Προς το περιεχόμενο

HYPER_piccolo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    52
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με HYPER_piccolo

  • Ημερομηνία γέννησης 01/03/1983

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

HYPER_piccolo's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. walkersw δεν σε επιασα απο τον λαιμο για να με βοηθησεις, αν δεν θελεις, απλα μην ασχολεισαι...
  2. Τα καλωδια και τα δυο ειναι DVI to HDMI (απο υπολογιστη σε τηλεωραση) Το εχω δοκιμασει σε τηλεωραση panasonic 55" σε τηλεωραση philips 42" σε μονιτορ PC acer 17" και σε αλλο ενα μονιτορ PC sony 17" Εχτες ηταν εδω ο αδερφος, και κοιταζαμε παλι τον υπολογιστη, τελικα τον διακλαδωτη τον εχω βαλει στο 8απλο PCIe στην καρτα γραφικων. Το Motherboard παιρνει ρευμα απευθειας απο το καλωδιο του τροφοδοτικου. Οσο αναφορα βιδες και καλωδια ολα ειναι στερεωμενα με ζιπακια, τιποτα δεν κουναει ολα ειναι πολυ προσεγμενα (καινουριος υπολογιστης, παντα προσεχεις στην αρχη) Για τον στατικο ηλεκτρισμο δεν γνωριζω να πω κατι παραπανω απο το οντι φορουσα μια φουτερ μπλουζα και το εφτιαχνα στο χαλι μου πανω... εφοσον μου λες οτι δεν υπαρχει λυση τοτε το προσπερναμε. Οσο αναφορα την συχνοτητα που το κανει. ο υπολογιστης απο οτι μου ειπε ο αδερφος μου ανοιγε μια φορα την μερα το απογευμα οταν σχολουσε απο την δουλεια, και του το εκανε συνεχεια. Εχτες ομως που ειχα εδω τον υπολογιστη, ενω οσο τον εφτιαχνα, και του περνουσα προγραμματα, που εκανε περισσοτερα απο 10 restart, ποτε δεν κολησε, στο πρωτο ανοιγμα το εκανε, φους τα ανεμηστηρακια, σημα δεν εδινε στην οθονη, και η κλασικη διαδικασια, κλεισιμο ανοιγμα και ολα καλα. για την υπολοιπη μερα και την επομενη που τον ειχα, δεν το ξαναεκανε, ακομα και οταν δοκιμασα την δευτερη οθονη (philips) ανοιξε κανονικα. Και το απογευμα εχτες που τον ανοιξε ξανα, παλι ανοιξε σωστα (σε αλλη τηλεωραση LG 21") Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι το προβλημα εμφανιζεται συνηθως μετα απο πολλες ωρες που ειναι κλειστος ο υπολογιστης, και μονο στο πρωτο ανοιγμα, μετα σε restart, η σε shut down καποιων λεπτων, ανοιγει κανονικα. Για εμενα το μονο που μου μενει να κανω ειναι να αλαξω την καρτα γραφικων μιας και εχουμε και οι δυο nvidia και να δω αν θα το ξανακανει. Απο εκει και περα το μονο που μενει ειναι η τροφοδοσια, νεμεν ειναι 1000αρι το τροφοδοτικο, αλλα δεν ειναι καποια γνωστη μαρκα, (corsair, coolmaster) Αν ειναι τοσο απαραιτητο το στησιμο του υπολογιστη θα το ποσταρω οταν ξαναφερει τον υπολογιστη γιατι δεν θυμαμαι τι ακριβως εχει επανω.
