Προς το περιεχόμενο

panagath

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    97
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με panagath

  • Ημερομηνία γέννησης 14/01/1988

panagath's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Παιδιά στο iPhone και στο iPad ΜΠΟΡΕΙΣ/ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ με την παλιά εφαρμογή να συνεχίσεις να ακούς ενώ η εφαρμογή ήταν στο παρασκήνιο. Η διαδικασία ειναι η εξής: -Ανοίγεις ένα video και πατάς play. -Πατάς home button για να βγεις -Πατάς 2 home button για να μπεις στο multitask -Σέρνεις δεξιά τα apps (σύρσιμο δαχτύλου από αριστερά προς δεξιά) για να μπεις στις ρυθμίσεις ήχου και προσανατολισμού -ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ iPod που θα είχε κανονικά εκεί, έχει το YOUTUBE. -Μπορείς να πατήσεις play για να συνεχίσει να παίζει το τραγούδι, όπως θα γινόταν με το iPod!!!
  2. Παιδία, επειδή θέλω να κρατήσω τον επεξεργαστή μου (Core 2 quad Q6600) και να αλλάξω μητρική να πάω σε ddr3, θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια στην αγορά που να έχει και υποδοχή για 2 κάρτες γραφικών. Λόγω 3 monitors + 1 TV στο pc, το έχω με 2 κάρτες γραφικών, (9800GT και 7600GS). Υπάρχει κάποια μητρική με ddr3 που να με εξυπηρετεί?
  3. +1!!! Καλό σαν σκέψη ρε παιδιά. Αλλά σε κάθε φάση έχεις μια συσκευή , όχι 3. Τι θα γίνει αν μας ΚΑΛΕΣΕΙ κάποιος την ώρα που το έχουμε σε σύνδεση νετβοοκ?? Βγάλε το ταβλετ, μετά άνοιξε το καπάκι, βγάλε το κινητό , περίμενε να τα καταλάβει αυτά για να απαντήσεις....
  4. Η apple στο ios δεν επιτρέπει σε ΚΑΜΙΑ εφαρμογή να έχει προσβαση σε πόρους και στοιχεία μνήμης έξω από την ίδια. Όλες οι εφαρμογές λειτουργούν με ότι έχουν οι ίδιες και δε μπορούν να αλληλεπιδράσουν και να ελέγχει η μία την άλλη. Γι αυτό και δεν υπάρχει εφαρμογή sms manager που να παίρνει τα sms και να τα διαχειρίζεται αυτή κτλ. Τώρα αν το κάνεις jailbreak αλλάζει το θέμα.
  5. Βασικά θα είναι φοβαερό για όσους οδηγούμε μηχανή. Γιατί τώρα πρέπει να σταματάμε στα πάντα.
  6. Εγώ δε βρίσκω το Voice Search Button. Το mic μου είναι κανονικά συνδεδεμένο.
  7. Εγώ παιδιά με μια γραμμή περί τα πραγματικά 24Download αλλά να είχε και 24 upload μια χαρα ευχαριστημένος θα ήμουν με τα σημερινά, αυριανά και γενικά τα δεδομένα που θα επικρατούν για τα επόμενα 2 χρονάκια. Μετά τα επόμενα 2 χρονάκια αν έρθει κάποια τεχνολογία real 3D HD μπορεί να θέλει καλύτερες γραμμές. Το σημαντικότερο για μένα είναι να αυξηθεί το UPLOAD και να μειωθούν τα pings.
  8. Για κοιτάξτε το video εδώ κάτω . Για μένα αυτές οι ταχύτητες είναι το κάτι το τρομερό αν λάβω υπόψιν ότι τώρα κάνω copy στο pc μου με 24MB/s ενώ στο video με το Thunderbolt παίζει στα 700+MB/s !!!
  9. Πάει για κλείσιμο η ΝΟΚΙΑ με M$ λειτουργικό :P:P
  10. Δεν το έχουν σκεφτεί καλά μάλλον αυτοί οι τύποι!! Τώρα που θα το μάθει αυτό ο Μουμπάρακ θα τους κόψει και τα τηλέφωνα!!!!
  11. Παιδιά αυτή η οδηγία σημαίνει τέλος σε torrents,limewire, mp3, ταινίες κλπ. ή μου φαίνεται?
  12. Παιδιά , αν συνενοηθούμε ΟΛΟΙ εδώ και ετοιμαστούμε και μια συγκεκριμένη μέρα στείλουμε καταγγελίες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στην ΕΕΤΤ, κ πήξουν λιγάκι με μαζεμένες καταγγελίες για την forthnet ίσως κάτι παει να γίνει. Ξέρω ότι δεν υπάρχει να αλλάξει κάτι βραχυχρόνια, αλλά ίσως αν το δοκιμάζαμε όλοι μαζί, και πανε την ίδια μερα 100-200-300-500?? καταγγελίες, όλο και κάτι θα καταλλάβουν ότι τους κράζουμε. Τι λετε?
  13. panagath

    Pro Evolution Soccer 6

    Paidia to online game tou pes6 einai GTP. Polu xalia.Exo grammi 2048/256 kai pali kanei 2 ores na mpei apo to ena menu sto allo. An katafero kai ksekiniso paixnidi exei ena mikro lag to opoio bebaia einai arketo oste na kaneis to lathos sthn amyna syxna ka na se adeiasei o allos...KAI tora to pio shmantiko...den exo paiksei 2o imixrono....olo Connection Lost...Einai GTP...Sto 360 einai polu kalo to paixnidi alla exei elleipseis k basika to online sthn ellada...
  14. panagath

    Pro Evolution Soccer 6

    Ok file...tha to dokimaso...arkei na paizei Online...
  15. panagath

    Pro Evolution Soccer 6

    Poio No DVD arxeio re file???AUTHENTIKO sou leo to phra...den exei NO DVD kai tetoia...Otan trexo to paixnidi mou leei pes6.exe has encountered a serious error and has to close....Ti na kano??? Mobo: Asus P5GD2 -X Graf: MSI NX7600GS 256mb 1x 512MB ram
  • Δημιουργία νέου...