Προς το περιεχόμενο

kmarios

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    686
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kmarios

  • Ημερομηνία γέννησης 04/02/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.494 προβολές προφίλ

kmarios's Achievements

  1. kmarios

    Ψάχνω για...

    σε κατάστημα/αποθήκη με είδη υγιεινής θα βρεις - είχα πάρει πριν πολύ καιρό.
  2. Τα νέα ειδικά τέλη εκτελωνισμου έχουν αναρτηθεί εδώ https://www.elta.gr/Portals/0/Files/4_Idika teli ektelonismou_Gr_07_2021 (2)_1.pdf
  3. δεν πέρασε κάποιο έλεγχο στο αεροδρόμιο. Μου έτυχε 2 φορές το τελευταίο διάστημα και έκανε περίπου 1+ μήνα για να επιστρέψει στον πωλητή.
  4. --- Η νέα αυτή διαδικασία, εφόσον τα αντικείμενα αξίας μέχρι 150€ έχουν αποσταλεί από τις χώρες, με ευθύνη του αποστολέα, με όλες τις προβλεπόμενες υποχρεωτικές πληροφορίες σε ηλεκτρονική μορφή ή μέσω του καθεστώτος IOSS, δεν θα επιφέρει κάποια επιβάρυνση από τα ΕΛΤΑ για τον εκτελωνισμό τους. Ενδεχόμενες χρεώσεις για εργασίες εκτελωνισμού θα υπάρξουν μόνο για όσα αντικείμενα δεν συνοδεύονται από τις απαραίτητες ηλεκτρονικές πληροφορίες και στην περίπτωση δειγματοληπτικού ελέγχου, σύμφωνα με τις διαδικασίες που επιβάλει η ΑΑΔΕ. --- αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι για αγορές από ebay/ali θα είναι υπεύθυνος ο παραλήπτης για απόδοση ΦΠΑ+ ενδεχόμενα έξοδα εκτελωνισμού.
  5. το είχα πάρει δώρο από προσφορά του Γερμανού μαζί με το laptop. Δεν έχει πάθει κάτι σε 2+ χρόνια χρήσης.
  6. εδώ δεν έδωσαν το tv box με 30 Ε MediaMarkt - XIAOMI Mi TV Box [εξέλιξη] θα δώσουν ηχομπάρα
  7. εμένα ούτε φωνή ούτε ακρόαση
  8. Επαναφέρω το θέμα, μιας και το αρχικό πόστ της προσφοράς έχει σβηστεί. Υπάρχει κάποιος που παρέλαβε από MediaMarkt το XIAOMI Mi TV Box στην τιμή των 30e ? Έιχε μπει σε προσφορά απο MediaMarkt το XIAOMI Mi TV Box στις 22 - 23 Αυγούστου στην τιμή των 30e. Η αγορά μου, από 23.08.2020, έχει ακόμα το μήνυμα ¨Οι άνθρωποί μας εργάζονται σκληρά για σένα και τα προϊόντα σου "
  9. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://openwrt.org/docs/guide-user/services/print_server/p910ndprinterserver&ved=2ahUKEwiOpvmzr7vrAhVD0uAKHRviA_IQFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw2T8_hZAq-IYwqH72_lTVHj
  10. Και εγώ το ίδιο. Το έχω πάνω σε ρούτερ με openwrt και παίζει δυκτιακα χωρίς κολλήματα
  11. Καταλαβαίνεις ότι αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί, έτσι ?
  • Δημιουργία νέου...