Προς το περιεχόμενο

HaVaNeZoS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    51
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με HaVaNeZoS

  • Ημερομηνία γέννησης 03/06/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.227 προβολές προφίλ

HaVaNeZoS's Achievements

  1. HaVaNeZoS

    30 χρόνια Nintendo Game Boy

    Το GameBoy Color ξεχάσατε στο τέλος, πρίν το Advance...!
  2. Έτσι ακριβώς έρχεται το αυχενικό για πλάκα και χωρίς να το καταλάβεις...!
  3. Δοκίμασα με απευθείας Ελληνικά και πάλι δε φέρνει αποτέλεσμα...για τεστάρισμα μάλιστα στη σελίδα αποτελεσμάτων έχω ένα απλό <span> ώστε να τυπώνω εκεί τη μεταβλητή που δίνω στο query και εκεί το εμφανίζει κανονικά ενώ το query δε το δέχεται... Ο έλεγχος που κάνω για null στο jsp με jstl πάλι είναι με το <c:choose> και με <c:when test="$(empty result)">...οταν είναι empty δεν κάνει την ενέργεια που του γράφω απο κάτω ενω αντίθετα οταν έχει κάποιο στοιχείο κ το ελέγχω με not empty στο test δουλεύει μια χαρά... ********************************************************************************************************** Το έλυσα τελικά το πρόβλημα απο τις ρυθμίσεις της MySQL και απο το my.ini που μπορείς να χειριστείς μέσα απο το xampp και απο εκεί βρήκα και άλλαξα το encoding σε UTF-8 και όλα δουλεύουν τέλεια! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου nucleus!
  4. Γειά χαρά παίδες! Εχω το εξής πρόβλημα, γράφω τον παρακάτω κώδικα μέσα σε ένα JSP αρχείο... <% request.setCharacterEncoding("UTF-8"); String res = request.getParameter("test"); %> <sql:query var="result" dataSource="${connection}"> SELECT * FROM table WHERE var="<%=res %> </sql:query> Τα προβλήματα που έχω λοιπόν είναι 2: 1)Οταν το String res έχει κάποια λέξη στα Αγγλικά γραμμένη π.χ. test δουλεύει άψογα και το βρίσκει σωστά, όταν όμως είναι γραμμένη στα Ελληνικά π.χ. τεστ παρα του οτι υπάρχει μέσα στοιχείο με το όνομα "τεστ" δε μου το εμφανίζει... 2)Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο ώστε οταν το SELECT δεν βρίσκει αποτέλεσμα να δίνει NULL τιμή στο var="result" ? P.S. : Για να σας γλυτώσω απο κόπο και το <@page ...> έχω charset και το pageEncoding me UTF-8 αλλά και στο <meta...> charset με UTF-8 , Collation της βάσης και όλων των tables είναι utf8 general ci...καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει...?
  5. Φούντο η KONAMI??? Είναι δυνατό να χάσει το τρένο σε αυτές τις 2 κονσόλες χώρια και του PS Vita για εναν απο τους πιο κερδοφόρους,εάν όχι τον πιο κερδοφόρο,τίτλο της???...
  6. Ποιο ακριβως λεξικο ψαχνεις?!?!Γιατι αν το "***->εφηυρες<-***" (εσυ το εφηυρες και ποιος το κανει αυτο??? Ο Ε... ???) εσυ το ψεματακι τοτε μπραβο σου!
  7. Πως λεγεται αυτος που ανακαλυπτει - δημιουργει νεα πραγματα πανω σε καποια επιστημη???Οχι επιστημονας αλλα κατι αλλο που αρχιζει στα Ελληνικα απο "Ε" αλλα στα Αγγλικα απο "I" !!! Ηταν και ο Γκραχαμ Μπελ για το τηλεφωνο...Δε νομιζω οτι υπαρχει κατι περισσοτερο απο το να σου πουμε την λεξη!
  8. Ευκολακι διαγωνισμος αλλα το 2ο μου πηρε λιγη ωρα για κ*λολεξη !!!Καλη επιτυχια σε ολους!!!
  • Δημιουργία νέου...