μου εμφανίζει κανονικά τις πληροφορίες προγράμματος!!!τι μπορεί να φταίει????
  2. polixros

    Νέο Vdsl Router + Ote Tv

    Το πήρα τελικά αλλά δεν κατάφερα ούτε να το κάνω να συγχρονίσει με τη VDSL γραμμή!Αν το αφήσω στο Auto βρίσκει ADSL2+ και συγχρονίζει στα 13 περίπου.Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο για να παίξει στη VDSL?
  3. polixros

    Νέο Vdsl Router + Ote Tv

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Όχι δεν το βλέπω για κάτι πιο ακριβό μοντέλο.Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξω με τα bridge?Και επίσης, τις ίδιες οδηγίες με τα adsl μοντέλα θα ακολουθήσω?
  4. polixros

    Νέο Vdsl Router + Ote Tv

    Καλησπέρα στην παρέα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα νέο(και καλύτερο από το ZTE που δίνει ο ΟΤΕ) vdsl router για σύνδεση ΟΤΕ VDSL 50άρα με IPTV.Γνωρίζω τις δυσκολίες που υπάρχουν με router τρίτων για να παίξει σωστά η τηλεόραση.Έχω δει το Tp-Link TD-W9980 N600 στα 80 ευρώ περίπου.Ξέρει κανείς αν παίζει σωστά?.Έχει να προτείνει κανείς κάποιο άλλο μοντέλο?Ευχαριστώ!
  5. το ξέρω αλλά απο τη στιγμή που παίζει και δεν μου κάνει πρόβλημα το κρατάμε Ναι πανάκριβα είναι!Με την ip προσπαθούσα αλλά απο μόνο του έβγαζε αυτή τη διεύθυνση σαν να έκανε redirect(αν το λέω σωστά).Και όταν μπορούσα και το έβλεπα αυτή τη διεύθυνση έβγαζε....
  6. επειδή πραγματικά μου έσπασε τα νεύρα αποφάσισα να πάω για αλλαγή!πήγα χθές σε Γερμανό και μου το αντικατέστησαν με ενα ΖΤΕ που πάει σφαίρα και δεν εχω κανενα προβλημα!Ευχαριστω peeperman kai poulinos για τη βοήθεια και το χρόνο σας!
  7. ok....θα τρελαθώ!Έκανα hard reset και μόλις άνοιξε το router το είδα κανονικά! Μετά από δυο λεπτά (έκανα refresh τη σελίδα να δω αν θα το χάσει) σταμάτησε να το βλέπει!!!!!! Δεν του έκανα καμία ρύθμιση μετά το reset! απλά refresh στη σελίδα και αυτό ήταν! "Ωχ! Το Google Chrome δεν μπόρεσε να βρει τη διεύθυνση speedport.ip". Να το πάω για αλλαγή???? Όσο για firewall το eset έχω και το είχα κλείσει για να κάνω δοκιμές αλλα και πάλι τίποτα!
  8. Το δοκίμασα και με άλλο pc (laptop) και πάλι το ίδιο.Μέσω του wifi το έβλεπε κανονικά μόλις το έβαζα από το lan τίποτα!Καμία άλλη ιδέα???? :/
  9. ok....μόλις διαπίστωσα ότι από το κινητό μου μέσω του wifi μπορώ και μπαίνω κανονικά στη διαχείριση του router !!!!!!!!τι παίζει??!?!?!?!?
  10. Το δοκίμασα και αυτό!Και πάλι την ίδια ip παίρνει από μόνο του.Δοκίμασα και με άλλα νούμερα(π.χ 192.168.1.3, 192.168.1.50 ,192.168.1.75) αλλά τίποτα! Πάντα παίρνει την 192.168.1.2.... :/
  11. Το δοκίμασα και πάλι το ίδιο.Δεν μπορώ να συνδεθώ. Υπάρχει περίπτωση να είναι από κάποια ρύθμιση του router?
  12. Όχι.Δεν έχω τίποτα άλλο εκτός από το router :/
  13. ok θα το δοκιμάσω και ελπίζω να πιάσει. τι εννοείς extra δίκτυο?
  14. Ναι κανονικά! οι ρυθμίσεις που βάζω είναι : ip: 192.168.1.2 (στατική ip που έχω δώσει στο pc) sub: 255.255.255.0 default gateway: 192.168.1.1 (ip tou router) dns 1: 212.205.212.205 dns 2: 195.170.0.1
  • Δημιουργία νέου...