Προς το περιεχόμενο

iLam

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    41
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με iLam

  • Ημερομηνία γέννησης 23/03/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

iLam's Achievements

  1. Το βρήκα πως γίνεται στο google maps, ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα στο φόρουμ, Ψάχνω ένα λογισμικό είτε σε browser είτε μόνο του, στο οποίο μπορώ να σημειώνω με pins στον χάρτη της Αττικής με σημεία τα οποία έχουν ενδιαφέρον σε μένα (τοποθεσίες πελατών συγκεκριμένα). Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω ένα ποσό εφάπαξ για να αγοράσω κάτι αλλά προτιμώ το δωρεάν φυσικά και δεν θα ήθελα κάτι που να με χρεώνει μηνιαία για να το χρησιμοποιώ. Έχετε κάτι να προτείνετε; Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα στο φόρουμ, Σκέφτομαι την λύση NAS και απομακρυσμένης πρόσβασης και βρήκα αυτό το νήμα. Κατ αρχάς θέλω να κάνω backup ένα windows laptop, ένα macbook air και 2 iphones που βρίσκονται σπίτι. Έχω κάνει shortlist τον WD My Cloud EX2 Ultra και το Drobo 5N2. Αυτό που με απασχολεί είναι να μπορέσω να τοποθετήσω τον NAS κάπου εκτός σπιτιού, πχ στο σπίτι των γονιών μου που βρίσκεται σε άλλη πόλη ώστε να έχω επιπρόσθετη ασφάλεια σε περίπτωση διάρρηξης ή φυσικών φαινομένων. Εντός του δικού μου σπιτιού θα μπορέσω να έχω backup μέσω ενός εξωτερικού σκληρού, σε περίπτωση που το κακό τελικά γίνει στο σπίτι των γονιών μου αντί του δικού μου. Από ότι διάβασα το να γίνεται αυτόματα ή ημιαυτόματα backup που δεν βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο με τις συσκευές είναι σχεδόν αδύνατον ή πολύ δύσκολο. Ισχύει κάτι τέτοιο; Επίσης υπάρχει λύση με NAS αναφορικά με τo backup των iPhones; Όχι απλά φωτο/βίντεο αλλά full backup. Ευχαριστώ προκαταβολικά
  4. Καλησπέρα στο φόρουμ, Έχω έναν φίλο του οποίου ο πατέρας του έχει αρκετά παλιά νομίσματα (έτσι το περιγράφει) και σκέφτεται να τα πουλήσει. Έχει ασχοληθεί κανείς με κάτι τέτοιο; Για αρχή μάλλον θα χρειαστεί να τα εκτιμήσει κάποιος πρώτα και μετά να βρει αγοραστή.
  5. jeep compass το οποίο βέβαια βγαίνει μόνο 4x4 οπότε εκεί ίσως είναι οι μεγάλες εκπομπές ρύπων. Επισης είδα και το Hyundai Tuscon του οποίου επίθης τα τέλη πρέπει να βγαίνουν κάπου εκεί με αντίστοιχο κινητήρα χωρίς 4x4
  6. Καλησπέρα στο φόρουμ, Είμαι σε αναζήτηση νέου αυτοκινήτου και ακούω διάφορα στις αντιπροσωπείες σχετικά με τον νέο τρόπο μέτρησης των εκπομπών ρύπων από την ΕΕ τα οποία συνδέονται με τα τέλη κυκλοφορίας. Από ότι έχω καταλάβει έχει αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των ρύπων και τα τέλη για πολλά μοντέλα πλέον πάνε στον θεό. Παράδειγμα ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο 1500 κυβικών αυτόματο που ρώτησα τα τέλη βγαίνανε πάνω από 500άρικο. Ξέρει κανείς τι παίζει με τις νέες μετρήσεις; Από πότε έχει ξεκινήσει αυτό και αν επιρρεάζει μοντέλα που ήδη έχουν πουληθεί; Για παράδειγμα σκέφτομαι ότι μπορεί ένα μοντέλο περυσινό να έχει χαμηλότερα τέλη από ένα φετινό παρόλο που έχει τον ίδιο κινητήρα. Ευχαριστώ.
  7. iLam