  3. Καταρχας ευχαριστω που απαντησες. Να πω και εγω με την σειρα μου οτι νεμεν με βοηθας, αλλα δεν θα ηταν ασχημο να λειπει και η ειρωνια, τελως παντων. Νομιζω οτι ειμουν κατατοπιστηκοτατος, ειπα το τι κανει, ποτε το κανει, και ποιες λυσεις εχω δοκιμασει, οπως και την δικη μου αποψη στο τι μπορει να φταιει. Για το καλωδιο επισης ειναι παρα πολυ απλο, συνηθως λενε οτι πληρωσεις παιρνεις, και για να βγαλω απο την συζητηση την απαντηση απο καποιον "δοκιμασες να αλαξεις καλωδιο" γιαυτο το ειπα, και απλα τυχαινει το ενα να ειναι φτηνο και το αλλο ακριβο... Τροφοδοσια εχω βαλει επανω 1000αρι τροφοδοτικο, με την μονη λεπτομερια επειδη δεν εφταναν τα PCI-e χρησημοποιησα εναν διακλαδωτη να παρω ρευμα απο δυο IDE για το motherboard. Οταν λες στατικος, πως ελεγχεται? και πως μπορω να τον "διωξω" ? Ευχαριστω για την βοηθεια, θα δοκιμασω να ανοιξω τον υπολογιστη βγαζοντας τα περισσοτερα (rom,ανεμηστηρακια,καρτα γραφικων(μιας και εχει και onboard) να δω αν συνεχισει να κανει λαδιες.
  4. Γεια σας παιδια, πριν μερικες μερες εφτιαξα εναν υπολογιστη στον αδερφο μου, σταθερο κοματι κοματι. Ολα ανοιγουν σωστα ολα δουλευουν σωστα περα απο το ανοιγμα του υπολογιστη. Ανοιγει τον υπολογιστη, για καποιο λογο ολα τα ανεμηστηρακια δουλεβουν στο τερμα (κανει παρα πολυ θορυβο) και μονο αν πατησω το κουμπι power να κλεισει, και μετα να τον ξανανοιξω ανοιγει και βρισκει και την οθονη. Στην αρχη νομιζα οτι εφτεγε το καλωδιο, επειδη πηρα ενα φτηνο turbox. αλλα το δοκιμασα και στο δικο μου pc που ειναι συνδεμενο με να καλωδιο των 48 ευρω και δεν ειχε προβλημα. Μετα ελεγα οτι εφταιγαν οι drivers της καρτας και του motherboard. Κλασικη κινηση uninstall και install τα παντα, παλι τα ιδια. Τελικα σιγουρεψα οτι εφταιγε η οθονη, γιατι στην δικη μου τηλεωρασω ανοιγε κανονικα, και οταν τον εστηνα, και οταν του περνουσα τα προγραμματα και αυτα. Ελα ομως που σημερα ειπε να με βγαλει ψευτη. Τον εφερε επειδη σπιτι του δεν εχει ακομα internet για να περασουμε δυο παιχνιδια απο το steam. και τον ανοιγω και εκανε παλι τα ιδια, φουλ τα ανεμηστηρακια, και μονο με power down και ξανα ανοιγμα δουλεψε. Καμια ιδεα στο τι μπορει να φταιει, καταληγω ειτε κατι παιζει με την καρτα γραφικων ειτε με καποια επιλογη στο bios (ισως και καποιο jumper)
  5. HYPER_piccolo

