Προς το περιεχόμενο

fearwhatnow

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.529
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με fearwhatnow

  • Ημερομηνία γέννησης 07/05/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

fearwhatnow's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

446

Φήμη

  1. Παρε αλλον τερματοφυλακα. Ειναι τραγικος αυτος που εχεις στο positioning. Κοιτα που βρισκεται την ωρα της σεντρας-σουτ. Παρε τον Cech. Για να τον δωσουν θα σας ζητησουν καμια 3000 αιγοπροβατα, 12 αλογα κουρσας, 6 σκυλια κουρσας, 50 βαρελια τσιπουρο ανευ και την Μαλαμω του μπαρμπα Μητρου. Οχι την γαιδαρα, την κορη.
  2. fearwhatnow

    Mortal Kombat X

    Σε εταιρα την ανεθεσε αλλα εγινε μια φασαρια με τον νταβα.
  3. fearwhatnow

    Dragon's Dogma: Dark Arisen [PC]

    Και οχι μονο αυτο, δεν εχει ουδεμια σχεση με W3. Υπαρχει ολοκληρη φιλοσοφια με τους pawns, μπορεις να αλλαζεις class στην μεση του παιχνιδιου κλπ. Βεβαια αρκει ενα βιντεο στο YT για να δει καποιος περι τινος προκειται αλλα που να τρεχεις τωρα να βλεπεις βιντεα...
  4. fearwhatnow

    Dragon's Dogma: Dark Arisen [PC]

    Το μονο κοινο με το Witcher ειναι οτι και στα δυο παιχνιδια εχει σπαθια... Το παιχνιδι ειναι στα χναρια του Gothic και οχι του Witcher.
  5. fearwhatnow

    Steam - Official Topic

    Δικιο εχεις. Υπαρχουν μαλιστα πολλοι που δεν εχουν ιδεα οτι υπαρχουν key stores.
  6. fearwhatnow

    Steam - Official Topic

    Της πλακας sales. Εκει στην Valve πρεπει να καταλαβουν οτι οι προσφορες τους θα πρεπει να εχουν χαρακτηριστικα flash sales με γενναιοδωρες εκπτωσεις και επισης να ανταγωνιζονται τα key stores.
  7. Μαλλον εννοειτε το Sword Coast Legends το οποιο ειναι....ΤΡΑΓΙΚΟ. Το PoE ειναι παιχνιδαρα. Μαζι με το D: OS προκειται για τα καλυτερα CRPGs αυτης της γενιας.
  8. fearwhatnow

    Ταβλι "Παλαμηδης"

    Στανταρ. Αλλωστε επαιξα και με χειροκινητη εισαγωγη και η ΑΙ ειναι η καλυτερη με διαφορα. Εχασα αρκετα παιχνιδια Φευγα και Πλακωτο, αλλα με χειροκινητο ζαρι κερδισα περισσοτερα οποτε μπηκα σε σκεψεις σχετικα με τους randomizers.
  9. fearwhatnow

    Ταβλι "Παλαμηδης"

    Τελευταια εχω παιξει αρκετες παρτιδες με αυτο το Ταβλι που περιεχει ολες τις παραλλαγες και μαλιστα προσφατα κερδισε το βραβειο στο αντιστοιχο παγκοσμιο πρωταθλημα. Το επιπεδο του πραγματι στο Φευγα και στο Πλακωτο ειναι εξαιρετικο (σαφως καλυτερο και απο το Leon), στις Πορτες δεν το χρησιμοποιησα πολυ αλλα αφου εχει υψηλο επιπεδο στα αλλα 2 σιγουρα θα ειναι σουπερ και εκει. Το προγραμμα ειναι freeware. Υποστηριζει δημιουργια ζαριων απο Mersenne, Fibonacci και Ranlux. Παρολο ομως που ειναι τυχαια η δημιουργια ζαριων σε καποιες στιγμες δινει την εντυπωση προκαθορισμενης ζαριας, αλλα μου ειναι αδυνατο να το αποδειξω. Φανταζομαι οτι ειναι 100% τυχαια, αλλα κραταω καποιες επιφυλαξεις. Οποιος μπορει να το δοκιμασει και εχει γνωσεις απο pseudorandom number generators ισως μπορει να δωσει τα φωτα του. Εννοειται φυσικα οτι εχει και χειροκινητη επιλογη ζαριου.
  10. fearwhatnow

    Steam - Official Topic

    Σωστα. Βασικα δεν πιστευω να ειναι καποιος τοσο αδαης/αφελης/παλαβος (βαλε ο,τι θες) που να σωνει το στοιχεια της καρτας του για μελλοντικη χρηση. Επισης πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να δωσει και πραγματικα προσωπικα στοιχεια, οπως τηλεφωνο εκτος και αν ανακαλυψε μολις το διαδικτυο και πιστευει οτι ολος ο κοσμος ειναι πιστοι φιλοι του...
  11. fearwhatnow

    Rocket League

    Οταν το παρετε add με να παιξουμε: Fake Empire Ειναι το μοναδικο multiplayer παιχνιδι που παιζω και ευχαριστιεμαι.
  12. Εχω καιρο να παιξω αλλα εστω και αν υπαρχουν exploits στο team talk μην τα χρησιμοποιειτε ρε παιδια. Βαλτε το στο automatic ή σε οποια αλλη ρυθμιση εχει και μην κανετε εσεις τα team talks. Προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα με τις εκβασεις των παιχνιδιων, αλλοτε εχανε αλλοτε κερδιζα. Ε ποδοσφαιρο ειναι αυτο,
  13. fearwhatnow

    NBA 2k16

    Μετα το νεο χθεσινο patch αγγιζει τα επιπεδα του τελειου το παιχνιδι.
  • Δημιουργία νέου...