Προς το περιεχόμενο

-WISE-

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.031
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με -WISE-

  • Ημερομηνία γέννησης 17/05/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Τοποθεσία
    Park Linkin

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.386 προβολές προφίλ
  1. -WISE-

    Αγορα απο perishop

    Εχθές γλίτωσα οριακά έναν συνάδελφό μου που έψαχνε κινητό για τη γυναίκα του. Του πρότεινα 3 στο budget που μου έθεσε και ξαφνικά μου στέλνει link για το ένα από το Perishop... Οκ, τον συγκεκριμένο τον "έσωσα". Καταλαβαίνετε, όμως, πόσοι ανυποψίαστοι άνθρωποι εξακολουθούν να την πατάνε καθημερινά.
  2. -WISE-

    PlayStation Plus [PS Plus]

    Μπες από το app και δοκίμασε.
  3. -WISE-

    Αγορα απο perishop

    Πάντως ο τύπος έχει και λίγο άγνοια κινδύνου να το πω; Θράσος να το πω; Από,τι καταλαβαίνω είναι στο μαγαζί κανονικά και αν πας τον πετυχαίνεις. Εγώ αν ήμουν τόσο χωμένος, με τόσο αγανακτισμένους πελάτες θα κρυβόμουν σε άλλη πόλη μην με πάρουν στο κυνήγι.
  4. -WISE-

    Αγορα απο perishop

    Πάντως με ξεπερνάει που βλέπω ότι πολλοί λένε ότι πήγαν από εκεί ή έχουν άτομο που έστειλαν και στην πρώτη π$πα που είπε ο Περηφάνης είπανε "εντάξει ευχαριστώ πολύ" και φύγανε χωρίς τσαμπουκά. Δεν έχει βρεθεί ένας να τον απειλήσει από κοντά; Να του πει δύο λόγια σε όχι τόσο ήρεμο ύφος; Πολύ πολιτισμό βλέπω σε περιπτώσεις που ο συγκεκριμένος κύριος δουλεύει κόσμο ψιλό γαζί. Εν τω μεταξύ χθες μπήκα και διάβαζα τις απαντήσεις του στις αρνητικές αξιολογήσεις και ήταν μέσα στην ειρωνεία και στο κακό.
  5. -WISE-

    PlayStation Plus [PS Plus]

    Αρκεί, βέβαια, να μην το βγάλουν αμέσως το 2Κ όπως κάνανε με το 23.
  6. -WISE-

    The Last of Us part 2

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/03/2024 05:11 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αναζητώ Last of us Part 2 για PS4 Προτιμώ συνάντηση Αθήνα για άμεση συναλλαγή αλλιώς αποστολή με Box Now. Διαθέτω 15 ευρώ Ευχαριστώ.

    15 €

  7. Είναι σε όλους τους παρόχους. Εγώ έχω Cote και με έχουν γονατίσει εδώ και 3 ημέρες αριθμοί από 698 που λένε το ίδιο παραμύθι με το iPhone και το Paypal
  8. -WISE-

    Nintendo Switch Topic v3

    Καλησπέρα παίδες. Που αποθηκεύονται τα saves των παιχνιδιών; Κάρτα μνήμης ή εσωτερική; Θέλω να κάνω back up τα saves και δεν έχω ιδέα πως γίνεται. Δεν θέλω να τα σώσω στο cloud αλλά locally.
  9. Για βάλε κανέναν αριθμό εδώ γιατί και εμένα τις τελευταίες δύο ημέρες με έχουν γονατίσει στις κλήσεις κινητά που ξεκινάνε από 698. Περιμένω κάτι κούριερ αυτές τις ημέρες και το σηκώνω δυστυχώς και σκάει αγγλική φωνή από μέσα (bot) ότι κέρδισα ένα iPhone.
  10. Αν δεν κάνω λάθος (τουλάχιστον στην Cosmote έτσι γίνεται) ο πρώτος λογαριασμός είναι προπληρωμή δύο μηνών.
  11. -WISE-

    PS5 Portal

    Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι ούτε θα το προσέχεις και δεν θα ενοχλεί έτσι όπως είναι δομημένο το Portal.
  12. -WISE-

    PS5 Portal

    Δεν θα μπορούσε άραγε να γίνει χρήση OTG στη θύρα φόρτισης;
  13. -WISE-

    PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

    Μάλλον τα έπαιξε ο σκληρός της κονσόλας των ανιψιών μου γιατί βγάζει σε όλα τα παιχνίδια ένδειξη για κατεστραμμένα αρχεία. Θυμίστε μου τα specs που χρειάζεται να έχει ο hdd για να τον αντικαταστήσω.
  14. -WISE-

    Ενδοεπικοινωνία Μωρού

    Και αν θέλουν να είναι στο σαλόνι οι γονείς και να βλέπουν τηλεόραση και το παιδί να κοιμάται στο δωμάτιο; Εκτός και αν εννοείς ότι τα νεογέννητα γενικώς είναι συνέχεια κολλημένα στην μητέρα οπότε δεν υπάρχει και λόγος για ενδοεπικοινωνία. Σε αυτό συμφωνώ. Ο δικός μας τους πρώτους μήνες κάθε λίγη ώρα ξυπνούσε οπότε ήμασταν και οι δύο από πάνω του συνέχεια. Βέβαια υπάρχουν και μωράκια που κοιμούνται σερί από νεογέννητα. Και εμείς, πάντως, με μία Xiaomi του 25ευρου κάνουμε τη δουλειά μας. Τον παρακολουθούμε από όλες τις συσκευές μας ανά πάσα στιγμή. Μας βολεύει πχ να βλέπουμε ταινίες στο σαλόνι και να έχουμε την κάμερα στο τάμπλετ.
  • Δημιουργία νέου...