Προς το περιεχόμενο

Nix_

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    343
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Nix_

  • Ημερομηνία γέννησης 08/09/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Nix_'s Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

215

Φήμη

  1. Τεχνολογικός αναλφαβητισμός εν έτει 2023 στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας...
  2. Μπορείς να το βάλεις στο κινητό, με το Gov.gr wallet, αντί να το έχεις εκτυπωμένο.
  3. Ευχάριστο νέο. Η αλήθεια είναι πως το περίμενα χρόνια ως κάτοχος. Μια ερώτηση - διευκρίνιση: Δηλαδή θα μπορεί κάποιος να αγοράζει από το book store της Apple και, μετά να τα μεταφέρει ώστε να τα διαβάζει στο kindle; (δεν θυμάμαι αν έχουν DRM γιατί έχω χρόνια να αγοράσω βιβλίο εκτός του Ψυχογιού).
  4. Επίσης είναι πολύ πιθανό να δούμε το Apple classical. Τον προηγούμενο αύγουστο είχε αγοράσει μια streaming υπηρεσία κλασικής μουσικής. Υπάρχουν αναφορές στο iOS 15.5 beta, που μας δείχνουν οτι θα το έχουμε σύντομα.
  5. Τι θα γίνει τώρα με τις αγγελίες; Από περιέργεια μπήκα και είδα αγγελίες από Passport, 200 -300€... Θα έχουν μεγάλο πρόβλημα όσοι δεν πούλησαν ενώ το έχουν βάλει αγγελία. Τυχεροί αυτοί που πρόλαβαν (να τα δώσουν) έστω και μια μέρα πριν την ανακοίνωση.
  6. Όντως το Samsung σου μετράει την πίεση; Σοβαρά ρωτάω.
  7. Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν. Πραγματικά το είχα εύλογη απορία! Νομίζω επίσης πως και το δυστύχημα του Challenger έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επιβράδυνση της εξέλιξης. Πήγαν αρκετά project πίσω ίσως. Δεν ήταν επιχείρημα αλλά απορία. Επίσης μην κάνεις λογικό άλμα και βγάζεις αυθαίρετο συμπέρασμα.
  8. Αφού η πρώτη προσελήνωση έγινε το 1969, γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να το επαναλάβουμε και τώρα 52 χρόνια μετά;
  9. Καλό παράδεισο στον άνθρωπο. Πρόσεφερε στην γενικότερη εξέλιξη των μικρο-υπολογιστών και όχι μόνο. Το συγκεκριμένο μπάσκετ Fernando Martin το είχα ξεπατώσει στον Amstrad 6128... Αυτό το "Jugador" μου έχει μείνει ακόμα και σήμερα!
  10. Ο,τι και να λέμε είναι θετικό από κάθε άποψη. Ειδικά όταν προσφέρεται στην ίδια τιμή. Όπως είπε και ένας φίλος πιο πριν, για κάποιον που έχει - θα πάρει το apple tv και το κουμπώσει πάνω σε τηλεώραση και Hi Fi, θα το ευχαριστηθεί και με το παραπάνω. Όσο για το spatial audio δεν είναι κάτι εντελώς καινούριο στη μουσική. Υπήρχε και θα υπάρχει το binaural audio, που είναι κυρίως για χρήση με ακουστικά. Όταν βάλεις καλά ακουστικά και ακούσεις ένα binaural album, τότε καταλαβαίνεις τη διαφορά. Βυθίζεσαι στον ήχο... Πρόσφατο binaural album (εκτός απο την κανονική stereo έκδοση) είναι το Amazônia του Ζαν Μισέλ Ζαρ. Είτε το λέμε spatial, είτε 360 reality audio (tidal, spotify, SONY) είναι παρόμοια πράγματα. Απολαύστε τη μουσική 🙂
  11. Αυτό με το καλιμπράρισμα του κινητού είναι όντως χρήσιμη προσθήκη. Θα ήταν ωραίο να ενσωματώσουν κάτι τέτοιο "παραδοσιακοί κατασκευαστές" τηλεοράσεων που έχουν και mobile τμήμα, όπως SONY, Samsung και άλλοι.
  12. Ναι υπάρχει παραπλήσιο. Freestyle libre λέγεται αλλά χρειάζεται και έναν αισθητήρα που κολλάει στο μπράτσο. Υπάρχει και Ελλάδα και οι αισθητήρες που χρειάζονται κάθε μήνα, γράφονται στον ΕΟΠΥΥ. Αν θέλεις να δεις πως λειτουργεί, ψαξε το στο youtube!
  13. Έχει μεταφερθεί κάποιος σε revolut bank; Είναι μεγάλη διαδικασία, ποια τα οφέλη; Για Ελλάδα μιλάω.
  • Δημιουργία νέου...