    Τest για LOWER

    γεια σας παιδια, μιας και μου εχει μεινει καημος που μικρος δεν το πηρα, σκεφτομουν να το δωσω τις εξετασεις να παρω το lower. Αλλα δεν εχω σκοπο να παω σε φροντιστηριο γιατι δεν παιζουν τα φραγκα. Εψαξα λιγο και βρηκα αυτο http://www.nonstopenglish.com οπου ειναι μερικα τεστ online. Μηπως ομως ξερει κανεις απο εσας που μπορω να βρω ακομα περισοτερα test? αν υπαρχουν και σε εκτυπωσιμη μορφη ακομα καλυτερα. (αν ειναι δυνατον με τις απαντησεις ) Ευχαριστω πολυ !!!!
  6. ω ναι... φαντασου να προσθεσουν και καποιο ειδος virtual reality κουνωντας το κεφαλι να κινειται και η καμερα στο παιχνιδι... πολυ καλο
  7. Γιατι τοσο θαψιμο ρε παιδια... Και εγω της παρεας ειμαι, ταινιακια στο σπιτι, παρεουλα, φαγητο... ΑΛΛΑ το 80% της ωρας μπροστα στην κονσολα μου, στον υπολογιστη μου και στην τηλεωραση μου την περναω μονος μου... δεν νομιζω να υπαρχει καποιος εδω που χρησημοποιει περισοτερο με παρεα αυτα τα 3 παρα μονος του... Και παμε στην τιμη... αφηστε το θεμα οτι ειναι για εναν και οχι για την παρεα... εγω εχω το motto - bigger is better, εχω μια 42αρα και κανω αμαν και πως να καταφερω να μαζεψω χρηματα να παρω μια 52αρα, και γιατι οχι μια ακομα μεγαλυτερη, και η τιμη τους? πανω απο τα 1.000 ευρω, και πανω απο τα 2.000 αν μιλαμε για 3D... αρα για εμενα μια "τηλεωραση" 750 ιντσων, στα 800-900 ευρω ειναι οχι απλα τζαμπα, ειναι δωρο... Και παμε και στον ηχο... εγω εχω ενα ηχοσυστημα που μου κοστισε κοντα στα 3 χιλιαρικα, δεν λεω οτι θα εχει την ιδια αποδοση τα ακουστικακια του sony, αλλα και παλι θα εχω ενα 5.1 ηχοσυστημα. Αρα ξαναλεω, για εμενα, ειναι τζαμπα... και συγουρα ειναι κατι που θα προσπαθησω να παρω τα ερχομενα χριστουγεννα, αν και γνωριζοντας τι σπιουνοι και κλεφτες ειμαστε εμεις τα Ελληνακια, λεω πως εδω Ελλαδα θα ερθει στα 1000 ευρω, αν οχι και παραπανω.
  8. γεια σας παιδια, δεν βρηκα καποιο παρομοιο θεμα, απο οσο εψαξα και ειπα να ρωτησω εδω μιας και ειναι αλη ερωτηση και οποιος ασχολειται θα εχει την απαντηση, εφτιαξα μια μεγαλη φιγουρα (ενα μετρο) του wolverine, και θελω να την βαψω. κοιταξα στα χρωματα μοντελισμου αλλα οι τιμες ειναι φωτια !! 8 και 10 ευρω τα 75 ml... δεν φτανει αυτο ουτε τα νυχια του να βαψω... μηπως εχετε καποια αλλη ιδεα πως να τον βαψω? οπως ειπα ειναι πολυεστερας εξωτερικα, αρα οτι πιανει στο πλαστικο θα πιανει και στον πολυεστερα. ευχαριστω !
  9. HYPER_piccolo

    Playstation 3 Topic v1

    ευχαριστω παιδια (οσο αναφορα το θεμα με το clock και το FF που δεν επαιζε) εκανε τελικα τα σχετικα updates και ολα καλα.
  10. HYPER_piccolo

    Playstation 3 Topic v1

    με ποιανεις αδιαυαστο, αλλα πιθανοτατα να μην τα εχει κανει γιατι αλαξε εταιρια στην τηλεφωνια 7 & internet και εχει μερικους μηνες να μπει στο net. Θα του το πω να κανει τα updates. Ευχαριστω !
  11. HYPER_piccolo

    Playstation 3 Topic v1

    Γεια σας παιδες, αν και fan του PSX και PS2 δεν εχω παρει ακομα το 3... Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Πηγα προχτες σε ενα φιλο, και εβαλε να παιξουμε λιγο, και πηρε το ματι μου το Final fantasy 7 και το marvel vs capcom 2. Και τα δυο αγωρασμενα απο το ps shop (η οπως λεγεται) Κλασικα του ειπα να βαλει αμεσως το FF αλλα του εβγαζε ενα μηνυμα να φιαξει την ημερομηνια, και κατι τετοια κουλα, το παιχνιδι τελικα δεν ετρεξε οτι και αν δοκιμασαμε. Στο expire date παντως δεν ειχε τιποτα να πουμε οτι εληξε, αλλα και να ειχε, ειναι δυνατον? εδωσε 10-15 ευρο (δεν θυμαμαι) για να το εχει 5 μηνες ? (τον δεκεμβριο κατευασε) Ξερει κανεις τι παιζει ?
  12. HYPER_piccolo