    Επίσημο μπουφάν μηχανής

    ευχαριστώ πολύ. τσεκάρω ότι έχω ως τώρα σαν επιλογές
  8. iLam

    Επίσημο μπουφάν μηχανής

    μπάτζετ το πολύ 350 ευρώ. Είμαι κανονικός προς λεπτός κοντά στο 1.87. Δυστυχώς τα εργασιακά μου θέλουν κάτι πιο επίσημο. Ευχαριστώ πάντως. Αρκετά κοντά αν όχι ακριβώς αυτό που θέλω. Ευχαριστώ θα τα τσεκάρω από κοντά
  9. Καλησπέρα στο φόρουμ, Είμαι σε αναζήτηση μπουφάν μηχανής το οποίο μπορεί να φορεθεί σε ένα επίσημο ραντεβού για την δουλειά μου χωρίς να φαίνεται ότι είναι για μηχανή. Δηλαδή κάτι που μπορεί να φορεθεί με ένα καλό τζην ή υφασμάτινο παντελόνι. Πάντα μιλάμε για χειμερινό και μάλλον όχι δερμάτινο. Σαν μάκρος, δεν θα ήθελα κάτι που είναι μέχρι τη μέση ούτε κάτι που φτάνει μέχρι το γόνατο. Έχετε κάτι να προτείνετε; Μια αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι ή όχι τόσο επίσημο.
  10. Απο το μάτι. Όταν τον δεις καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάτι φτηνό. Ας πούμε ότι από εκεί προκύπτει. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα.
  11. Καλησπέρα στο φορουμ, Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα έναν πίνακα στην γιαγιά στο χωριό ο οποίο πρέπει να αξίζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, αν όχι παραπάνω. Ο πίνακας θέλει μια συντήρηση και θα προτιμούσα να μεταφερθεί κάπου με περισσότερη ασφάλεια, ακόμα και σε μουσείο αν μπορεί το μουσείο να τον συντηρήσει και να τον εκθέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς εκεί τουλάχιστον είναι ασφαλής. Φυσικά σε αυτή την περίπτωση δεν εμπιστεύομαι κανέναν οπότε θέλω να κινηθώ προσεκτικά. Έχετε κάτι να προτείνετε; Δεν έχω σκοπό να τον πουλήσω προς το παρόν.
  12. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μόλις γίνει η επιβεβαίωση σίγουρα θα πάω να ρίξω μια ματιά. Ευχαριστώ προς το παρόν.
  13. Καλησπέρα στο φόρουμ, Λόγω δουλειάς, ίσως χρειαστώ να μετακομίσω με 3-4 άλλους στη Μύκονο για το καλοκαίρι (πχ Μάιο με Σεπτέμβριο). Μπήκα στο xe.gr και βρήκα μόνο βίλες με 1,500 ευρώ τη βραδιά. Ξέρετε που και πως πρέπει να κοιτάξω για κάπως λογική διαμονή στο νησί σε κάποιον επιπλωμένο χώρο; Ο εργοδότης δεν διαθέτει διαμονή καθώς εμείς θα είμαστε οι εργοδότες του εαυτού μας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  14. Είμαστε μια παρέα που βλέπουμε ή θέλουμε να βλέπουμε μπάσκετ και ποδόσφαιρα εκτός σπιτιού και ψαχνόμαστε τελευταία να βρούμε ένα καλό στέκι για να βλέπουμε και να πίνουμε / τρώμε τα βράδια, ως λάτρεις της καλής ποικιλίας και του καλού φαγητού γενικά. Δεν μιλάμε για καφετέριες, περισσότερο για ψησταριές, μπυραρίες, μεζεδοπωλεία και σχεδόν αυστηρά βόρεια προάστεια, δηλαδή από Ψυχικό έως Κηφισιά (το πολύ), ιδανικά καμιά 10αρία χλμ μέγιστο από Λ. Κηφισίας. Έχετε προτάσεις;
  15. iLam

    Ιμάντες TRX

    Όπως τα TRX για παράδεγμα;
  • Δημιουργία νέου...