Προς το περιεχόμενο

Absinthe

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    103
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Absinthe

  • Ημερομηνία γέννησης 08/05/1981

Absinthe's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Δεν ειναι καλυτερες οι ρομ τριτων κατασκευταστων? Ετσι ειχα την εντυπωση. Επισης, αν εχω στοκ ρομ, μπορω να περασω σπασμενες εφαρμογες (οπως με το jailbreak του iphone)? Το βλεπω να ερχεται, θα μου σπασει τα νευρα ο διαολος τουτος.
  2. Προσφατα αγορασα το galaxy s και επειδη εχω ενα φιλο που με εχει ζαλισει να αλλαξω ρομ γιατι λεει οτι θα δω τεραστια διαφορα θελω να ρωτησω ποια rom θεωρειται αυτη τη στιγμη η καλυτερη (και γιατι) για να του περασω? Ειναι καλυτερο να περασω στοκ ρομ της σαμσουνγκ ή να παω σε ρομ τριτων κατασκευαστων?
  3. Absinthe

    The Event

    Για Τσαρλι -ροουλ μοντελ- Χαρπερ, ευτυχως υπαρχουν παρα πολλα εκατομμυρια ανα τον κοσμο που διαφωνουν μαζι σου. Μλκ εγω πιστευω ζηλευεις. Και Τσαρλι. Και Σπυροπουλο.
  4. Absinthe

    The Event

    Σοβαρα τωρα. Θα καεις στην κολαση.
  5. Absinthe

    Διαιτησία

    Ρε ερωδιε τι ειναι αυτα που γραφεις? Ξαναδιαβασε το ποστ σου μετα απο 1 ωρα και ειμαι βεβαιος οτι θα το κανεις εντιτ.
  6. Στιλγκαρ και πανο2000τζιαρ οταν λετε πειραγμα και tweaking με ποιον ακριβως τροπο το εννοειτε? Με καποιο συγκεκριμενο προγραμμα? Να ανεβασω τα mhz δηλαδη? Και θα γινει καλυτερη σε αποδοση απο την 5650 με ασφαλεια και απροβληματιστα?
  7. Ευχαριστω για την απαντηση. Τις οθονες του ΕΒ1Ζ1 και του f11m1 τις εχεις δει διπλα διπλα και σου φανηκε καλυτερη ή απλως κρινεις απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους (vaio display plus)? Απλως, το θεμα ειναι οτι επειδη θα το παρω τσαμπα το λαπτοπ λογω επιδοτησης, δε με νοιαζει αν αξιζει τα λεφτα του ή οχι. Θελω απλως το καλυτερο μεταξυ eb1z1 και f11m1 χωρις να με νοιαζει καθολου η τιμη τους (αφου δε θα πληρωσω εγω). Αν δεν ηταν η καρτα γραφικων θα ειχα παρει ηδη το f11m1, αλλα τωρα το σκεφτομαι. Ειναι τοσο καλυτερη η 5650 (ακομα και υποχρονισμενη) απο την gt 330?
  8. Καλυτερη απο αυτη του vaio f11m1? Εισαι σιγουρος? Στιλγκαρ, σε σημειο να γινεται ενοχλητικος ο ηχος σε ησυχο δωματιο? Εχετε ακουσει για αναβαθμιση το επομενο διμηνο? Βασικα ειμαι μεταξυ του eb1z1 και του f11m1 χωρις να με νοιαζει η διαφορα χρηματων. Μαλλον προτιμω το f11m1, αλλα το eb1z1 εχει καλυτερη καρτα γραφικων και κολλαω.
  9. Επειδη σκεφτομαι να αντικαταστησω το μπρικι που εχω γιατι δε μου πετυχαινει τις φουσκαλες στον ελληνικο, θελω να κανω καναδυο ερωτησουλες σε αυτους που εχουν το EB1Z1, δηλαδη αυτο με την fullhd οθονη. Καταρχην, ειστε ικανοποιημενοι απο την οθονη? Γιατι του eb1s1 (hd ready) η οθονη που ειδα στο πλαισιο ηταν τραγικη. Σκοτεινη και με χαλια γωνιες θεασης. Μοιαζει καθολου με την οθονη του vaio f11m1 που μου αρεσει αρκετα και το σκεφτομαι επισης για αγορα? Υποψιν, δε με πειραζει το glossy. Επισης, πως παει απο θορυβο, θερμοκρασια και μπαταρια? Ειδικα απο θορυβο. Τελος, παιζει καμια αναβαθμιση του μεσα στον Ιουνιο απο την σονυ?
  10. Δε διαβασα προηγουμενα ποστς αρχαγγελε. Ωραια ταινια, κυριως λογω ερμηνειας Πατσινο. Απο την ιδια ταινια " the day we stop looking, is the day we die". [ame]http://www.youtube.com/watch?v=in5EPHVgcXg[/ame] 1''35
  11. Scent of a woman, Al Pacino: "What life? I got no life. I am in the dark here. Do you understand?" [ame]http://www.youtube.com/watch?v=2rCyYbcR5to[/ame] 0''30 Οπως επισης και ο μονολογος του στο τελος της ταινιας, αλλα δεν ειναι ατακα.
  12. Για αυτο μιλαμε για συνταξεις ιδιωτικου τομεα. Για να πεινασει ο Μητσοτακης και ο καραβανας.
  • Δημιουργία νέου...