    Xbox 360 Hacking v2

    Ακομα περιμενω απαντηση, αλλα οπως ειπα, πιθανοτατα να παμε για καινουριο αφου η τιμη ειναι σχεδον ιδια με ενα καινουριο. Κατι αλλο, εγω εχω εναν 20αρη σκληρο δισκο. και σκευτομαι να παω σε 120αρη. Αλλα τελευταια φορα που μετεφερα απο memory card στον 20αρη τα πραγματατα μου μερικα δεν μεταφερθηκαν (αυτο που θυμαμαι σιγουρα ηταν καποια αμαξια στο test drive unlimited) Ειδα στο site σου modguru διο προιοντα για μεταφορα απο δισκο σε pc 1ον Μπορω να κανω το αντιθετο? 2ον Μπορω να μεταφερω απο τον 20αρη στο pc και μετα παλι ολα τον 120αρη χωρις να χασω τιποτα? 3ον Κατα διαστηματα κατευαζω μερικα xbox live παιχνιδακια και add ons, θα μπορσεσω με ενα απο αυτα τα διο να κανω μεταφορα και σε αυτα? Ευχαριστω. Ειδα επισης καποιες μεταχειρισμενες κονσολες με 80 και 100 ευρω, τι εγγυηση υπαρχει σε αυτα (οχι εργοστασιακη, μιλαω για man-to-man λογια να μου πεις οτι ξερεις κατι, εγω ειμαι εδω αν σου κανει λαδιες) Και τελος, (καθαρα περιεργεια) γιατι η special version του resident evil κανει τοσα πολλα?
  13. HYPER_piccolo

    Xbox 360 Hacking v2

    thanks Phantolino Αλλα ενα το οτι βλεπω οτι πρεπει να ψαχνω για "gadget-ιες" για να το συνδεσω με PC, και αλλο ενα το post που λεει για 225 απο e-shop. Αρχιζω να το σκευτομαι... Εγω ζητησα βεβαια φωτο, απο την στιγμη παντως που ειναι ενα απο τα δυο θα χρειαστω σιγουρα το μαραφετι για την συνδεση με το PC ε ?
  14. HYPER_piccolo

    Xbox 360 Hacking v2

    Γεια σας παιδες, δεν βλεπω αλλο thread για το 360 αρα ποσταρω εδω και ελπιζω να με help Εχω ενα 360 αλλα τοσα χρονια και τοσες απειρες ωρες (και φλασαρισμενο) που εχει δουλεψει εχει αρχιζει να παραδιδει ψυχη... Αν και την παλευει ακομα, τωρα τελευταια τα ring of death εχουν γινει κοληταρια Το εχω πλεον μονημα ανοικτο ετσι ωστε να κανω τις απαρετητες ενεργειες για να ερχεται στα συγγαλα του. ΑΛΛΑ αυτο δεν ειναι το θεμα, βρηκα μια καλη προσφορα και θα ηθελα τους γνωστες του θεματος βλεποντας και την παρακατω φωτο Να μου πουν τι μοντελο rom ειναι αυτο? πρωτη φορα το βλεπω εγω, και επισης και σημαντικοτερο αν φλασαρεται αν ειναι ευκολο οπως τη μεθοδο jaspter, η πιο δυσκολο οπως το δικο μου αρχαιο hitachi. Ευχαριστω (και για να ειμαι και στο θεμα των τελευταιων post, και εγω εχω το FF XIII αν και να πω το παραπονο μου, σαν το FF7 δεν εχω ξαναπαιξει rpg...)
  15. Σωστα τα λεει ο/η vdanasto. Απλα να πρωσθεσω ρωτωντας, Με τι καλωδιο το εχεις συνδεμενο? scart? η compoment? επισης απο το μενου του wii στο screen menu εχεις δηλωσει την μεγαλυτερη αναλυση αρα και HD τηλεωραση? Απο δικη μου εμπειρια το compoment αλλα και η αναλυση κανουν μεγαλη δριαφορα... αλλα επισης οπως σωστα υπωθηκε το wii δεν φημιζεται για τα γραφικα του.
  • Δημιουργία νέου...