Προς το περιεχόμενο

wired_1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    242
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με wired_1

  • Ημερομηνία γέννησης 29/03/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.887 προβολές προφίλ

wired_1's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/01/2024 08:37 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άριστη κατάσταση ελάχιστα φορεμένο. Προστασίες σε ώμους και χεριά. Εσωτερική αποσπώμενη επένδυση με φερμουάρ. Νούμερο 42

    120 €

  2. Ενα μικρό ποσό παίζει να γλιτώσουμε από τα τέλη ταξινόμησης που υποτίθεται ότι θα μειωθούν εν οψη εκλογών ! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία !
  3. wired_1

    GPS για φορτηγά

    Αν έχει Sprinter δεν θα χρειαστει καποια ιδιαιτερη εφαρμογη... χωραει παντου αρκει να εχει λιγη εμπειρια και να κοιταει πριν στριψει σε καποιο στενο που του λεει το google maps. Απο Atego και πανω θα χρειαζοταν και σε περιεργες περιοχες οπως κεντρο κτλ.
  4. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου ! Θα το κοιτάξω μόλις βρω ευκαιρία και θα επανερθω..
  5. Έχω μειώσει την ευαισθησία από το dimmer και εβγαλα και το antimask απο τα switch που εχει αλλα δεν. Ειναι στην πισω πλευρα διαμερισματος ισογειο σε ακαλυπτο με λιγα φυτα. Απεναντι υπαρχει παραθυρο με τζαμι και σκεφτηκα μηπως κανει αντανακλαση το φως απο εκει γι'αυτο εβγαλα το antimask. θα πειραματιστω και αλλο αλλα νομιζω οπως λες οτι το υψος ειναι το σημαντικοτερο.
  6. Εγώ έχω θέμα με ένα εξωτερικό ραντάρ... Venitem Faro ip plus. Το πληρωσα παραπανω για να μην εχω ψευδοσυναγερμους αλλα κατεληξα να το κανω συνεχεια bypass γιατι βαραει σε ασχετο χρονο. Με την αντιπροσωπεια που μιλησα μου ειπε οτι τα συγκεκριμενα πρεπει να τοποθετουνται το λιγοτερο 2 μετρα υψος αλλιως "βαρανε".
  7. Πάντως στην επιλογή τραπεζών στο wallet δεν βλεπω πουθενα επιλογη για τραπεζα πειραιως. Alpha εχει , Eurobank εχει... Πειραιως τσου !
  8. Το ιδανικό θα ήταν να έχει όλες αυτές τις δυνατότητες στο μέγεθος όμως της session.
  9. Σου παραθέτω νήμα από τις πιο γνωστές στο χώρο. https://www.g4s.com/el-gr/what-we-do/second-level-page/secure-solutions
  10. Αυτό που ζητάς είναι άμεση επέμβαση σε περίπτωση συναγερμου και χρεώνεται ως επιπλέον παροχή από τις εταιρίες φύλαξης…. Όπως αντίστοιχα το περίπολο που ελέγχει τον χώρο σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
  11. Ονομα εταιριας αεροσκαφων "BOOM" παντως δεν σε κανει να νιωθεις ασφαλεια !!
  12. Τα εγκεφαλικά και τα καρδιακά επισοδεια που έχουμε πάθει με τις τιμές της apple θα έπρεπε να έχουν καταγράφει και αυτά ως πλήγμα στο σύστημα υγείας ! 🤣
  13. wired_1

    Pizza από supermarket

    Pillsbury ζύμη πολύ γευστική και δεν είναι κατεψυγμένη.
  • Δημιουργία νέου...